Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Eίσαι και πολύ τσακάλι. Και εγώ είμαι χρυσόψαρο και έχω μνήμη ανάλογη με αυτή του πρώτου μου υπολογιστή.
Αλλά το τελευταίο πως το βρήκες;
Πηγα στο τελευταιο θεμα απο αυτα στη σελιδα της αναζητησης, και μετα εκανα μια αναζητηση στο θεμα εκεινο μονο για δικα σου μηνυματα. Ε, ενα ειχες γραψει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Mr & Ms Admin πρέπει επειγόντως να reconsider το χρόνο [γνωστό και ως χ!] που [πρέπει να] μεσολαβεί μεταξύ 2 ψήφων!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Στο προφίλ μου, το κάρμα μου είναι 2.09, ενώ στην αριστερή στήλη που έχε τα στοιχεία μου σε θέματα που απαντάω, το κάρμα είναι 1,9. Γιατί συμβαίνει αυτό?![]()
Εχει απαντηθει και πιο πανω. Νομιζω παντως οτι το σωστο ειναι του προφιλ σου και αυτο επειδη η τιμη στην αριστερη στηλη των ποστ ανανεωνεται μια φορα τη βδομαδα (ισως?) και οχι αυτοματα.
Και μενα αυτη τη στιγμη αν δεις, ειναι διαφορετικα.
Εαν τα λεω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Επισης, τις τελευταιες μερες, μερικες φορες κανω ποστ, και οταν παταω "υποβολη" δεχομαι λευκη οθονη και να προσπαθει να φορτωσει, αλλα δεν... Μετα οταν κανω πισω και refresh το ποστ εχει γινει κανονικα. Δεν ειναι σοβαρο, αφου το σωνει, απλα το αναφερεω μηπως σταματησει να το σωνει, ή μηπως εξελιχθει σε τπτ πιο σοβαρο, να το χετε το νου σας.
io-io
Διάσημο μέλος

Επισης, τις τελευταιες μερες, μερικες φορες κανω ποστ, και οταν παταω "υποβολη" δεχομαι λευκη οθονη και να προσπαθει να φορτωσει, αλλα δεν... Μετα οταν κανω πισω και refresh το ποστ εχει γινει κανονικα. Δεν ειναι σοβαρο, αφου το σωνει, απλα το αναφερεω μηπως σταματησει να το σωνει, ή μηπως εξελιχθει σε τπτ πιο σοβαρο, να το χετε το νου σας.
Και μενα μου το κανει αυτο τελευταια. Οχι συνεχεια ομως.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχει ξεκουρδίσει λίγο, θα έρθει η Λία να το φτιάξει.Εχει απαντηθει και πιο πανω. Νομιζω παντως οτι το σωστο ειναι του προφιλ σου και αυτο επειδη η τιμη στην αριστερη στηλη των ποστ ανανεωνεται μια φορα τη βδομαδα (ισως?) και οχι αυτοματα.
Και μενα αυτη τη στιγμη αν δεις, ειναι διαφορετικα.
Εαν τα λεω λαθος ας με διορθωσει καποιος.![]()

Το σωστό είναι αυτό στο προφίλ.

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Πρέπει να διαγράψεις τη συνδρομή σου στα θέματα που έχουν καταχωρηθεί ως υπο παρακολούθηση.Πετρο ενω εχω επιλεξει να μην μου ερχονται μαιλ για ενημερωση νεων μηνυματων του φορουμ αυτα συνεχιζουν να ρχονται....Πως γινεται να τα απενεργοποιησω?
Από το menu Μετάβαση >> Θέματα που παρακολουθείτε
... διαγράφεις όσα θες ή και όλα.

-petros
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρέπει να διαγράψεις τη συνδρομή σου στα θέματα που έχουν καταχωρηθεί ως υπο παρακολούθηση.
Από το menu Μετάβαση >> Θέματα που παρακολουθείτε
... διαγράφεις όσα θες ή και όλα.
-petros
Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν δηλώνω θέματα υπό παρακολούθηση,αλλά δηλώνονται αυτόματα και πρέπει κάθε φορά που συνδέομαι να τα αφαιρώ.

Anarki
Διάσημο μέλος

Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Είσαι σίγουρος ότι εξακολουθούν να έρχονται ενώ:Έχω συνολικά 72email απο την σύντομη ενημέρωση στα θέματα...Έχω επιλέξει να μήν λαμβάνω αλλά αυτά έρχονται...
- έχεις ορίσει ως Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα
το Δεν επιθυμώ παρακολούθηση (Επεξεργασία Επιλογών )
- έχεις διαγράψει τα θέματα που δεν θες να παρακολουθείς από το Θέματα που παρακολουθείτε ;

Εν τω μεταξύ θέλει και μια διορθοσούλα στη σύνταξη το e-Mail ενημέρωσης. :zilia:
-petros
mania
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ερώτηση, έχω βάλει να φένοντε τα μυνήματα ώς διαβασμένα, εκεί λοιπόν που είμαι forum και γράφει 0 μυνήματα ξαυνικά λέει 1 ή 2 ή 3 κπλ χωρίς να υπάρχουν όμως μυνήματα, τι σημαίνει αυτό; γιατί βγαίνουν;
Δες από εδώ και κάτω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.