11-03-21

10:34
Οτιδήποτε ευχαριστεί τον άνθρωπο και του προσφέρει ψυχαγωγία δεν είναι σπατάλη χρόνου.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

11-03-21

10:44
Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος μπορεί να βλέπει άλλους να παίζουν, είτε είναι ποδόσφαιρό, μπάσκετ κτλ. Από το να κάθομαι στη τηλεόραση και να βλέπω κάποιους ανθρώπους να κλωτσάνε μια μπάλα προτιμώ να ασχοληθώ με άλλα πράγματα.
Πάντως ομολογώ ότι το ποδόσφαιρό το τελευταίο καιρό μου φαίνεται κάπως ελκυστικό διότι είτε το πιστέψετε είτε όχι μου θυμίζει σκάκι ή παιχνίδι στρατηγικής (ξέρω ότι είναι "παιχνίδι στρατηγικής). Είναι μια μπάλα όπου τα πιόνια πρέπει να την περάσουν από την μία πλευρά στην άλλη και να περάσει τα πιόνια που κάνουν άμυνα αλλά και τον ¨βασιλιά" που προστατεύει το τέρμα του. Αν το δεις από αυτή την οπτική είναι κάπως ελκυστικό για να το παρακολουθήσεις...
Πάντως ομολογώ ότι το ποδόσφαιρό το τελευταίο καιρό μου φαίνεται κάπως ελκυστικό διότι είτε το πιστέψετε είτε όχι μου θυμίζει σκάκι ή παιχνίδι στρατηγικής (ξέρω ότι είναι "παιχνίδι στρατηγικής). Είναι μια μπάλα όπου τα πιόνια πρέπει να την περάσουν από την μία πλευρά στην άλλη και να περάσει τα πιόνια που κάνουν άμυνα αλλά και τον ¨βασιλιά" που προστατεύει το τέρμα του. Αν το δεις από αυτή την οπτική είναι κάπως ελκυστικό για να το παρακολουθήσεις...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

11-03-21

14:29
Επειδη απο παιδι μου αρεσαν τα αθληματα ναι,ολα τα αθληματα και τα παρακολουθουσα,οχι δεν θα το ενετασσα ως σπαταλη χρονου,ισα ισα σου δινει ενα κινητρο αν θες,να κανεις κι εσυ ας πουμε μια ασχολια ή ενα χομπυ πχ γυμναστικη/χορο που το ειχες αφησει.Το βλεπω σαν κινητρο ολο αυτο,να παρακολουθω ενα αθλημα,να με προωθει στο να ακολουθησω εναν τυπο ζωης που αφορα τη γυμναστικη ή το ιδιο το αθλημα.Διδασκει αμιλλα διδασκει πειθαρχια,διδασκει πολλα πραγματα ο αθλητισμος.Αυτο ελειπε να ενταξουμε την παρακολουθηση του ως κατασπαταληση χρονου.Οχι καθολου κατασπαταληση στο βαθμο που οποιοσδηποτε αποκομιζει θετικα στοιχεια απο ολο αυτο περα απο το καθαρα ψυχαγωγικο κομματι βεβαιως.
Πιστευω οτι απο οτιδηποτε αντλουμε θετικα στοιχεια δεν το θεωρουμε κατασπαταληση.
Φυσικα αναλογα πως το βλεπει κανεις.Πολλοι τα θεωρουν βαρετα τα αθληματα ποσο μαλλον να τα παρακολουθησουν κιολας,και επιλεγουν αλλες μορφες ψυχαγωγιας.
Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.Εχουμε τη δυνατοτητα να δουμε μια ποικιλια.
Το τι επιλεγει να δει κανεις ειναι φυσικα δικη του επιλογη και γουστο του.
Πιστευω οτι απο οτιδηποτε αντλουμε θετικα στοιχεια δεν το θεωρουμε κατασπαταληση.
Φυσικα αναλογα πως το βλεπει κανεις.Πολλοι τα θεωρουν βαρετα τα αθληματα ποσο μαλλον να τα παρακολουθησουν κιολας,και επιλεγουν αλλες μορφες ψυχαγωγιας.
Ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.Εχουμε τη δυνατοτητα να δουμε μια ποικιλια.
Το τι επιλεγει να δει κανεις ειναι φυσικα δικη του επιλογη και γουστο του.

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-03-21

14:33
Ναι είναι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.

11-03-21

15:06
Σε όλους τους πολιτισμούς ιστορικά πάντα η ψυχαγωγία/διασκέδαση θεωρούνταν ανθρώπινη ανάγκη. Οι αρχαίοι Έλληνες με το θέατρο οι Ρωμαίοι της Αυτοκρατορικής εποχής με τις μονομαχίες κλπ. Στη σύγχρονη εποχή η θέαση της άθλησης είναι ένας τρόπος διασκέδασης. Η ερώτηση θα έπρεπε να είναι πιο ξεκάθαρη όπως " για εσάς προσωπικά είναι σπατάλη χρόνου ή γενικά ". Για εμένα προσωπικά ναι είναι γιατί έχω άλλους τρόπους ψυχαγωγίας και ποτέ δεν με τραβούσε να παρακολουθώ άθληση ( περισσότερο μου άρεζε να συμμετέχω σε αυτήν χδ ). Γενικά όμως όχι. Τίποτα που να ικανοποιεί στον άνθρωπο την ανάγκη για διασκέδαση δεν είναι σπατάλη χρόνου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

