Κοντός123
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κοντός123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

18-02-11

20:07
Σκέφτομαι για λόγους κυρίως αισθητικούς να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ στο στήθος και στην κοιλιά .
Κάνω γυμναστική εδώ και 1μιση χρόνο και ενώ έχω γράμμωση δεν μου αρέσει να ψάχνω τους κοιλιακούς μέσα στις τρίχες .
Στην τελική πήρα απόφαση να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ , το συζήτησα και με τους δικούς μου και συμφώνησαν ..
Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει ? Και ποια η γνώμη σας για αυτό το θέμα !
Κάνω γυμναστική εδώ και 1μιση χρόνο και ενώ έχω γράμμωση δεν μου αρέσει να ψάχνω τους κοιλιακούς μέσα στις τρίχες .
Στην τελική πήρα απόφαση να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ , το συζήτησα και με τους δικούς μου και συμφώνησαν ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos
Δραστήριο μέλος
Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα.

18-02-11

21:22
Κάνω γυμναστική εδώ και 1μιση χρόνο και ενώ έχω γράμμωση δεν μου αρέσει να ψάχνω τους κοιλιακούς μέσα στις τρίχες
ο μέσος ** έλληνας * έχει λύσει αυτό το πρόβλημα , μην κάνοντας κοιλιακούς
(για τους όρους με αστεράκια βλ. βιβλιογραφία νώευς και επότε)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

18-02-11

22:06
Μπορω να σου πω ορισμενα πραγματα αν θελεις ....αν και ισως υπαρχουν και σχετικα τοπικ με αποψεις και αλλων μελων ή και πιο ειδικων για το θεμα....Σκέφτομαι για λόγους κυρίως αισθητικούς να κάνω αποτρίχωση με λέιζερ στο στήθος και στην κοιλιά .
Εγω εχω κανει lazer...H καλυτερη εποχη ειναι τωρα , μεχρι το καλοκαιρι πρωτου αρχισεις να εκτιθεσαι στον ηλιο...Εχει επιτυχια στις σκληρες σκουροχρωμες τριχες, οχι στις ανοιχτοχρωμες μαλακες ή στο χνουδι....ειναι ελαφρως επωδυνο(οχι πολυ).Εαν το αποφασισεις ,να απευθυνθεις για την εφαρμογη του σε εμπειρο πλαστικο χειρουργο ή δερματολογο με τον οποιο θα συζητησεις και τα σχετικα καθως και ολες τις αποριες σου.

Κοντός123
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κοντός123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα.

19-02-11

01:04
Μπορω να σου πω ορισμενα πραγματα αν θελεις ....αν και ισως υπαρχουν και σχετικα τοπικ με αποψεις και αλλων μελων ή και πιο ειδικων για το θεμα....
Εγω εχω κανει lazer...H καλυτερη εποχη ειναι τωρα , μεχρι το καλοκαιρι πρωτου αρχισεις να εκτιθεσαι στον ηλιο...Εχει επιτυχια στις σκληρες σκουροχρωμες τριχες, οχι στις ανοιχτοχρωμες μαλακες ή στο χνουδι....ειναι ελαφρως επωδυνο(οχι πολυ).Εαν το αποφασισεις ,να απευθυνθεις για την εφαρμογη του σε εμπειρο πλαστικο χειρουργο ή δερματολογο με τον οποιο θα συζητησεις και τα σχετικα καθως και ολες τις αποριες σου.![]()
Αχα.. Βασικά και η μανα μου έχει κάνει αποτρίχωση και το έχω συζητήσει μαζί της .
Και μου είπε τέλος πάντων ότι με την πρώτη επίισκεψη θα φυγουν οι τρίχες και με την τρίτη επίσκεψη θα είναι όλα οκ
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 330 μηνύματα.

19-02-11

01:06
Κάνε,σιγά.Γιατί δηλαδή να χαλάς αυτό που τόσο δούλεψες για να έχεις; :/
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος
Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα.

19-02-11

10:51
Εφοσον εχεις την εμπειρια της μητερας σου καλυτερα να το συζητησεις μονο με εκεινη και με γιατρο .Με κανεναν αλλο .Αχα.. Βασικά και η μανα μου έχει κάνει αποτρίχωση και το έχω συζητήσει μαζί της .
Και μου είπε τέλος πάντων ότι με την πρώτη επίισκεψη θα φυγουν οι τρίχες και με την τρίτη επίσκεψη θα είναι όλα οκ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...