Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

25-01-24

22:20
Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τις τρίχες σε όλο μου το σώμα; εκτός από τα χέρια (και τα μαλλιά προφανώς
)

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

25-01-24

22:21
Ναι, με το laser.Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τις τρίχες σε όλο μου το σώμα; εκτός από τα χέρια (και τα μαλλιά προφανώς)
Αλλά θέλει κόπο, χρήμα και επιμονή.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

25-01-24

22:25
Πόσο καιρό κάνει περίπου;Ναι, με το laser.
Αλλά θέλει κόπο, χρήμα και επιμονή.
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:29
Κάνει πολύ καιρό.Πόσο καιρό κάνει περίπου;
Μήνες ή και χρόνο και μετά θα βγαίνουν αλλά αραιά, σταδιακά θα μειώνονται όλο και λιγότερο.
Αν έχεις ξανθές τρίχες ωστόσο, μην περιμένεις θαύματα, δεν τις πιάνει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:31
Ααα καλά, άρα τι κάνω;Αν έχεις ξανθές τρίχες ωστόσο, μην περιμένεις θαύματα, δεν τις πιάνει.

Είναι καστανόξανθες
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:34
Θα πας και θα ρωτήσεις και όσο κι αν μειωθούν καλό θα είναι.Ααα καλά, άρα τι κάνω;
Είναι καστανόξανθες
Αλλιώς μια ζωή ξυράφι που το βρίσκω ανθυγιεινό ή αποτρίχωση που είναι ο,τι πιο βάρβαρο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:34
Και φεύγουν εντελώς εντελώς;Θα πας και θα ρωτήσεις και όσο κι αν μειωθούν καλό θα είναι.
Αλλιώς μια ζωή ξυράφι που το βρίσκω ανθυγιεινό ή αποτρίχωση που είναι ο,τι πιο βάρβαρο.
amarelia
Περιβόητο μέλος

25-01-24

22:38
Αυτό εξαρτάται απο την τρίχα πως είναι σε ποιότητα και χρώμα.Και φεύγουν εντελώς εντελώς;
100% όλες δεν θα φύγουν, αλλά αν φύγει το 85-90% φαντάζομαι θα είσαι ικανοποιημένη;
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

21-06-24

12:47
εγώ κάνω 1 χρόνο τώρα σε γνωστό ινστιτουτο αισθητικής - δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα - έχουν μειωθεί 50%, μπορεί και παραπάνω στα πόδια, στο μπικίνι επίσης...επιμένουν μόνο μέσα μέσα...έφυγαν κι από το πρόσωπο....τώρα λέω να συνεχίσω σε δερματολόγο. αλλά όπως λέτε κι άλλες κοπέλες...στο μεταξύ τι κάνουμε;
amarelia
Περιβόητο μέλος

27-01-25

18:19
υπάρχει κανείς που να έκανε πολύ καιρό (>10 συνεδρίες) αλεξανδρίτη στο ίδιο μέρος και μετά να άλλαξε σε διοδικο;
Επηρεάζει το πόσες φεύγουν μόνιμα συνολικά; Έψαξα πως το διοδικό είναι πιο σύγχρονο και πιάνει καλύτερα και η τύπισσα προφανώς θέλει να μου το πουλήσει, αλλά δεν ξέρω αν έχει κανείς εμπειρία και με τα δύο στην ίδια περιοχή μετά απο τόσες εφαρμογές
Επηρεάζει το πόσες φεύγουν μόνιμα συνολικά; Έψαξα πως το διοδικό είναι πιο σύγχρονο και πιάνει καλύτερα και η τύπισσα προφανώς θέλει να μου το πουλήσει, αλλά δεν ξέρω αν έχει κανείς εμπειρία και με τα δύο στην ίδια περιοχή μετά απο τόσες εφαρμογές
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

