Alessandra
Διάσημο μέλος

Λες, δηλαδή, ότι ζήτησες να διαγραφεί ο λογαριασμός σου στο μσν, διαγράφηκε και εσύ μπόρεσες να κρατήσεις το μέιλ με το οποίο είχες γραφτεί εκεί; Έχω γραφτεί στο μσν με το επίσημο μέιλ μου(yahoo), δεν θέλω να χαθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πώς μπορώ να το αλλάξω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Ελπιζω να σε βοηθησει...
Alex S
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...