self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Μαΐου 2010 στις 14:35 Ο self-instructive depressing: #5.561 15-05-10 14:35 χμμ , υπάρχει μια διαφήμιση στο στέκι που αν το ποντίκι μου βρεθεί απλώς πάνω της (είναι και τεράστια) , κλείνει η μουσική που ακούω σε άλλο παράθυρο ή εγώ χρειάζομαι ύπνο ή πείτε στην διαφήμιση ότι παραγίνεται αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:33 Ο self-instructive depressing: #5.562 17-05-10 18:33 το μυστήριο παραμένει άλυτο ^ αυτή την φορά με τσάντισε ιδιαίτερα - δεν ακούω ότι και ότι , The beatles - Back in the USSR αποκαλείται και θετική εμπειρία , τρομάρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #5.563 19-05-10 19:07 Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:23 Ο Bill έγραψε: #5.564 19-05-10 19:23 Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 20:06 Ο iJohnnyCash: #5.565 19-05-10 20:06 Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμ , υπάρχει μια διαφήμιση στο στέκι που αν το ποντίκι μου βρεθεί απλώς πάνω της (είναι και τεράστια) , κλείνει η μουσική που ακούω σε άλλο παράθυρο ή εγώ χρειάζομαι ύπνο ή πείτε στην διαφήμιση ότι παραγίνεται αδιάκριτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 17 Μαΐου 2010 στις 18:33 Ο self-instructive depressing: #5.562 17-05-10 18:33 το μυστήριο παραμένει άλυτο ^ αυτή την φορά με τσάντισε ιδιαίτερα - δεν ακούω ότι και ότι , The beatles - Back in the USSR αποκαλείται και θετική εμπειρία , τρομάρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #5.563 19-05-10 19:07 Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:23 Ο Bill έγραψε: #5.564 19-05-10 19:23 Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 20:06 Ο iJohnnyCash: #5.565 19-05-10 20:06 Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το μυστήριο παραμένει άλυτο ^ αυτή την φορά με τσάντισε ιδιαίτερα - δεν ακούω ότι και ότι , The beatles - Back in the USSR αποκαλείται και θετική εμπειρία , τρομάρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:07 Η Noisette έγραψε: #5.563 19-05-10 19:07 Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:23 Ο Bill έγραψε: #5.564 19-05-10 19:23 Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 20:06 Ο iJohnnyCash: #5.565 19-05-10 20:06 Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 19:23 Ο Bill έγραψε: #5.564 19-05-10 19:23 Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 20:06 Ο iJohnnyCash: #5.565 19-05-10 20:06 Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 20:06 Ο iJohnnyCash: #5.565 19-05-10 20:06 Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 21:58 Η Noisette έγραψε: #5.566 19-05-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Για τσέκαρε αν έχεις ενεργοποιημένη τη javascript. internet options->security κάπου εκεί πρέπει να είναι. Έχει ένα κουτάκι που λέει Enable javascript. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα λέει javascript;;; Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Βάλε Google Chrome https://www.google.com/chrome Click για ανάπτυξη... Καλύτερο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:08 Η venividivici: #5.567 19-05-10 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλησπέρα!!! Έχω κάποια θεματάκια και ελπίζω να λυθούν. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω ένα θέμα. Είμαι μέσα στο θέμα και πατώντας πάνω στα "αστεράκια" απλά γίνονται πορτοκαλί και η βαθμολογία δεν "κρατιέται". Δεν μπορώ να βάλω συννημένα αρχεία στα μηνύματα μου. Δεν πατιέται καν το κουμπάκι. Για περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώ τον Internet Explorer 8. Λογικά κάποια πατάτα εγώ θα έχω ρυθμίσει λάθος και γι'αυτο δεν λειτουργεί τίποτα... (π.χ ούτε τα χρώματα δίπλα από την πρώτη διαφήμιση αλλάζουν και γενικα τον τελευταιο καιρο για να ανοιξω μια φωτογραφια απο το ιντερνετ και να την βαλω σε καποιο μήνυμα μου μου ζητάει "αρση αποκλεισμού παραθύρων δέσμης ενεργειών" ενώ παλαιότερα δεν μου ζητούσε. Φυσικά παίζει να σου λεω χαζομάρες τόση ώρα και να μην έχει καμία σχέση αυτό) Click για ανάπτυξη... τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:10 Ο iJohnnyCash: #5.568 19-05-10 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Σίγουρα λέει javascript;;; Click για ανάπτυξη... https://support.microsoft.com/gp/howtoscript Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Καλύτερο; Click για ανάπτυξη... Ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:13 Η Noisette έγραψε: #5.569 19-05-10 22:13 Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici: τα ίδια προβλήματα έχω κι εγώ και μου είχαν προτείνει οι υπέυθυνοι του site να αλλάξω τον internet expoler 8 και να χρησιμοποιήσω άλλο πρόγραμμα περιήγησης του διαδικτύου Click για ανάπτυξη... Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:20 Ο iJohnnyCash: #5.570 19-05-10 22:20 Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:24 Η Noisette έγραψε: #5.571 19-05-10 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone: Mάρω μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με το πως βλέπεις την σελίδα; Click για ανάπτυξη... Μα δεν μπορώ να βάλω συννημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:32 Η venividivici: #5.572 19-05-10 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2010 Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Και ποιό χρησιμοποιήσες; Λειτούργησαν μετά την αλλαγή; Ενεργοποιημένο είναι... Click για ανάπτυξη... αυτά μου απάντησαν Αρχική Δημοσίευση από venividivici: ερώτηση...... που την έχω ξανακάνει και βαρέθηκα να σας κουραζω....... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από venividivici: θα μου πείτε τότε γιατι την κάνεις..... ε οκ..............πιφφφφφφφφφφφφφφφφ τα συνημμένα μου γιατι δεν λειτουργούν και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες που έχω στο pc μου;;;;;;;;; ευχαριστώ κι εμένα κι εσάς που θα μου ξαναπαντήσετε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Subject to change: Είχεςκάνεικάποιο bug report? Απ'όσο θυμάμαι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα συνημμένα σε Internet Explorer, το οποίο θα λυθεί σύντομα (δυστυχώς πρέπει να μπουν προτεραιότητες, και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι η ταχύτητα του site και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε, τα bugs θα διορθωθούν αργότερα). Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Δοκιμάστε και τον Chrome. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από D_G: Εδώ και μερικές μέρες που τον έβαλα δουλεύει ταχύτατα, σίγουρα καλύτερα στο στέκι από τους άλλους δύο αν και έχει πότε-πότε κι εδώ τα προβληματάκια του, αλλά σίγουρα δουλεύει πιο γρήγορα από τους άλλους σε όλα τα σάιτς. Click για ανάπτυξη... από φίλο που είχε mozilla και μπήκα πάλι τα ίδια προβλήματα είχα...... όποτε δεν κοίταξα να το αλλάξω στο δικο μου pc, τον internet explorer 8 σε mozilla.....μην μπω σε τσάμπα κόπο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:35 Η Isiliel έγραψε: #5.573 19-05-10 22:35 Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ mozilla έχω και λειτουργεί άψογα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici Τιμώμενο Μέλος Η venividivici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 23.245 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:38 Η venividivici: #5.574 19-05-10 22:38 ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ε τοτε κάτι άλλο παιζει ..... κι αν θυμάσαι Isiliel σε είχα ρωτήσει και προσωπικά..... αλλά και πάλι τζιφος με ότι μου είχες προτείνει..... ελπίζω κάποια στιγμή να λυθεί το πρόβλημα..... ή να δοκιμάσω κι εγώ Chrome...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 19 Μαΐου 2010 στις 22:41 Η Isiliel έγραψε: #5.575 19-05-10 22:41 Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω στο PC μου Mozilla 3, IE8, Chrome και Opera 10. Όλα λειτουργούν. Τι να πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 10:05 Η Neraida έγραψε: #5.576 20-05-10 10:05 Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 11:57 Η Phoebe έγραψε: #5.577 20-05-10 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ρε παδια, καντε κατι με αυτη τη διαφημιση "συνδεσου με τη μουσικη σου"...!!!Δηλαδη ελεος πια...ενα βιντεακι ολοκληρο δεν το εχω δει και ακουσει! Ασε που καλυπτει τις επιλογες στο βελακι διπλα απο το νικ νειμ... Click για ανάπτυξη... Σε εμένα εκτός από αυτά, κάθε σελίδα που έχει αυτη την διαφήμιση αργεί να την φορτώσει και ψιλοκολλάει ο υπολογιστής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 12:10 Ο Bill έγραψε: #5.578 20-05-10 12:10 Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching fockos charmander Scandal Advocatus diaboli Paragontas7000 chester20080 Fernando_A jj! Libertus Memetchi American Economist A350 rafaela11 giannhs2001 Angelikaaa touvlo Kate1914 Εριφύλη Wonderkid ghоul clevercat ggl J.Cameron camil sunsetpp fmarulezkd harry akritas Snoopy Doo Viedo Johnny15 uni77 VforVendetta orchidea fretoe Nikos 7 Liza19 Αντικειμενικός eukleidhs1821 T C SlimShady leo41 ΘανάσοςG4 CiNeFiL tsiobieman johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με μια αναβάθμιση του flash στον υπολογιστή σας θα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με αυτή τη διαφήμιση. https://get.adobe.com/flashplayer/ https://www.adobe.com/products/flashplayer/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:52 Η Neraida έγραψε: #5.579 26-05-10 12:52 Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 277 278 279 280 281 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 341 Επόμενη First Προηγούμενη 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 279 από 341 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Με το θεμα των συνημμενων τι στο Δια θα γινει?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 12:57 Ο iJohnnyCash: #5.580 26-05-10 12:57 Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki έχει σχεδιαστεί για IE8, Webkit (chrome, Safari) και Firefox, φυσικά με ενεργοποιημένη javascript και το ajax. Τα συνημμένα λειτουργούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.