27-01-25

19:37
εγώ κάνω 1 χρόνο τώρα σε γνωστό ινστιτουτο αισθητικής - δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα - έχουν μειωθεί 50%, μπορεί και παραπάνω στα πόδια, στο μπικίνι επίσης...επιμένουν μόνο μέσα μέσα...έφυγαν κι από το πρόσωπο....τώρα λέω να συνεχίσω σε δερματολόγο. αλλά όπως λέτε κι άλλες κοπέλες...στο μεταξύ τι κάνουμε;
Υπάρχει τρόπος να απαλλαγώ ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τις τρίχες σε όλο μου το σώμα; εκτός από τα χέρια (και τα μαλλιά προφανώς)
Το είχα postάρει και στο «Σαλόνι Ομορφιάς» αλλά δεν πειράζει, επανάληψις μήτηρ μαθήσεως:υπάρχει κανείς που να έκανε πολύ καιρό (>10 συνεδρίες) αλεξανδρίτη στο ίδιο μέρος και μετά να άλλαξε σε διοδικο;
Braun Series 5 Αποτριχωτική Μηχανή Epilator για Πρόσωπο & Σώμα PL5152 | Skroutz.gr
Παίρνετε αυτό (την version που έχει και την κεφαλή για το πρόσωπο) και ησυχάζετε, ούτε ινστιτούτα ούτε αλεξανδρίτες ούτε κωνσταντινίτες ούτε τίποτα...
amarelia
Περιβόητο μέλος

27-01-25

19:42
Κάνει όντως τόσο καλή δουλειά;Το είχα postάρει και στο «Σαλόνι Ομορφιάς» αλλά δεν πειράζει, επανάληψις μήτηρ μαθήσεως:
Braun Series 5 Αποτριχωτική Μηχανή Epilator για Πρόσωπο & Σώμα PL5152 | Skroutz.gr
Παίρνετε αυτό (την version που έχει και την κεφαλή για το πρόσωπο) και ησυχάζετε, ούτε ινστιτούτα ούτε αλεξανδρίτες ούτε κωνσταντινίτες ούτε τίποτα...
Γιατι έχουμε αφήσει τα κέρατα μας στα ινστιτούτα
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

27-01-25

19:50
Με το κατάλληλο intensity level (έχει 10 αν θυμάμαι καλά), σωστή χρήση κι εφόσον είσαι μελαχρινή (επιφυλάσσομαι για το effectiveness σε ανοιχτά χρώματα) θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες και δε θα χρειαστεί να ξαναπληρώσεις σε ινστιτούτο...επίσης μείνετε μακριά από το αντίστοιχο IPL της Philips (πεταμένα λεφτά)...Κάνει όντως τόσο καλή δουλειά;
Γιατι έχουμε αφήσει τα κέρατα μας στα ινστιτούτα
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

27-01-25

20:29
υπάρχει κανείς που να έκανε πολύ καιρό (>10 συνεδρίες) αλεξανδρίτη στο ίδιο μέρος και μετά να άλλαξε σε διοδικο;
Πριν κάτι χρόνια είχα κάνει 8 συνεδρίες Αλεξανδρίτη στην πλάτη και ενώ ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, μου είχαν πει ότι λογικά θα χρειάζομαι συντήρηση 1-2 φορές το χρόνο, ανάλογα την τριχοφυΐα του σώματος.
Εν τελεί πήγα σε ένα άλλο κέντρο για συντήρηση και μου έκαναν με διοδικο, κι από τότε δεν έχει χρειαστεί να ξαναπάω γιατί δεν έχει βγει τίποτα (πριν από 3 χρόνια περίπου).
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

27-01-25

21:14
Τζακ, θα ήθελα να μάθω εσύ που τα ξέρεις αυτά τα κόλπα...Το είχα postάρει και στο «Σαλόνι Ομορφιάς» αλλά δεν πειράζει, επανάληψις μήτηρ μαθήσεως:
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

28-01-25

08:01
Θα σου απαντήσω με μια παραβολή...σ' όλους τους ανθρώπους αρέσει π.χ. το νόστιμο φαγητό!Τζακ, θα ήθελα να μάθω εσύ που τα ξέρεις αυτά τα κόλπα...
Από εκεί και πέρα κάποιοι ενδιαφέρονται για το πως μαγειρεύεται, με τι σκεύη κ.λπ. και κάποιοι όχι!
Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, λογικό είναι να ενδιαφερθείς με τον ίδιο τρόπο και γι' άλλα πράγματα κι ας μη σ' αφορούν άμεσα!
Καλημέρα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.