wolfe4ever
Διάσημο μέλος

This picture exceeds your total album file size quota by 6,68 MB.
τι σημαινει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μας κάνεις και την τιμή να μας πεις τι προβλήματα, θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Τα εχω βαλει ηδη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

θελω να ανεβασω μια εικονα και μου βγαζει αυτο:
This picture exceeds your total album file size quota by 6,68 MB.
τι σημαινει?
Εχεις περασει το επιτρεπτο οριο μνημης που σου παρεχει το site.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Εχεις περασει το επιτρεπτο οριο μνημης που σου παρεχει το site.
υπαρχει αλλος τροπος να ανεβασω μια εικονα?
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοινως, με hosting σε διαφορους servers. Εδω απλα κανεις c/p το link.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εχω καποια προβληματακια απο χθες.
1) Δεν μου εμφανιζει τα ποστ που κανω (και οσα ακολουθουν)
2) Οταν παταω απο τις δημοσιευσεις ειτε να παω στα σημερινα ειτε σε ολα μου λεει οτι πρεπει να περιμενω χ δευτερολεπτα.Το θεμα ειναι οτι δεν περναει..Πχ αν μου λεει να δοκιμασω σε 10 δευτερολεπτα και μετα απο δεκα λεπτα μου λεει να δοκιμασω σε 10 δευτερολεπτα
Για το 2 σκέφτομαι ότι ίσως έχεις κάνει ήδη κάποια άλλη αναζήτηση οπότε μετράει από την τελευταία ο χρόνος

Anarki
Διάσημο μέλος

Kasioph το πρόβλημα το έγραψες αφού σου απάντησα, έκανες edit

Για το 1ο που λες μάλλον απλά πρέπει να κάνεις refresh τη σελίδα αφού κάνεις ποστ, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Για το 2ο δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σβήσε κάποιες από τις παλιές ίσως.
Kasioph το πρόβλημα το έγραψες αφού σου απάντησα, έκανες edit
Για το 1ο που λες μάλλον απλά πρέπει να κάνεις refresh τη σελίδα αφού κάνεις ποστ, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Για το 2ο δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει.
Λοιπόν.Στο 1 καλά κατάλαβες.Όταν ποστάρεις Κασιόπη και μετά πατάς το κουμπάκι για να γυρισει πίσω η σελίδα χωρίς refresh δε φαίνεται κάτι.
Όσον αφορά το 2 εγώ κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορεί να κάνει αναζήτηση λόγω επιτρεπτού χρόνου μετά τον χρόνο αυτον πάλι δεν γίνεται η αναζήτηση.Το θέμα εδώ είναι.Μήπως έχεις κάνει καμιά άλλη αναζήτηση σε αυτό το χρονικό σημέιο;
Γιατί και αναζήτηση θεωρείτε να δεις ποιος πόσταρε πόσα μηνύματα σε ένα θέμα καθώς ακόμα και το να δεις παλαιότερα ποστ κάποιου μέλους.
Σας μπέρδεψα;

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

-----------------------------------------
καινουρια ερωτηση

τι ειναι τα καδακια που εχουν μερικα θεματα?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα διορθωθεί, εντός των επόμενων 15 ημερών.Από τότε που αναβαθμίστηκε το MyCat, τα χρώματα για τα ποστ έχουν εξαφανιστεί. Μπορείς να χρωματίσεις τα γράμματά σου μόνο αν κάνεις επεργασία και όχι πλήρης. Είχε ανοιχτεί κι ένα θέμα γι' αυτό. Η ερώτησή μου τώρα είναι, θα διορθωθεί;![]()

Αχ ωραία, σας ευχαριστώ για την απάντηση.Θα διορθωθεί, εντός των επόμενων 15 ημερών.

superman
Δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.