e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι απο την Καβάλα.. να προτείνω κατι δεν ξερω.. αλλά κάθε επίσκεψη μου είπε 50 ευρώ.. πολύ μικρή περιοχή. Είναι η τιμή ανάλογα τα κτυπίματα που θα κάνει... με το μηχάνημα. Πιστέυω να βοηθησα λίγο με την τιμή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kallia88
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

θελω παρα πολυ να κανω κατι γιατι καθε 5 μερες πρεπει να κανω μουστακι και τελευταια παρουσιασα και προβλημα με κυστες στη μασχαλη απο τριχα που γυρισε (τις κανω με ξυραφι) και εχω απελπιστει και τρομοκρατηθει στην ιδεα να το παθαινω ολο αυτο.
πεστε μου παρακαλω τις ιδεες σας. βασικα φοβομουνα να το κανω εως τωρα λογω πιθανων παρενεργειων..

Υπάρχουν κέντρα αισθητικής απατεώνες,όπως υπάρχουν και δερματολόγοι και αισθητικοί χωρίς συνείδηση.Αυτό που πάω εγώ ανήκει σε αλυσίδα αισθητικής,αλλα έχει ανεξαρτητοποιηθεί εντελώς.
moonlight με την φωτόλυση θα χρειαστείς πολλές συνεδρίες(ίσως διπλάσιες απο το λειζερ)και ίσως και να μήν φύγουν ποτέ οι τρίχες εντελώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cassandr202
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έκανα παλιά σε κέντρο αισθητικής λέιζερ αλλά είχα αγοράσει πακέτο συνεδριών οπότε δεν θυμάμαι πόσο πήγαινε η φορά και είχα κι αυτό που λες με το δωρεάν συμπληρωματικό, αλλά λόγω απόστασης αναγκάστικα να καταφύγω σε μια δερματολόγο, η οποία μου παίρνει 80? για άνω χείλος-πηγούνι,και μάλιστα την τελευταία φορά δεν έκανε καν εκείνη το λέιζερ, ήρθε ρύθμισε την ένταση και άφησε μια βοηθό να με χτυπήσει. Φυσικά διαμαρτυρήθηκα γιατί αν είναι να σκάω 80? (ας μη μιλήσω γι απόδειξη

Εσείς πονάτε στο λέιζερ? Εγώ ήξερα ότι ήταν ανώδυνο,αλλά σκυλοπονάω,παλιά κιόλας κοκκίνιζα και πρηζόμουν για ώρες, τώρα ευτυχώς μέσα σε 2 ωρίτσες έχω ξαναγίνω άνθρωπος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εχω βρει την ησυχια μου πραγματικα!
Οχι ομως σε κεντρα αισθητικης γιατι εξαπατουν, παρα μονο σε δερματολογικο ιατρειο.
κασσανδρα, εγω δεν πονεσα ιδιαιτερα, δεν ειναι ακριβως πονος αλλα ελαφρυ καψιμο, ειναι θεμα δερματος και σημειου. εξαρταται λοιπον σε ποιο σημειο το κανες, παιζει ρολο και το χερι του γιατρου. αργοτερα απαιτειται κρεμα για τον ερεθισμο.
Neraida
Επιφανές μέλος

Παντως, οσο περισσοτερο πονας, τοσο πιο αποτελεσματικο ειναι. Εγω πχ που ποναω σε ελαχιστα σημεια και ιδιαιτερως υποφερτα, δεν εχω και καλυτερα αποτελεσματα...Φταει το ανοιχτοχρωμο της τριχας. Εαν ειχα σκουροχρωμες, θα τις ειχα ηδη ξεφορτωθει.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

αποτελεσματα εχει ομως. μηπως χρειαζεσαι περισσοτερες φορες εσυ απο τις πιο σκουροχρωμες?
δε βαριεσαι, σημασια εχει οτι ξεφορτωνομαστε κερια, ξυραφακια και τις τριχες!
αυτη η διαδικασια για μενα ηταν παντα απο τις πιο βαρετες, εχανα χρονο σε ξυρισμα ενω ειχα να κανω ποσα ακομα!
Neraida
Επιφανές μέλος

