~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.801 19-10-09 17:22 Εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα...Μου κανει αυτοματη εισοδο στο φορουμ. Μηπως γινεται κατι με cookies σου;(μιλησε η σχετικη τωρα, προσεξτε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:08 Η persi έγραψε: #4.802 19-10-09 18:08 Το ίδιο με τη Λένα. Το πόσο σπαστικό είναι να μπαίνω από δευτερεύον υπολογιστή και να πάω να γράψω, να με λέει refresh the page και να μην έχει δουλέψει το copy paste... δεν λέγεται... το έχω πάθει 3 φορές από τον υπολογιστή στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η persi έγραψε: #4.803 19-10-09 18:12 Πράγματι. Οι παλιοί καλοί συντονιστές όλο και λιγοστεύουν... βασικά, από συντονιστές πραγματικούς troll hunter και απ' τους καλούς, αυτή τη στιγμή για μένα έχει μείνει μόνο ο Anarki... θέλουμε πίσω στη διαχείρηση τον Crook, το Γιώργο, τη SoZi και τους άλλους... (κι ας μην θέλουν αυτοί...)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:07 Η Alessandra: #4.804 19-10-09 20:07 Τον Djimmako... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο djimmakos: #4.805 19-10-09 21:43 'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα...Μου κανει αυτοματη εισοδο στο φορουμ. Μηπως γινεται κατι με cookies σου;(μιλησε η σχετικη τωρα, προσεξτε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:08 Η persi έγραψε: #4.802 19-10-09 18:08 Το ίδιο με τη Λένα. Το πόσο σπαστικό είναι να μπαίνω από δευτερεύον υπολογιστή και να πάω να γράψω, να με λέει refresh the page και να μην έχει δουλέψει το copy paste... δεν λέγεται... το έχω πάθει 3 φορές από τον υπολογιστή στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η persi έγραψε: #4.803 19-10-09 18:12 Πράγματι. Οι παλιοί καλοί συντονιστές όλο και λιγοστεύουν... βασικά, από συντονιστές πραγματικούς troll hunter και απ' τους καλούς, αυτή τη στιγμή για μένα έχει μείνει μόνο ο Anarki... θέλουμε πίσω στη διαχείρηση τον Crook, το Γιώργο, τη SoZi και τους άλλους... (κι ας μην θέλουν αυτοί...)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:07 Η Alessandra: #4.804 19-10-09 20:07 Τον Djimmako... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο djimmakos: #4.805 19-10-09 21:43 'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ίδιο με τη Λένα. Το πόσο σπαστικό είναι να μπαίνω από δευτερεύον υπολογιστή και να πάω να γράψω, να με λέει refresh the page και να μην έχει δουλέψει το copy paste... δεν λέγεται... το έχω πάθει 3 φορές από τον υπολογιστή στην Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η persi έγραψε: #4.803 19-10-09 18:12 Πράγματι. Οι παλιοί καλοί συντονιστές όλο και λιγοστεύουν... βασικά, από συντονιστές πραγματικούς troll hunter και απ' τους καλούς, αυτή τη στιγμή για μένα έχει μείνει μόνο ο Anarki... θέλουμε πίσω στη διαχείρηση τον Crook, το Γιώργο, τη SoZi και τους άλλους... (κι ας μην θέλουν αυτοί...)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:07 Η Alessandra: #4.804 19-10-09 20:07 Τον Djimmako... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο djimmakos: #4.805 19-10-09 21:43 'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πράγματι. Οι παλιοί καλοί συντονιστές όλο και λιγοστεύουν... βασικά, από συντονιστές πραγματικούς troll hunter και απ' τους καλούς, αυτή τη στιγμή για μένα έχει μείνει μόνο ο Anarki... θέλουμε πίσω στη διαχείρηση τον Crook, το Γιώργο, τη SoZi και τους άλλους... (κι ας μην θέλουν αυτοί...)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:07 Η Alessandra: #4.804 19-10-09 20:07 Τον Djimmako... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο djimmakos: #4.805 19-10-09 21:43 'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον Djimmako... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:43 Ο djimmakos: #4.805 19-10-09 21:43 'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
