Χέυ γκέρλς!

Ηθελα να ανοιξω ενα θεμα για την αποτριχωση με λειζερ, αλλά βρήκα αυτό οπότε θα γράψω εδώ.
Πριν μερικούς μήνες (από τον σεπτεμβριο) ξεκίνησα αποτρίχωση με λειζερ σε όλο το σώμα. Όταν λέω όλο το σώμα εννοώ όλο όλο εκτός από τα φρύδια. Δηλαδή, μαγουλα (γιατί είχα μερικες), παρειες, μουστάκι, λαιμό (στο λαιμο έκανα μια βλακεία παλαιότερα -τραβουσα μερικες με το τσιμπιδακι και πολλαπλασιάστηκαν- και είχα αρκετές), στήθος, μασχάλες, χερια, κοιλια, μπικίνι (όλο όλο μέχρι πισω) και ολόκληρα τα πόδια μέχρι και τα δάχτυλα του ποδιού.
Σε πρόσωπο, λαιμό στήθος, μασχάλες έκανα αλεξανδριτη (που δεν απαιτεί ξύρισμα και τα υπόλοιπα με το διοδικο (που θέλει ξύρισμα τη νύχτα της προηγούμενης από την συνεδρια). Στις περιοχές με αλεξανδριτη εχω κάνει μέχρι τώρα τρεις συνεδρίες. Στις υπόλοιπες που έκανα διοδικο μέχρι τώρα έχω κάνει δυο συνεδρίες.
Στο παρελθόν στο πρόσωπο και το λαιμό έχω κάνει 10 συνεδρίες ηλεκτρολυση (σε δερματολογο). Ηλεκτρολυση είναι οι βελόνες. Πολύς πόνος, δεν το συζητώ.
Πριν το λέιζερ σε όλο το σώμα έκανα αποτριχωση με κερί (ακόμη και μασχάλες και μπικινι). Δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ ξυράφι.
Έχω λευκό δέρμα (πααααααρα πολύ λευκο) και τρίχα χοντρή, άγρια, μεγάλη και κατάμαυρη (ακόμη και μετά από 12 χρόνια αποτριχωσης με κερί δεν μειώθηκε ούτε στο ελαχιστο).
Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω, κορίτσια, είναι αν υπάρχει κάποια που να έχει κάνει λειζερ και να έχει ξεμπερδέψει. Και με αυτο εννοώ να πηγαίνει να κάνει μια συνεδρία μια ή δυο φορές το χρόνο και ενδιάμεσα να μην έχει ανάγκη να κάνει τίποτα άλλο για τις τρίχες. Αν δηλαδή υπάρχει κάποιο success story από τη χρήση λειζερ.
Αν μπορειτε πείτε μας ποσά χρόνια κάνετε, περίπου πόσες συνεδρίες, τι είδος λειζερ κάνετε (κυριως), ποιες περιοχές χτυπάτε, και τι δέρμα και τρίχα έχετε.
Έχω επενδύσει τόσο χρήμα, πόνο και χρήμα στην αποτρίχωση όσο δεν λέγεται. Θέλω να
δω αν υπάρχουν άλλες που σώθηκαν για να ελπίζω ότι θα γλιτώσω και γω