Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Στο προφίλ του κάθε μέλους έχει κάτι που λέει "Έχω προτείνει". Σε εμένα έχει 0. Τι να προτείνεις και σε ποιόν;
Ειναι οταν εχει προτινει σε καπιο μελος να γραφτει στο forum. λες δλδ εσυ στον ταδε "ρε συ, γραφτικα στο steki, μαματω φορουμ γραψου και εσυ". Αμα το αποφασισει και γραφτει οταν θα συμπλιρωνει την φορμα εγκραφης καπου θα τον ρωταει αν τον προτινω καπιο μελος, αμα ξερει πιο ειναι το nick σου και το γραψει θα γινει 1 απο 0 που ειναι τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

γιατί κ γω έχω στο προφίλ μου ότι έχω προτείνει ένα άτομο αλλά δεν ξέρω κανέναν από εδώ μέσα που να τον ήξερα από πριν μπει στο στέκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αυτό τώρα είναι ένα μεγάλο θέμα... γιατι και μένα το προφίλ μου λέει 1 παρόλο που δεν έχω προτείνει κάποιον

Πιθανά, κάποιος που διάβαζε σαν επισκέπτης, εντυπωσιάστηκε απ τα γραπτά σου και έκανε εγγραφη με αφορμή εσένα οπότε έβαλε και το όνομα σου....
ή... εντελώς άσχετα, σκεφτηκε ότι εδω είμαστε μια κλικα που θα πρεπει καποιος να σε προτείνει

Κάποιος απ τους admins Πάντως, ΙΣΩΣ μπορεί να σου πει ποιος έχει πει ότι τον πρότεινες
travel_lover
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Βλέπω ότι μου περιορίζει το σύστημα τα smilies/post σε 10, ενώ παλιότερα μπορούσα να βάλω περισσότερα, γύρω στα 32.

Άλλαξε κάτι;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν, σκέφθηκα να ρωτήσω στο Bug report, αλλά μάλλον εδώ πάει η απορία.
Βλέπω ότι μου περιορίζει το σύστημα τα smilies/post σε 10, ενώ παλιότερα μπορούσα να βάλω περισσότερα, γύρω στα 32.
Άλλαξε κάτι;![]()
its not a bug, its a feature

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Προσωπικη μου αποψη
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό είναι το πρόβλημά μου, ούτε εγώ χρησιμοποιώ 15 smilies στην καθισιά μου

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Δεν είναι κανονικός χρήστης αλλά κάτι σαν ''αυτόματος μηχανισμός'' που έκανε εγγραφή στο site [VBulletin] και πόσταρε κάποιο προκαθορισμένο TOPIC στο Forum [και το οποίο έχει διαγραφεί πλέον].Τί σημαίνει το bot σαν λόγος αποκλεισμού??

Παράδειγμα
-petros
Subject to change
e-steki.gr Founder

(καταραμένο αλτσχάιμερ...)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πολλές φορές θέλουμε να πούμε σε κάποιον άλλον να βάλει ένα κείμενο μέσα σε tags, πχ το spoiler tag ή να του εξηγήσουμε πώς δουλεύουν τα tags. (το 'δα κάπου σήμερα και αυτό ήταν η αφορμή)
Θέλουμε λοιπόν να πούμε στον άλλον να βάλει το κείμενό του σε spoiler tag. Δηλαδή να βάλει το κείμενό του ανάμεσα στα tags "[spoiler]....[/spoiler]". Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν γράψουμε αυτά τα tags ο χρήστης θα δει: "
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι "παράκαμψης του κώδικα". Ένας είναι να αφήνουμε κενά, δηλ. να γράφουμε πχ "[ spoiler ]". Ή να βάζουμε κάπου αντί για "]" το "}".
Επειδή όμως είναι καλό να είμαστε ακριβείς χωρίς παράλληλα να χρειαστεί να δίνουμε πολλές οδηγίες, υπάρχει ένας "επίσημος" τρόπος. Το tag "[noparse]......[/noparse]", tag το οποίο αναιρεί τον vB Code σ' ό,τι βρίσκεται ανάμεσα. (Αυτό το tag το έχω γράψει μέσα σε άλλο noparse tag

Έτσι μπορούμε να γράψουμε άνετα:
"[noparse][spoiler].....[/spoiler][/noparse]"
και θα μας εμφανίσει:
"[spoiler].....[/spoiler]"

Later Edit:
Υπάρχει επίσης ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος να παρακάμψετε τον κώδικα. Απλώς βάζετε το κείμενό σας μέσα στα tags [html]....[/html]. Αυτά τα tags εμφανίζονται αυτόματα πατώντας το κουμπί

Παράδειγμα:
[spoiler]spoiler text[/spoiler]

Για δοκιμές >>>>> Testing Thread - Δοκιμές
Για περισσότερες πληροφορίες >>>>> Λίστα κωδικών vB

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αντικαθιστας ένα γράμμα από αγγλικό σε ελληνικο και ειδού....
[spοiler].......[/spοiler] (αντικατέστησα το ο

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μπράβο κουεδίνι

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το σύστημα το ξεγελάς, αλλά αν πέσεις σε άτομο που θα κάνει copy/paste;νταξ... υπάρχει και πιο εύκολος τροπος (για μένα πιο εύκολος)
αντικαθιστας ένα γράμμα από αγγλικό σε ελληνικο και ειδού....
[spοiler].......[/spοiler] (αντικατέστησα το ο)

Ναι, οκ, αν βιάζεσαι έτσι είναι

πάρτηνα στο γάμο σου να σου πεί και του χρόνου.
μπράβο κουεδίνι![]()
Και να συστηθεί και ως "Κακή Επιρροή" πρώτα

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

λοιπον...πως κανει καποιος παραθεση σε ενα ποστ; και εκεινο που εχει κατω απο καθε ποστ μελους (το κειμενο και εκεινη τη μπαρα που δειχνει τον χρονο, τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα, πως τα βαζουμε αυτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- charmander
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.