stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

off-topic. Μια τελευταια ερώτηση να σου κανω. Για το σολαριουμ, και τα αποσμητικα που χρησιμοποιουμε στις μασχαλες τι γνώμη έχεις? Είναι επιβλαβή για την υγεία?
Γενικοτητες γνωριζα, γι' αυτο και σου παραθετω αυτα που διαβασα....
Περι αποσμητικων : https://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=508192
& περι σολαριουμ : https://www.ert.gr/ygeia/details.asp?id=971&catid=3116

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gionish
Νεοφερμένο μέλος

θα μπορουσατε να μου στειλετε τη διευθυνση κάποιου δερματολογου στην αθηνα που επισκεφτηκατε και κάνατε αποτριχβσημε λαισερ?
μεινατε ικανοποιημενοι και πόσο σας κόστισε?
προσωπικα δεν ξέρω που να απευθυνθω και θα ήταν μια καλη αρχη.
ευχαριστω!
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείτε να μου στείλετε κι εμένα όποιον έχετε να προτείνετε; Μαζί με τιμή, αν θέλετε.![]()
Αχ κι εγώ θέλω...

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Έχω κάνει αποτρίχωση στο ιατείο του κ.Βουκίδη ( πλαστικός χειρουργός) στο Κολωνάκι. Μου την έκανε η βοηθός του που την έχει και στο Μητέρα αλλά έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. Τώρα δεν ξέρω πόσο παίρνει. Μπορείς να πάρεις να ζητήσεις την βοηθό του την κ.Πόπη και να της πεις πως έρχεσαι από την Δέσποινα.
Να σε ρωτησω...σε ποιο σημειο εκανες αποτριχωση και ποσες συνεδριες συνολικα για τη συγκεκριμενη περιοχη?
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

'Εχω κάνει κάτω από τ αυτί ( χρειάστηκαν 4 συνεδρίες) στο μουστάκι ( 3 συνεδρίες) και από τότε δεν έχουν ξαναβγεί. Τώρα θα πάω για το μπικίνι. Εκει επειδή οι τρίχες είναι πιό σκληρές ίσως χρειαστούν περισσότερες. Αλλά θα πρέπει να πάω τώρα πριν αρχίσω τα μπάνια. Δεν επιτρέπεται η ηλιοθεραπεία τις μέρες εκείνες. Γενικά η έκθεση στον ήλιο.
Αυτο με την εκθεση στον ηλιο ειναι λιγο σχετικο..εγω περσι το καλοκαιρι....την ιδια μερα πηγαινα για μπανιο και δεν ειχα κανενα προβλημα ερεθισμου..
Απλα δεν κανει να μαυρισεις ενω κανεις αποτριχωση, γιατι εαν μαυρισεις θα χρησιμοποιησουν πολυ χαμηλη ενταση και δε θα εχει τα επιθυμητα αποτελεσματα, οποτε δωρον αδωρο..
Γι αυτο ειναι καλυτερα ειδικα οταν κανεις κανει χερια, ποδια, μπικινι που ειναι μερη που μαυριζουν..ή να μην εκτεθει στον ηλιο μεχρι να τελειωσει τελειως τις συνεδριες(δυσκολο την περιοδο του καλοκαιριου), ή να κανει μολις μπει το καλοκαιρι και τις επομενες αφου χασει το μαυρισμα...
Και οχι μεταξυ των συνεδριων δεν κανεις κανενος ειδους αλλης αποτριχωσης ....σε παει πισω..το μονο που μπορει κανεις να κανει ειναι με ξυριστικη μηχανη να τις "κοντο-κουρευει" και οχι κοντρα...
Niyia
Διάσημο μέλος

Γενικά τι κάνετε ανάμεσα στις συνεδρίες, αποτρίχωση κανονικά;
Ανάμεσα στις συνεδρίες, δεν κάνεις τπτ απολύτως

Οι τρίχες, επειδή σε ξυρίζουν πριν το laser, θα έχουν ήδη βγει (φαντάσου σαν να έχεις ξυριστεί μόνη σου) αλλά όμως η διαφορά είναι ότι αντί να μεγαλώνουν κανονικά αυτές πέφτουν από μόνες τους εφόσον το laser τις αποδυναμώνει. Σε 40 ημέρες πηγαίνεις ξανά για την επόμενη συνεδρία, οπότε η νέα τριχοφυία που έχει βγει "ακτινοβολείται" ξανά κ.ο.κ..
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Αλλα και για προσωπο...η μια εβδομαδα ειναι πολυ μικρο χρονικο διαστημα....δλδ σου εβγαιναν μεσα σε μια εβδομαδα? Με ποια λογικη εκανες καθε εβδομαδα και μια?
olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκέφτομαι φέτος να καταφύγω για πρώτη φορά σε αποτρίχωση με laser γιατί βαρέθηκα το ξύρισμα...
Έχει κάποιος/κάποια εμπειρία από το θέμα? Να μου προτείνει κάποιο συγκεκριμένο ή κάποιον γιατρό ?
Thaaaaaaaaaaaanx...
kallia88
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.