χμ, δεν το γνωριζα αυτο. Ισως δε ποναω επειδη ειμαι ξανθια, ανοιχτη δηλαδη.
αποτελεσματα εχει ομως. μηπως χρειαζεσαι περισσοτερες φορες εσυ απο τις πιο σκουροχρωμες?
Τις ξανθες δεν τις βλεπει το λειζερ, οποτε δεν προκειται ποτε να τις ξεφορτωθω..Οι καστανες εχουν φυγει οι πολλες, αλλα ναι χρειαζεται κανεις αρκετες συνεδριες και γενικως πλεον δεν τους εμπιστευομαι στο θεμα εντασης. Θελω να πω πως προκειμενου να παρει καποιος και αλλες συνεδριες, υπαρχει πιθανοτητα να χρησιμοποιουν χαμηλοτερη ενταση απο οσο πρεπει.
Δλδ σου δινει 6 για ποδια, αλλα οφειλει πριν απο αυτο να σου πει, αναλογα με το χρωμα της επιδερμιδας και το χρωμα και παχος της τριχας ποσες θα χρειαστεις...πανω - κατω γνωριζουν. Αμ δε σου λενε ομως την αληθεια...αλλα πως με 6 θα εισαι οκ και στο τελος επειδη μπηκες στο χορο να συνεχιζεις να αγοραζεις κι αλλες...
Vkey
Επιφανές μέλος

Μέχρι στιγμής πάω κάθε ενάμιση μήνα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!
Η διαφορά είναι αισθητή!
Αλλά πονάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....λες και με τσιμπάνε με καρφίτσες...ειδικά στο μουστάκι δεν αντέχω...
Τι τραβάμε κι εμείς οι γυναίκες!

Υπάρχουν κέντρα αισθητικής απατεώνες(μέχρι και δάνεια σου έβγαζαν και δέν το είχες καταλάβει)

Ρωτήστε τους τη μάρκα του μηχανήματος που χρησιμοποιούν και ψάξτε το στο Internet πριν πετάξετε τα λεφτά σας.

Και για να πώ και την δική μου εμπειρία, κάνω σε κέντρο γνωστού ομίλου αισθητικής.Εκεί έκανε και η μητέρα μου τα πόδια.Παρόλα αυτά,το έψαξα πρίν πάω κι εγώ εκεί

Συγνώμη αλλα εγώ θα είχα.............

Συμπέρασμα:Μακρυά απο καραγκιόζηδες και απατεώνες!

Αυτιά για σήμερις

feniaa
Νεοφερμένο μέλος

elpap μπορεις σε παρακαλω να μου πεις σε ποιον όμιλο αισθητικής πηγαινεις???
Θα σου απαντήσω prive γιατι δέν ξέρω αν επιτρέπεται στο forum.

Πόλύ ευχαρίστως αλλα priveμπορεις να μου πεις και εμενα σε ποιο κεντρο πηγαινεις? ψαχνω εδω και καιρο και εχω απογοητευτει γιατι δεν μπορω να βρω καποιο αξιοπιστο και σε λογικη τιμη... ευχαριστω!!![]()

Πάτα πάνω στο εικονίδιο σου και δές τη συνομιλία μας.
Giwrgitsa13
Νεοφερμένο μέλος

chrisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

να το τολμησουμε ? ναι?οχι? γιατι?
πολυ ενδιαφερον θεμα
εχω ακουσει τιμη 300 Ε για ολο το νινι την επισκεψη,σε δερματολογο,θελει λεει 6-7 επισκεψεις....πολλα ευρωπουλα...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ειμαι τοσο κατα της τριχας στη γυναικα οσο υπερ στον αντρα!
Οχι φωτολυση, αλλα λειζερ. Ανωδυνο σχετικα και σε δερματολογο. Οι τιμες ποικιλλουν. Αν μενεις Αθηνα μπορω να σου στειλω με πμ πληροφοριες.
Τα χρηματα βεβαια που ειπες που φαινονται πολλα. Η επισκεψη 300 ευρω? Εισαι σιγουρη?
Απο τοτε που ξεκινησα προτρεπω ολες να το κανουν!
Προσωπικα σε μερικα χρονια θα χω ξεχασει τι θα πει εντελως ξυραφακι και ταλαιπωρια!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.