iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=5898
Επίσης καλό είναι τα review να είναι καθαρά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Μάλλον κατά λάθος, αλλά περίμενε καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος από τους εκεί συντονιστές.![]()
Το θέμα κλειδώθηκε επειδή το συζητάμε εδώ, έχουμε δυο thread για τo Ε90
https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=5898
Επίσης καλό είναι τα review να είναι καθαρά
Σας ευχαριστώ θερμά και τους τρείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Ό,τι post γίνεται στα Fora:Ποιά ποστ μετράνε και ποιά όχι;
Διασκέδαση
Εκτός θέματος
.. δεν μετράνε.
Σε όλα τα υπόλοιπα Fora μετράνε.

-petros
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Υποθέτω οτι πρέπει να είναι jpg, png ή gif, δεν ξέρω ακριβώς όμως.
Purple sunrise
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κάνουμε κάποιες αλλαγές στη λειτουργία Αναζήτησης.Γιατί μου βγάζει searching has been disabled;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Απλά ξανά φτιάχνω το index

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

^αυτό είναι από τη "Λίστα Μελών" και από άλλο χρήστη (της Νεράιδας συγκεκριμένα αλλά το είδα και σε άλλους χρήστες). Τι έχουν κάνει αυτοί οι χρήστες και δεν εμφανίζεται η πληροφορία αυτή; Εμένα (που μπαίνω με επιλογή "αόρατος χρήστης") γιατί μου εμφανίζει το πότε ήταν η τελευταία φορά που συνδέθηκα; Τι στο καλό κάνω λάθος??!?!?

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εσύ έχεις το δικαίωμα να το δείς για τον εαυτό σου, αλλά όχι και για τους άλλους.Τελευταία επίσκεψη: Μη Διαθέσιμο
^αυτό είναι από τη "Λίστα Μελών" και από άλλο χρήστη (της Νεράιδας συγκεκριμένα αλλά το είδα και σε άλλους χρήστες). Τι έχουν κάνει αυτοί οι χρήστες και δεν εμφανίζεται η πληροφορία αυτή; Εμένα (που μπαίνω με επιλογή "αόρατος χρήστης") γιατί μου εμφανίζει το πότε ήταν η τελευταία φορά που συνδέθηκα; Τι στο καλό κάνω λάθος??!?!?![]()

Ομοίως και για κάθε άλλο μέλος φυσικά.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Εσύ έχεις το δικαίωμα να το δείς για τον εαυτό σου, αλλά όχι και για τους άλλους.![]()
Ομοίως και για κάθε άλλο μέλος φυσικά.
αααα... νι ε?

νταξ...

ty!

kinezoula
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι μήνυμα σου βγάζει όταν πας να ανεβάσεις εικόνα;Δεν μπορω να ανεβασω καποια εικονα για την υπογραφη μου.Μου βγαζει το link ακυρο.Ουτε εικονα απο τον υπολογιστη μπορω να ανεβασω.Επισης μου βγαζει οτι δεν μπορω να αξιολογησω τις απαντησεις.
Όσο για την αξιολόγηση, επί του παρόντος το όριο είναι στα 50 μηνύματα (αν και κατά πάσα πιθανότητα προσεχώς θα κατέβει πολύ, μιας και το θέμα είναι υπο συζήτηση μεταξύ της ΟΔ)
kinezoula
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μήπως προσπαθείς να ανεβάσεις κάποια πολύ μεγάλη εικόνα και γι'αυτό αργούσε; Όταν ανεβάζεις εικόνα από το σύστημα των attachments έχεις το ίδιο πρόβλημα;
Όσον αφορά το χρώμα μηνυμάτων, εγώ βλέπω ότι είναι ρυθμισμένο σε τυχαίο, που είναι η προεπιλογή. Μήπως ξεχνάς να πατήσεις Αποθήκευση; (μια χαζή πρώτη εξήγηση που σκέφτηκα, αλλά ας ξεκινήσουμε από τα απλά).
kinezoula
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Την υπογραφή σου εγώ τη βλέπω κανονικά πάντως.
Όσο για το χρώμα μηνυμάτων μάλλον κάτι έκανες λάθος γιατί τόσοι το έχουν αλλάξει και κανείς δεν ανέφερε παρόμοιο πρόβλημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Scandal
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.