PYLH
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όλα αυτά είναι απενεργοποιημένα;1. Δυνατότητα δημιουργίας δέσμης ενεργειών του στοιχείου ελέγχου προγράμματος περιήγησης του internet explorer.2. Να επιτρέπεται σε δέσμες ενεργειών το άνοιγμα παραθύρων χωρίς περιορισμούς μεγέθους ή θέσης.3. Να επιτρέπονται οι ενημερώσεις γραμμής κατάστασης μέσω δέσμης ενεργειών.4. Να επιτρέπεται,χωρίς ερώτηση η εκτέλεση των στοιχείων Ελέγχου ActiveX που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως.5. Να επιτρέπονται οι βοηθητικές εφαρμογές δέσμης ενεργειών.6. Προετοιμασία και εκτέλεση στοιχείων ελέγχου ActiveX που δεν χαρακτηρίζονται ως ασφαλή για εκτέλεση.
Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το "Να επιτρέπονται οι βοηθητικές εφαρμογές δέσμης ενεργειών".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι εννοείς με αυτό?Έγραψα την απάντηση όπως την γράφουν όλοι με μεγάλο κενό ανάμεσα
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μάλλον εννοεί ότι πατούσε enter ανάμεσα στα νούμερα αλλά δεν της εμφανίστηκαν τα κενά....Τι εννοείς "Έγραψα την απάντηση όπως την γράφουν όλοι με μεγάλο κενό ανάμεσα"?
κάτι έχει συμβεί με τον Browser της
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

PYLH
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για αυτόΌλα αυτά είναι απενεργοποιημένα.Θα δοκιμάσω να κάνω αυτό που μου είπες.Όσο για το άλλο εννοώ πως έγραψα με τον ίδιο τρόπο που συνηθίζεται σ'αυτό το θέμα.Π.χ "Το παίρνω........", αφήνω 2-3 σειρές και μετά γράφω:"Χαρίζω.........."Ενώ άφησα 2-3 σειρές και συνέχισα παρακάτω,μου το έβγαλε συνεχόμενο.Κι ενώ πήγα στην επεξεργασία και το διόρθωσα,μου το έκανε ξανά.Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.Σ'έχω ζαλίσει σήμερα.

Ίσως να λυθεί όταν λυθεί και το άλλο πρόβλημα.
Δεν κατεβάζεις έναν firefox να βρεις την υγειά σου;

PYLH
Δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Οκ Πύλη μου, αν βρώ/σκεφτώ κάτι άλλο θα στο γράψω σε αυτό το θέμα...Το άλλαξα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.Δεν πειράζει.Μην σας απασχολώ άλλο.Θα δώ τι θα κάνω.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σου.Να'σαι καλά!

evouli
Διάσημο μέλος

στους αποκλεισμενους χρηστες συχνα γραφετε σαν αιτιολογια τη λεξη "bot".. τι σημαινει αυτο;;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

evouli
Διάσημο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Οι αγγλικές φράσεις είναι οι προεπιλεγμένες του vBulletin. :iagree:Xα χαχα ... έσκασα στο γέλιο... πήγα να προσθέσω στους αποκλεισμένους χρήστες τον εαυτό μου και δείτε τι μου έβγαλε : "Μήνυμα συστήματος : Sorry, no matter how much you try, you can not ignore yourself." Μιλάμε έσκασα στα γέλια! Ποιανού ήταν ιδέα?
Πάω να τη μεταφράσω.

-petros
miv
Επιφανές μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Οι αγγλικές φράσεις είναι οι προεπιλεγμένες του vBulletin. :iagree:
Πάω να τη μεταφράσω.
-petros
Χα χα χα... πρόσεχε μην απωλέσεις το νόημα!
BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλούστατα, όσα ποστς δεν ήταν "normal" έχουν πλέον διαγραφεί.Πως είναι δυνατόν ένα μέλος, που έχει μόλις ένα post (το οποίο φυσικά είναι πέρα για πέρα "normal") να τρώει ban;;;

BrokenHeart
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πώς επιλέγονται οι Moderators?
Όταν κάποιο μέλος διακριθεί για την σωστή τήρηση των κανόνων, την καλή του συμπεριφορά και την προσφορά του στο forum, του προτείνουμε απο μόνοι μας εγώ και/ή ο Πάνος αν θέλει να γίνει moderator.![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.