1) Αρχικά, τί σημαίνει όταν κάποιος μου βάζει θετική ή αρνητική ψήφο? Σημαίνει απλά ότι επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει την άποψή μου? Έχει και συνέπειες αυτό? Δηλαδή αν δεχθώ 1.000 αρνητικές ψήφους, θα πάθω κάτι, θα με διαγράψουν για παράδειγμα?
2) Διάβασα τους όρους χρήσης του site και έγραφε το εξής:
- 5
Ρατσισμός
Ποινή: Το ελάχιστο είναι 40% για δύο μήνες και το μέγιστο είναι τριήμερο ban μαζί με 40% για ένα μήνα
Εκφράσεις ρατσιστικών & φανατικών ιδεών ή λεκτικές, υβριστικές επιθέσεις σε εθνικές, φυλετικές κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες απαγορεύονται.

Αν έχετε την καλοσύνη εξηγείστε μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

2) 40% ποινή στον λογαριασμό σου, όταν κάποιο μέλος φτάσει στο 100% ο λογαριασμός του μπανάρετε..το για πόσες μέρες θα συμβεί αυτό εξαρτάται από την περίπτωση της παραβίασης κυρίως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου έβαλα και μια θετική ψήφο (να δεις ότι το κατάλαβα :-) )
Υπάρχει τρόπος να δει κανείς (για τον εαυτό του) αν έχει ποινή και σε ποιο ποσοστό?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Στο προφιλ σου υπάρχει μια καρτέλα ''infractions'' είναι μετά την καρτέλα επικοινωνία..μπορεις να δεις για τον εαυτό σου, αλλά δεν μπορείς να δεις την αντίστοιχη καρτέλα σε άλλα μέλη π.χΣ ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες.
Σου έβαλα και μια θετική ψήφο (να δεις ότι το κατάλαβα :-) )
Υπάρχει τρόπος να δει κανείς (για τον εαυτό του) αν έχει ποινή και σε ποιο ποσοστό?
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τι λες ρε john;Στο προφιλ σου υπάρχει μια καρτέλα ''infractions'' είναι μετά την καρτέλα επικοινωνία..μπορεις να δεις για τον εαυτό σου, αλλά δεν μπορείς να δεις την αντίστοιχη καρτέλα σε άλλα μέλη π.χ

Μεμονωμένα, αν έχεις πάρει ήδη κάποια ποινή/προειδοποίηση, υπάρχει μια υποκαρτέλα στις ειδοποιήσεις του πίνακα ελέγχου με το όνομα "Τελευταία infractions".
Δηλαδή: Κλικ στο όνομα πάνω δεξιά (Καλως όρισες, ...) >Πίνακας Ελέγχου Χρήστη>Ειδοποιήσεις> (Υποκαρτέλα) Τελευταία infractions.
Σημείωση: Αυτή η υποκαρτέλα δεν υπάρχει αν δεν έχετε πάρει ποινή/προειδοποίηση. Υπάρχουν οι καρτέλες "Θέματα που παρακολουθώ" και "Ενέργειες Συντονιστών".
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Μα ρώτησα μέλος και μου είπε ότι το βλέπειΤι λες ρε john;Δε βρίσκεται στο προφιλ αυτή η καρτέλα
(Για εσάς τους mods, ναι)
Μεμονωμένα, αν έχεις πάρει ήδη κάποια ποινή/προειδοποίηση, υπάρχει μια υποκαρτέλα στις ειδοποιήσεις του πίνακα ελέγχου με το όνομα "Τελευταία infractions".
Δηλαδή: Κλικ στο όνομα πάνω δεξιά (Καλως όρισες, ...) >Πίνακας Ελέγχου Χρήστη>Ειδοποιήσεις> (Υποκαρτέλα) Τελευταία infractions.
Σημείωση: Αυτή η υποκαρτέλα δεν υπάρχει αν δεν έχετε πάρει ποινή/προειδοποίηση. Υπάρχουν οι καρτέλες "Θέματα που παρακολουθώ" και "Ενέργειες Συντονιστών".

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Χμμμ, δεν ξέρωΜα ρώτησα μέλος και μου είπε ότι το βλέπειΔεν θα τις έλεγα κάτι χωρίς πρώτα να ρωτήσω, το ξέρω οτι για μένα είναι διαφορετικά..οπότε ρώτησα
![]()

@iJohnnyCash: Φαίνεται η καρτέλα όταν έχουν λήξει οι ποινές;
Mercury
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ που είχα πάρει προειδοποίηση δεν είχα δει τέτοια καρτέλα στο προφίλ μου.Εκτός και άν δεν έχει πάρει ποτέ του προειδοποίηση ή ποινή,οπότε αυτή η καρτέλα δεν υπάρχει.![]()
Μήπως είναι μόνο για τις ποινές;

Είστε πολύ ευγενικοί που ασχολείστε.
Να κάνω μία τελευταά ερώτηση, και μετά θα σταματήσω να σας ζαλίζω.
Μήπως μπορώ να αλλάξω το nickname μου? Υπάρχει κανένας τρόπος.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάααααααααρα πολύ.
Mercury
Επιφανές μέλος

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
Είστε πολύ ευγενικοί που ασχολείστε.
Να κάνω μία τελευταά ερώτηση, και μετά θα σταματήσω να σας ζαλίζω.
Μήπως μπορώ να αλλάξω το nickname μου? Υπάρχει κανένας τρόπος.
Και πάλι σας ευχαριστώ πάααααααααρα πολύ.
Φυσικά και μπορείς.Αλλά έχεις δικαίωμα μόνο για μία αλλαγή,οπότε σκέψου σοβαρά το νέο σου username.
Απλά ενημέρωσε κάποιον απο την Ομάδα Διαχείρισης,και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Όντως ένα μέλος από την καρτέλα infraction στο profile του μπορεί να δει τα infraction που έχει λάβει αλλά και το πότε λήγουν.
εγώ δεν έχω τέτοια καρτέλαΕκτός και άν δεν έχει πάρει ποτέ του προειδοποίηση ή ποινή,οπότε αυτή η καρτέλα δεν υπάρχει.![]()
Εγώ που είχα πάρει προειδοποίηση δεν είχα δει τέτοια καρτέλα στο προφίλ μου.
Μήπως είναι μόνο για τις ποινές;
Ομοίως. Και ο μόνος τρόπος να τη δω είναι μέσω του πίνακα ελέγχου μου.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Κάνει διακρίσεις;

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria, δεν έχετε συνδεθεί ή δεν έχετε άδεια για να δείτε τη συγκεκριμένη σελίδα.
αυτό μου βγάζει όταν πάω να μπω στο chat.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

(ξέρω ότι μπορώ να βάλω url στο προφίλ μου αλλά κάνει τοπικό αντίγραφο της εικόνας που του βάζω και χρησιμοποιεί αυτό)
TURNLEFT
Νεοφερμένο μέλος

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Τζιζας ενδιαφερον δηλωσα, δε μου εκανα διαφημιση...Η Ελευθερία του ενός σταματά εκεί που αρχίζει του άλλου.
-----
Το ποιος θα γίνει ή ποιος όχι βοηθός συντονιστής εξαρτάται από τους mods.
Είναι υπερβολικά ενοχλητικό να βλέπουμε απαντήσεις του τύπου "Είμαι καλός, αξίζω κλπ κλπ".
Δεν εκλέγονται οι βοηθοί συντονιστές. Επιλέγονται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.