Λοιπόν για να λυθεί η απορία της Θεοδώρας:
Υπάρχουν δύο λίστες στις οποίες μπορεί κανείς να προσθέσει ένα άλλο μέλος: η λίστα Επαφών και η λίστα Φίλων. Η προσθήκη στη λίστα Επαφών δεν απαιτεί τη συγκατάθεση του άλλου μέλους ενώ για την προσθήκη στη δεύτερη είναι απαραίτητη. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, το "+" σημαίνει πως ένα μέλος είναι στη λίστα
Επαφών μας (+ = επαφές). Εδώ να πούμε πως το αίτημα Φιλίας
συμπεριλαμβάνει την προσθήκη του μέλους στις Επαφές μας. Συνεπώς, όταν εγώ κάνω αίτημα φιλίας στη Θεοδώρα, για παράδειγμα, την προσθέτω άμεσα στις επαφές (εμφανίζεται δηλαδή κατευθείαν το "+") και από 'κει και πέρα αυτή αποφασίζει αν θα αποδεχτεί ή όχι την πρότασή μου. Ό,τι κι αν κάνει όμως, το "+" σε εμένα που έκανα την αίτηση παραμένει, μιας και η Θεοδώρα θα βρίσκεται στις Επαφές μου - απλά δε θα 'ναι ''φίλη'' μου.
Το εξήγησα αναλυτικά αν και οι περισσότεροι μάλλον το ξέρατε ήδη. Επειδή όμως ούτε εγώ αλλά ούτε και η theodora που έκανε την πρόταση / ερώτηση το ξέραμε ήταν απαραίτητη η λεπτομέρεια στην περιγραφή.
Ευχαριστώ λοιπόν την Θεοδώρα γιατί χάρη σε κάποια τεστάκια που κάναμε μαζί καταλάβαμε τελικά πώς δουλεύει το πράγμα (

) και τον Ηλία που με το παρακάτω μήνυμα μου έδωσε την ιδέα για τα tests. :xixi:
Υ.Γ. Παρ' όλα αυτά τα συμπεράσματά μας δεν είναι 100% σωστά. Ελπίζω να αποδειχθεί το αντίθετο. :xixi: