προσπαθω να μπω ή απο το inbox οτυ messenger ή απο το site του κανονικα, κολλαει και δε μαπινει με τπτ, οση ωρα και να το αφησω δεν μπαινει, πρεπει να προσπαθησω πανω απο 20-30 φορες και καποια στιγμη να μπει κανονικα, μετα ακομη και αν μπει κολλαει σε οτι ενεργεια προσπαθησω να κανω, αν δλδ κανω delete ή θελησω να διαβασω καποια mail την εκατσα!
help me...what's wrong?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν όχι τότε πιστεύω ότι φταίει το hotmail. Αν χρησιμοποιείς δεν χρησιμοποιείς internet explorer δοκίμασε με το Internet Explorer.
Επίσης αν έχεις κάποιο firewall ψάξε αν κάνει τπτ αυτό, αν και λιγάκι απίθανο.
Αν και σου προτείνω να αλλάξεις το hotmail υπάρχουν πολλές καλλίτερες προτάσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν θες την άποψη μου βάλε ενα mail που μπορεις να το χειρίζεσαι απο το Outlook Express(ή το Thunderbird μη βαράτε!) (POP3 δηλαδή). Είναι πολύ πιο βολικό και γρήγορο. Προσωπικά το msn account μου το χρησιμοποιώ μόνο για msn messenger.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ίσως για πόλλους να του φαίνονταν πολύ πιο χρήσιμο ένα webmail γιατί θα μπορούσαν να το ελένχουν από οποιοδήποτε λογαριασμό.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γενικά τα hotmail είναι απο τα χειρότερα mails που υπάρχουν.
Αν θες την άποψη μου βάλε ενα mail που μπορεις να το χειρίζεσαι απο το Outlook Express(ή το Thunderbird μη βαράτε!) (POP3 δηλαδή). Είναι πολύ πιο βολικό και γρήγορο. Προσωπικά το msn account μου το χρησιμοποιώ μόνο για msn messenger.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο συνδασμός είναι ο καλλίτερος

Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Είναι αρκετά "βαρύ" το site του hotmail. Αν συνδέεσαι στο internet με modem, είναι αρκετά πιθανό να ευθύνεται αυτό για τις αργές ταχύτητες. Δοκίμασε από κάποιο άλλο PC με γρήγορη σύνδεση και αν τελικά φταίει αυτό, τότε απλά άλλαξε mail όπως λένε και τα παιδιά.Αρχική Δημοσίευση από gilie:τα νευρα μου κορδελες...εχω ενα mail σε hotmail και καθε φορα που θελω να το ανοιξω παιδευομαι μια ωρα!!
προσπαθω να μπω ή απο το inbox οτυ messenger ή απο το site του κανονικα, κολλαει και δε μαπινει με τπτ, οση ωρα και να το αφησω δεν μπαινει, πρεπει να προσπαθησω πανω απο 20-30 φορες και καποια στιγμη να μπει κανονικα, μετα ακομη και αν μπει κολλαει σε οτι ενεργεια προσπαθησω να κανω, αν δλδ κανω delete ή θελησω να διαβασω καποια mail την εκατσα!
help me...what's wrong?????
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το webmail έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειωνεκτηματά του. Όπως και το pop3Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ναι σωστά... Αλλά υπάρχουν και συνδυασμοί, δεν είναι απαραίτητο να κολλάς με ένα τόσο άθλιο webmail...

Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο για κάποιον να αλλάζει τόσο εύκολα e-mailτότε απλά άλλαξε mail όπως λένε και τα παιδιά.

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μπορείς να δείς το hotmail σε outlook. Λογικά ανοίγεις το outlook , πας στο account settings και κάπου σχετικά με την πρόσθεση account θα λέει και για hotmail. Ωστόσο δεν είμαι 100% αν γίνεται με το outlook express Αν δεν βρείς τον τρόπο πες μου να σε βοηθήσω.Αρχική Δημοσίευση από gilie:ευχαριστω πολυ παιδια, βασικα επειδη δεν ειμαι πολυ εξικιωμενη με το νετ ηθελα να δω αν υπαρχει κατι στα settings πχ που δεν εχω κανει, δε μπορω να εχω το hotmail στο outlook επειδη εχω και τα mail του ξενοδοχειου και δε θελω να τα μπερδευω, τεσπα θα δω, μαλλον θα χρεισημοποιω ενα yahoo που εχω καπου ξεχασμενο
dt008
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

dt008
Νεοφερμένο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

gademis
Τιμώμενο Μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Χρειάζεται πρόσκληση για να ανοίξεις λογαριασμό gmail;Αρχική Δημοσίευση από gademis:Εδω οι καλες προσκλήσεις για gmail... παρε παρε κόσμε. Τζαμπααα 50 εχω. PM me!! :-D

Εμένα πάντως δε με προσκάλεσε κανείς... Πήγα ακάλεστος
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Άσχετο ΜΒ στην hotmail πόσο έχετε;Αυξήθηκε σε εσάς...Πάντως μπορείς να το κάνεις 250 ΜΒ...εγώ έχω φτάσει στα 25 γιατί βαρέθηκα να κάνω την όλη διαδικασία...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.