Hunter
Περιβόητο μέλος

Και οι ερωτήσεις μου:
1. δεν απαγορεύεται αυτό;
2. μεταφράζεται σε παραπλάνηση ανηλίκου;
3. οι ιδιοκτήτες αυτών των καταστημάτων δεν έχουν καμία συνείδηση ότι αυτό είναι κακό για τα παιδία;
4. οι γονείς αυτών τον παιδιών δεν ανησυχούν που είναι τα παιδία τους ( έτυχε να δω πιτσιρικά κάπου 11 ετών σε ένα τέτοιο κατάστημα στην Μιχαλακοπουλου στις ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
5. Η αστυνομία τι κάνει;
6. τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν κάποιο όριο ηλικίας για να τα παίζεις;
Δεν θέλω να μπω σε διαδικασίες με καταστηματάρχες για να μου πουν ότι θα τους κόψουν την δουλεία και θα χάσουν έσοδα κτλ, τα ερωτήματα μου είναι απλά, είναι νομίζω θέμα συνείδησης όλων.Το Θέμα αυτό το έχω βάλει και σε άλλο φόρουμ ( δέν το αναφέρω για να μήν διαφημίσω ) και οι απαντήσεις που πήρα δεν με ικανοποιήσαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Απ' ότι ξέρω η νομοθεσία έχει κενό εδώ, ή απαγορέυουν ή τα αφήνουν όλα χύμα, εδιάμεσο δεν έχει. Οι μαγαζάτορες μάλλον κέρδη θα χάσουν άν κάνουν οτιδήποτε... οποτε...
Και κλείνω με αυτο
4. οι γονείς αυτών τον παιδιών δεν ανησυχούν που είναι τα παιδία τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πολλα απο αυτα τα παιδια εχουν γονεις που δεν ενδιαφεροντια καθολου, αλλα που χαιροτναι επειδη με το να ειναι το παιδι στο internet cafe θα βρει ευκαιρια να παει στην φιλη για καφε, αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι σοΐ γωνεις εχουν..Εγω δεν ειμουν, δεν ειμαι και ελπιζω να μην γινω ενα απο τα παιδια που ξημερωβραδιαζονται στα internet cafe παιζοντας παιχνιδια και σπαταλοντας τα λευτα του μπαμπα. Προτιμω να σερφαρω και να παιξω και κανα παιχνιδι για λιγο στο δικο μου pc χωρις να ξοδευω ασκοπα τα λευτα του πατερα μου, να παιζω κιθαρα, να ασχολουμε με τον σκυλο μου, να ακουω μουσικη και να χαλαρωνω. Ομως εγω για τον λογο αυτον, οτι δλδ καθομαι στο σπιτι μου και κανω αυτα που μου αρεσουν και οχι αυτα που κανει το συνολο για να νομιζει και ο ευατος του και οι αλλοι οτι ειναι μαγκας εχω ακουσει πολλα του στυλ ξενερωτε, φλορακι,αχριστε, σπασικλακι κλπ. Επισης αυτα τα παιδια δεν μπορουν να καταλαβουν οτι οταν εγω καθομουνα σπιτι μου και επεζα cs αυτα ουτε που ξερανε τι παει να πει video game, με αποτελεσμα σημερα να το εχω βαρεθει και να εχω αλλα ενδιαφεροντα.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Οσο για αν επιτρέπετε ένα παιδί να παίξει ένα χ παιχνίδι ... πιστεύω ότι είναι παρά πολύ δύσκολο να απαγορεφτούν μερικά παιχνίδια σε κάποιες ηλικίες ... Γιατι μετα θα έρθει κάποιος και θα ζηταει στο ίδιο για τις ταινίες , μετα για την μουσική και θα φτάσουμε και στο τέλος και στα βιβλία ... Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα ενας ανηλικος να ειναι δούλος ....

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είχα ακούσει ότι στο Γέρακα μαζεύτηκαν γονείς και πήγαν να κλείσουν ένα internet cafe γιατί τα παιδιά τους έκαναν κοπάνες από το σχολείο για να παίξουν lineage.Κατά τη γνώμη μου απλά προσπαθούσαν να ρίξουν όλες τις ευθύνες στο internet cafe λες και αυτοί δεν έφταιγαν.Στο κάτω κάτω κόβεις μαχαίρι το χαρτζιλίκι.Τι θα κάνει το παιδί μετά?
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

θα ζήταγαν απο θείο ή γιαγιαΑρχική Δημοσίευση από faithplus1:Στο κάτω κάτω κόβεις μαχαίρι το χαρτζιλίκι.Τι θα κάνει το παιδί μετά?

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ζήταγαν 1, θα ζήταγαν 2, πόσες φορές θα ζητούσαν από άλλους συγγενείς λεφτά?Και δε μου φαίνεται δύσκολο οι γονείς να πουν κάτι στους υπόλοιπουςΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:θα ζήταγαν απο θείο ή γιαγια![]()
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Καλά ε, είμαι τώρα σε internet cafe και έχω φρικάρει! Είναι πάρα πολύ μικρααα! Και βρίζονται κιόλας!![]()
![]()
![]()
Μην βρίζετε ρε!

Υπομονή Λία!
Scandal
Διαχειριστής

ΕΛΕΟΣ
Τώρα ο ιδιοκτήτης του net cafe τι να τους πεί; Καθημερινοί ''πελάτες'' και να τους διώξει λόγο ηλικίας; Αφού από αυτά τα παιδιά βγάζει τα ''λεφτά'' [κάτι 5ευρα που έβλεπα κάθε μέρα να του δίνουν

Καλύτερα να υπάρχει ένα όριο ηλικίας για την είσοδο σε net cafe [τουλ 12-13+] και για περιορισμένη ώρα.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά όντως η κατάσταση στα νετ καφές είναι χάλια! Βλέπεις παιδιά που όλη -μα όλη- την ώρα κάθονται εκεί ενώ βρίζουν και φωνάζουν και χρυσοπληρώνουν κιόλας 3 ευρώ την ώρα! (στην Ρόδο νομίζω δεν έχει πιο φτηνά -Κρόνε διόρθωσε με αν κάνω λάθος)
Νομίζω ότι είναι καλύτερα η λογική να μαζεύονται σιγά-σιγά τα λεφτά και αντί να δίνονται στα νετ καφες να ξοδευτούν για να αγοραστεί ένας υπολογιστής.
Εγώ προσωπικά πάντως δεν έχω κάτσει ποτέ πάνω απο 1 ώρα σε νετ καφε -έστω καμιά φορά λίγο παραπάνω- και βασικά έχω να πάω σε νετ κάφε πολύ πολύ καιρό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.