Scandal
Διαχειριστής

:iagree:Μάλλον δε μπορείς, αν δε συμπληρώσεις 150 ποστ και 30 μέρες στο φόρουμ.
Τα ειδικά features για τα μέλη που είναι εγγραμμένα τουλάχιστον 31 ημέρες στο site με τουλάχιστον 150 δημοσιεύσεις είναι:
- Δυνατότητα ανεβάσματος δικού τους avatar (πέρα των προτεινόμενων).
- Δυνατότητα υποβολής δημοσκοπήσεων σε θέματά τους.
- Κουμπάκι για maximize της Συνομιλίας σε νέο παράθυρο.
- 40MB αποθηκευτικό χώρο για ανέβασμα εικόνων στα Albums και 500 εικόνες ανά album (σε αντίθεση με τα 20MB και 100 εικόνες που είναι το default)
- Δυνατότητα ανοίγματος νέου θέματος στα Forums Δημιουργίες Μελών και Ειδήσεις & Επικαιρότητα.
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofo
Νεοφερμένο μέλος

Το site δεν κάνει σωστή καταμέτρηση λέξεων.
Κάθε 3 μηνύματα (περίπου) που γράφω ανεβάζει 1.
Είναι κάποιο bug?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

λογικα τα δύο απο τα τρία τα δημοσιεύεις σε θεματα στα οποία τα μηνυματα δεν μετριούνται!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ παιδιά
Το site δεν κάνει σωστή καταμέτρηση λέξεων.
Κάθε 3 μηνύματα (περίπου) που γράφω ανεβάζει 1.
Είναι κάποιο bug?
Sofo
Νεοφερμένο μέλος

VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

νομιζω οτι πρεπει να ρωτησεις τον συντονιστη του forum αλλα αν δεν κανω λαθος σε οσα θεματα εμφανιζεται η υπογραφη σου σε αυτα μετριονται τα μηνυματα (μπορει να κανω και λαθος για το τελευταιοΠώς το καταλαβαίνεις αυτό?
Scandal
Διαχειριστής

zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι ειναι αυτο...... καινουριο?
Scandal
Διαχειριστής

Στείλε μου το μήνυμα σε ΠΜ να εντοπίσω το λάθος.Παιδια πηγα να στειλω ενα μηνυμα, και μου εβγαλε οτι ή αυτο περιεχει υβριστικες λεξεις (δεν ειχε) ή οτι ηταν γραμμενο με greeklish (δεν ηταν)
Τι ειναι αυτο...... καινουριο?

-petros
Sofo
Νεοφερμένο μέλος

Τι έχει γίνει?
Anarki
Διάσημο μέλος

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξερω θα ρωτησω κατι γελοιο για εσας αλλα πως θετω ενα δικο μου θεμα?Το λέει κάτω κάτω αριστερά.
συγνωμη ειμαι καινουρια....
Scandal
Διαχειριστής

Στην αρχική σελίδα, εδώ, βλέπεις τις κατηγορίες του Forum.ξερω θα ρωτησω κατι γελοιο για εσας αλλα πως θετω ενα δικο μου θεμα?
συγνωμη ειμαι καινουρια....
Μπαίνεις στην κατηγορία που ταιριάζει το θέμα που θες να ανοίξεις και πατάς το κουμπάκι

-petros
djimmakos
Διάσημο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Ναι αυτό είναι μάλλον ένα bug που δεν έχει επιλυθεί ακόμα.Γιατί όταν κάνουμε παράθεση κάποιου μηνύματος που περιέχει κάτι σε latex, στο πλαίσιο της παράθεσης εμφανίζεται ο κώδικας latex και όχι το αρχικό μήνυμα;![]()

-petros
djimmakos
Διάσημο μέλος

πώς μπορώ να αφαιρέσω τις φωτγραφίες μου απ' το θέμα "οι δικές μας pics";
νόμιζα ότι το είχα κάνει εδώ και καιρό αλλά σήμερα που μπήκα τις είδα![]()
Αν είναι συννημένες, μπορείς να πας Ρυθμίσεις > Πίνακας Ελέγχου > Συννημένα αρχαία και από εκεί να τις διαγράψεις...
Εκτός αν τις έχεις ανεβάσει μέσω κάποιου image host, στην οποία περίπτωση δε ξέρω πως να τις σβήσεις :p
chris_90
Διάσημο μέλος

reaction
Εκκολαπτόμενο μέλος

^^ποντικάκι^^
Νεοφερμένο μέλος

κάτω απο κάθε χρήστη μαζί με διάφορα άλλα προσωπικά του στοιχεία έχει και έναν αριθμό που αντιπροσωπεύει τα μηνήματα που αυτός ο χρήστης έχει προσφέρει στο στέκιως αυτός ο αριθμός συμπληρώνετε? και σε πόσα δευτερόλεπτα ανανεώνεται?

Τα μηνύματα ανανεώνονται αμέσως.Πιθανόν να πόσταρες σε θέματα του The Chat & Fun Section και γι αυτό να είδες ότι δεν αυξάνεται ο post counter σου.Έχει προσφέρει στο e-steki 3 μηνύματα.
Τα ποστ αυτής της κατηγορίας δεν προσμετρώνται στα συνολικά μηνύματα του κάθε μέλους.
antara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετά για να δώ αν κάποιος απάντησε πρέπει να βγω και να ξαναμπώ στο θεμα ώστε εν τω μεταξύ να έχει ενημερωθεί? ΄
Έτσι κάνω δηλαδή μέχρι τώρα, αλλά μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος που δεν τον έχω ανακαλύψει?
Εντάξει την άλλη μέρα μπαίνω από τα "θέματα που παρακολουθώ".
Αλλά εκείνη τη στιγμή?
Τhank you!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 128 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- chester20080
- Fernando_A
- jj!
- Reader
- Libertus
- Memetchi
- American Economist
- Paragontas7000
- A350
- rafaela11
- giannhs2001
- AggelikiGr
- touvlo
- Kate1914
- Εριφύλη
- Joji
- Wonderkid
- ghоul
- Hased Babis
- clevercat
- ggl
- J.Cameron
- camil
- sunsetpp
- fmarulezkd
- harry akritas
- Snoopy Doo
- Viedo
- fockos
- Johnny15
- uni77
- VforVendetta
- orchidea
- fretoe
- Nikos 7
- Liza19
- Αντικειμενικός
- eukleidhs1821
- T C
- SlimShady
- leo41
- ΘανάσοςG4
- CiNeFiL
- tsiobieman
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.