11-03-21

15:13
Αμα βλεπεις παναθηναικο και ειδικα ποδοσφαιρικο τη τελευταια 10ετια τοτε ναι(Αλφζ πουλα)
Guest 030894
Επισκέπτης

11-03-21

15:18
Ναι. Μια προσκαιρη απολαυση για να εκκρινεις λιγο ντοπαμινη. Εκτος αν βλεπεις ΑΕΚ. Τοτε εκκρινεις αδρεναλινη
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

11-03-21

17:09
διαφωνω καθετα και οριζοντιως οτι ειναι σπαταλη χρονου.εδω πανελληνιες εδινα και ακυρωνα μαθηματα για να δω παναθηναικο.βασικα δε θα ελεγα οτι ειμαι φιλαθλος να κατσω να δω ποδοσφαιρο γτ σιχαινομαι το ευρωπαικο ποδοσφαιρο.απορω ολους αυτους που πληρωνουν κοσμοτε να καθονται να βλεπουν ξενα ποδοσφαιρα.χασμουριεμαι πραγματικα.ενω αν παιζει παο λεβαδειακος ξερω γω θα κατσω να το δω.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

11-03-21

18:41
Εξαρτάται:
Αν παρακολουθείς για το θέαμα και την ψυχαγωγία, δεκτόν.
Όμως, αν είσαι φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας και βλέποντας ντοπάρεσαι, τότε καληνύχτα και περαστικά.
Όμως, αν είσαι φανατικός οπαδός κάποιας ομάδας και βλέποντας ντοπάρεσαι, τότε καληνύχτα και περαστικά.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

11-03-21

18:45
οταν ακουω καποιους να λεν οτι βλεπουν αγγικο ποδοσφαιρο απλα χασμουριεμαι.δηλαδη μεγαλωσανε αγγλια και θελουν θεαμα κλπ?Εξαρτάται:
Guest 030894
Επισκέπτης

11-03-21

19:04
Και εγω αν παιξει ΑΕΚ Λαμια θα το δω αλλα ειναι ψιλοαρρωστια το οτι το προτιμαω απο το Αγγλικοδιαφωνω καθετα και οριζοντιως οτι ειναι σπαταλη χρονου.εδω πανελληνιες εδινα και ακυρωνα μαθηματα για να δω παναθηναικο.βασικα δε θα ελεγα οτι ειμαι φιλαθλος να κατσω να δω ποδοσφαιρο γτ σιχαινομαι το ευρωπαικο ποδοσφαιρο.απορω ολους αυτους που πληρωνουν κοσμοτε να καθονται να βλεπουν ξενα ποδοσφαιρα.χασμουριεμαι πραγματικα.ενω αν παιζει παο λεβαδειακος ξερω γω θα κατσω να το δω.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

11-03-21

19:09
Για κάποιον που θεωρεί βαρετή κι άσκοπη την ανθρώπινη ψυχαγωγία τότε ναι είναι. Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους όχι.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

12-03-21

21:48
Αν και εγώ με τον αθλητισμό έχουμε μία σχέση "μακριά και αγαπημένοι", όχι, δε θεωρώ σπατάλη χρόνου τη θέασή τους.
Αποτελεί έναν τρόπο ψυχαγωγίας, δείγμα πολιτισμού (όχι πάντα), και δεν μπορούμε να το απορρίψουμε. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα προσωπικών προτιμήσεων.
Κι εγώ ακόμη σε διεθνείς ή πανευρωπαϊκές διοργανώσεις τυχαίνει να βλέπω ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Όπως προαναφέρθηκε, αν δεν είσαι φανατισμένος τα αθλήματα μπορούν πράγματι να "άγουν την ψυχή".
Αποτελεί έναν τρόπο ψυχαγωγίας, δείγμα πολιτισμού (όχι πάντα), και δεν μπορούμε να το απορρίψουμε. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα προσωπικών προτιμήσεων.
Κι εγώ ακόμη σε διεθνείς ή πανευρωπαϊκές διοργανώσεις τυχαίνει να βλέπω ποδόσφαιρο ή μπάσκετ. Όπως προαναφέρθηκε, αν δεν είσαι φανατισμένος τα αθλήματα μπορούν πράγματι να "άγουν την ψυχή".
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

17-03-21

18:11
Πάντως οι δεξιότητες των ομαδικών αθλητών είναι αφηρημένες για τους θεατές, αφού οι ίδιοι δεν μπορούν να δοκιμαστούν άμεσα σε αντίστοιχες συνθήκες, κάτι που δεν ισχύει εξίσου με την πυγμαχία ή την αντισφαίριση λόγου χάρη.
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

10-01-23

16:06
Some might call this heresy, but I think watching sports on TV is largely a waste of time. TV viewing, including sports, is a passive activity. When we’re looking at a TV, we’re taking what the world gives us and forgoing any opportunity to shape our lives and experiences. In other words, we’re being consumers, rather than creators.
Before you email to tell me I’m crazy, let me qualify my statement. We all need to veg out and relax sometimes, and watching a game is a great way to take some needed time off. As I tell my kids, a reasonable 3-5 hours per week dedicated to sports is no big deal. I look at this as down time — no more useful to my life than taking a nap, and fine in moderation.

Watching Sports Is a Waste of Time - Alliance
When we’re looking at a TV, we’re taking what the world gives us and forgoing any opportunity to shape our lives and experiences.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.