Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Hint: Το iPad δεν υποστηρίζει flash.Κάτι πρέπει να γίνει και με την εμφάνιση στο ipad... Μαύρα χάλια..![]()
Party έπρεπε να κάνεις. Δε βλέπεις τις διαφημίσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Hint: Το iPad δεν υποστηρίζει flash.
Party έπρεπε να κάνεις. Δε βλέπεις τις διαφημίσεις![]()
Φυσικά και βλέπω τις διαφημίσεις!

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μα πώς;Φυσικά και βλέπω τις διαφημίσεις!![]()

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Μα πώς;![]()
Τι να σου πω...Γενικά πάντως είναι πολύ δύσχρηστο σε touch περιβάλλον...Αν υπήρχε εφαρμογή θα ήταν ιδανικό!
Για να καταλάβετε...
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Οπότε, δε δείχνει τις κάθετες γκρι γραμμές στον επεξεργαστή κειμένου.Τι να σου πω...Γενικά πάντως είναι πολύ δύσχρηστο σε touch περιβάλλον...Αν υπήρχε εφαρμογή θα ήταν ιδανικό!
Για να καταλάβετε...
Bug είναι

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εκεί που έχω βάλει το κόκκινο πλαίσιο...;;;
Χτες η επεξεργασία ήταν έτσι...
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, τα βλέπω. Σου λέω ότι δε φαίνονται οι γκρι στηλες που χωρίζουν τα εικονίδια στον επεξεργαστή κειμένου. Δεν ξέρω γιατί δε σου τα δείχνει, αλλά σου δείχνει αυτά τα "λουλουδάκια", όπως λες. Λογικά είναι bugΔεν βλέπεις τα λουλουδάκια....;;;;
Εκεί που έχω βάλει το κόκκινο πλαίσιο...;;;
Χτες η επεξεργασία ήταν έτσι...

edit: Ο Χριστός κι η μάνα του

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

(Εγώ τα βάφτισα λουλουδάκια!

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Σε όλα έπρεπε να 'χει γκρι γραμμούλεςΣε μερικά έχει γκρι γραμμές!!
(Εγώ τα βάφτισα λουλουδάκια!)

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Πίνακας ελέγχου -> τελευταίο τετραγωνάκι ''συνημμένα αρχεία". Πάνω στο κάθε αρχείο πρέπει να έχει την επιλογή της διαγραφής με "τικ".
αυτη η επιλογη ειναι το προβλημα... δεν υπαρχει καν. Τρεχω firefox αν εχει αυτο σημασια.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Λύση: Κανετε αναφορά το post στο οποίο θέλετε να διαγράψετε το συνημμένο σας. Θα το αφαιρέσουν οι mods

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

οκ ευχαριστωΜετά την αλλαγή του server υπάρχει αυτό το πρόβλημα.
Λύση: Κανετε αναφορά το post στο οποίο θέλετε να διαγράψετε το συνημμένο σας. Θα το αφαιρέσουν οι mods![]()
Mercury
Επιφανές μέλος

αυτη η επιλογη ειναι το προβλημα... δεν υπαρχει καν. Τρεχω firefox αν εχει αυτο σημασια.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να μπείς απο κάποιον άλλον browser;

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί δεν δοκιμάζεις να μπείς απο κάποιον άλλον browser;![]()
δοκιμασα να μπω με Οpera και Web αλλα δεν ειδα διαφορα. Δεν προκειται να εγκαταστησω αλλον browser. Το προβλημα αλλωστε δεν ειναι δικο μου.
Mercury
Επιφανές μέλος

δοκιμασα να μπω με Οpera και Web αλλα δεν ειδα διαφορα. Δεν προκειται να εγκαταστησω αλλον browser. Το προβλημα αλλωστε δεν ειναι δικο μου.
Εγώ πάντως απο chrome μπαίνω κανονικά και διαχειρίζομαι τέλεια τα συννημένα μου

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Μερκ, νομίζω δε θυμάσαι τις ημέρες που ήσουν κανονικό μέλοςΕγώ πάντως απο chrome μπαίνω κανονικά και διαχειρίζομαι τέλεια τα συννημένα μου![]()

Εμείς έχουμε την αντίστοιχη επιλογή, τα κανονικά μέλη δεν την έχουν

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.