'Eχουμε και real life και κάπου αδυνατούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία. Εξάλλου έχουμε και καινούργιους συντονιστές οι οποίοι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Χριστιάννα ^^: #4.806 19-10-09 21:46 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Δεν είναι καινούριο,από πάντα υπάρχει. Click για ανάπτυξη... Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #4.807 19-10-09 21:46 Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Μαρουλάκι: #4.808 19-10-09 22:21 Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο ρε νιόνιο εσύ με καταλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχει κανείς που ξέρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:24 Η Μαρουλάκι: #4.809 19-10-09 22:24 Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:29 Η Μαρουλάκι: #4.810 19-10-09 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:30 Ο Boom έγραψε: #4.811 19-10-09 22:30 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Μήπως εννοείς αυτό; Αρχική Δημοσίευση από theodora: Μήπως κάνεις αναζήτηση στην Διασκέδαση; Εκεί δεν δουλεύει η αναζήτηση... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:47 Η persi έγραψε: #4.812 19-10-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λουκρητία: Χμμ, γιατι τωρα οταν καποιος ειναι οφ δεν εχει αυτο το διακριτικο γκριζωπο το αβαταρ του? Και επισης, οπως ειπε και η ζαβη η Χριστιαννα, δεν ειμαστε ηλιθιοι να παταμε κατα λαθος "εξοδος". -.- Καντε κατι, τα νευρα μου. :p Click για ανάπτυξη... Α, γι' αυτό στην διασκέδαση και στο "Οι δικές μας pics" όλα τα άβαταρ είναι γκρίζα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 23:12 Η Λουκρητία: #4.813 19-10-09 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τς τς τς. Πολύ νευρικιά μας έχεις γίνει Λουκ. Πρόσεχε μη σου μείνει μόνιμο!(όχι ότι δεν ήταν!) Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν. :zilia: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Ο Anarki έγραψε: #4.814 20-10-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Τελικά κανείς δεν κατάφερε να μου λύσει την απορία. Και θα ανγκάζομαι να ρωτάω ξανά και ξανά τα ίδια ιδιαίτερα όταν θα κάνω μεγάλα διαστήματα να μπω. Click για ανάπτυξη... Πήγαινε στην εξελιγμένη αναζήτηση θέματος και γράψε το username σου στο πεδίο που έχει εκεί. Αν το βάλεις απλά στην αναζήτηση, θα ψάξει αυτό που έγραψες στο κείμενο των post του θέματος, και όχι στο πεδίο του συγγραφέα που θες εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 16:55 Ο Zed έγραψε: #4.815 20-10-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anarki: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content -> Enable JavaScript βγάλε το τικ. Σίγουρη λύση, αλλά δε θα σου δουλεύουν πολλές σελίδες, οπότε άσ'το καλύτερα Τραλαλά. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Όχι δεν υπάρχει, έχω ένα χρόνο που πατάω έξοδο για να βγω από το σάιτ, 1η φορά μου το βγάζει αυτές τις μέρες. :!: Αρνάκι έτοιμη ήμουν να το κάνω. Click για ανάπτυξη... Xριστιάνα, δεξί κλικ, Edit site preferences... > Scripting και κάνεις disable αυτό που λέει τ'αρνί. Οπότε ισχύει μόνο για το ischool. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 18:50 Ο Anarki έγραψε: #4.816 20-10-09 18:50 Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως τρέχει και αλλού javascript στη σελίδα όμως και έχει πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 19:33 Ο Zed έγραψε: #4.817 20-10-09 19:33 Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eυκαιρία να το μάθουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η Χριστιάννα ^^: #4.818 20-10-09 20:32 Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 AggelikiGr touvlo Kate1914 Εριφύλη Joji Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμέ, προς το παρόν εντόπισα πως τρέχει στα Εργαλεία θεμάτων κοκ. ----------------------------------------- ΑΧΑΧΑΧΑΧ. Μαλακία, τρέχει και στα bold, italics κοκ. Ήθελα να κάνω παρατήρηση στον βλάκα τον Ζεντ που μ'έγραψε ΧριστιΑΝΑ και δεν μπορούσα να κάνω κλικ και στόχευα μισή ώρα σαν το χαζό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Λένα~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.659 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:40 Η ~Λένα~ έγραψε: #4.819 20-10-09 22:40 Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 239 240 241 242 243 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 241 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Με ποια κριτηρια γινεται καποιος πρασινος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η persi έγραψε: #4.820 20-10-09 22:50 Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα σε χάσουμε κι εσένα;;; Βασικά, ρώτα κανέναν exposed bone... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.