stella
Δραστήριο μέλος

να σαι καλά ρε superman και δεν εόχα διαβάσει τις οδηγίες!εγώ φταιω!Σ ευχαριστώ που με κατατόπισες!στελλα κοιτα τη 2 σημειωση εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman
Δραστήριο μέλος

τιποτα ρε συ...καλη φοιτητικη ζωη σου ευχομαι!:no1:να σαι καλά ρε superman και δεν εόχα διαβάσει τις οδηγίες!εγώ φταιω!Σ ευχαριστώ που με κατατόπισες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώην συντονιστής,που αποσύρθηκε για δικούς του λόγους.τι ειναι o ex-moderator????
boubou
Εκκολαπτόμενο μέλος

elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πας στο αντιστοιχο μερος που θες,και πανω αριστερα εχει ενα κοκκινο κουμπι που λεει νεο θεμα.Πατα το και εισαι ετοιμη.
οκ ευχαριστώ

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Φυσικα και μπορεις να ανοιξεις και εσυ..:iagree:
Πες με την κατηγορια για να σε πω ακριβως πως θα το ανοιξεις..:xixi:
-----------------------------------------
τεσπα..
Λοιπον θα πας στην κατηγορια που θες να ανοιξεις το θεμα σου πχ στη Α' Λυκείου
Πατας ακριβως πανω σε αυτη την κατηγορια.
Μολις μπεις γραφει απο την αριστερη μερια ακριβως πανω πανω σε ενα κοκκινο πλαισιο Νέο Θέμα με ασπρα γραμματα και διπλα εχει μια εικονιτσα σαν φωτια..Τσουπ το πατας και κανεις το νεο σου θεμα...

Ελπιζω να σε βοηθησα..:xixi:
Το ιδιο κανεις για οποιαδηποτε κατηγορια και να θες να ανοιξεις το θεμα σου...

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα έκανα όλα αυτά που μου είπες αλλά μόλις πάτησα το κόκκινο τετράγωνο που γράφει θέμα μου άνοιξε ένα πράσινο παράθυρο που έγγραφε δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα για δύο λόγους. Ο πρώτος έλεγε για ενεργοποίηση λογαριασμού αλλά την έχω κάνει....
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ ευχαριστώ πολύ!!, θα προσπαθήσω και άμα βρω πάλι τα ζώρια θα ξαναρωτήσω...
Τα έκανα όλα αυτά που μου είπες αλλά μόλις πάτησα το κόκκινο τετράγωνο που γράφει θέμα μου άνοιξε ένα πράσινο παράθυρο που έγγραφε δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα για δύο λόγους. Ο πρώτος έλεγε για ενεργοποίηση λογαριασμού αλλά την έχω κάνει....
Σε ποια κατηγορία θες να ανοίξεις νέο θέμα;
A propos
Διάσημο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Είναι στην Ολλανδία, την πατρίδα της μητέρας του, για διακοπές.
Fata Morgana
Δραστήριο μέλος

Μπορω να κανω παραθεση μεσα σε παραθεση;;
Πέτυχε;
Δεν πέτυχε. :/
Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

μεσα σε παραθεση;;Μπορω να κανω παραθεση
Ναι. Χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί κουμπάκι (έκτο από το τέλος), αφού επιλέξεις το κείμενο προς παράθεση.

OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην επικαιρότητα. Για παράδειγμα εδώ μπόρεσα και άνοιξα κατευθείαν θέμα σε όλα τα υπόλοιπα γιατί δεν μπορώ;Σε ποια κατηγορία θες να ανοίξεις νέο θέμα;
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην επικαιρότητα. Για παράδειγμα εδώ μπόρεσα και άνοιξα κατευθείαν θέμα σε όλα τα υπόλοιπα γιατί δεν μπορώ;
Δες εδώ και πιο συγκεκριμένα αυτό:
- Δικαιώματα να ανοίγουν θέματα σε αυτή την κατηγορία, έχουν τα μέλη με τουλάχιστον 150 δημοσιεύσεις και 30 ημέρες εγγραφής στο Forum.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Και κάτι ακόμα.
Πώς μπορώ να ποστάρω το λινκ του γιου τιουμπ(π.χ.) όχι όμως σε www.youtube.com αλλά σε αυτά τα μπλε εδώ ;;;
Εχω ποστάρει και παλιότερα αυτήν την ερώτηση σε αυτό το θέμα αλλά βαριομουν να ψάχνω σε 20 σελίδες να βρω που είναι για να δω την απάντηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.