susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε αυτό μπορούν να μας βοηθήσουν και οι γυναίκες,όσες βεβαια έχουν γνώσεις από εμπειρίες(κατά προτίμηση στοματικού ερωτα αλλα k γενικότερα αυτές που έχουν έρθει σε επαφή) αλλα k αυτές που δεν το έχουν κάνει ας μας πουν την γνώμη τους..περιμένω με ανυπομονησία απαντήσεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless :πωπω ρε συ, πολλές ανασφάλειες σε έχουν πιάσει. όσον αφορά το στοματικό, το πουλί σου φαντάζομαι πως δεν έχει τρίχες
![]()
Ρώτα και καμια γυναίκα γι'αυτο!

Όταν τα γεννητικά όργανα του άνδρα έχουν τρίχες βγαίνουν, και στο στοματικο πηγαινουν σε μέρη που δεν πρέπει...

Αυτό βέβαια λύνεται με την "αποψίλωση" που είπα και πιο πάνω...
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Ρώτα και καμια γυναίκα γι'αυτο!
Όταν τα γεννητικά όργανα του άνδρα έχουν τρίχες βγαίνουν, και στο στοματικο πηγαινουν σε μέρη που δεν πρέπει...
Αυτό βέβαια λύνεται με την "αποψίλωση" που είπα και πιο πάνω...

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από kostakiss :όσον αφορά την μυρωδιά??σε αυτό δεν αναφερθήκατε!!αποψίλωση μονο στο πουλί η και λίγο στο bikini?
E τα μαλλιά σου πως και δεν μυρίζουν? (Ελπίζω...) Καθαριζε καλα και αυτή την περιοχή.
ʼλλωστε αν τις κόψεις λίγο θα είναι πιο ευκολο αυτό.
Τώρα αν θα κάνεις αποψίλωση και στο bikini αυτό εξαρτάται απο σένα. Αν σου φαίνεται εσένα ωραίο κάνε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

weak and powerless, εγω λύθηκα στα γέλια και μόνο που το έφερα σαν εικόνα στο μυαλό μου ρε

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Ãéá êÜôóå ñå ÃéÜííç, óå ôóüíôá ðáßæïõìå ãéá íá îõñßæïõìå êáé ôá êáñáìðáëßêéá ìáò äçëáäÞ; Áßó÷ïò! ÅíôÜîåé, êé åãù Üêïõãá êáìéá öïñÜ ôç ãíùóôÞ öñÜóç "Ùðá, ôñé÷ïýëá!" áëëÜ áò âÜæåé ôï ÷åñé íá ôéò êáëýðôåé. Äåí îÝñåéò ïôé áí ôá îõñßóåéò Ý÷åéò áóôáìÜôçôç öáãïýñá;![]()
Σε καμία περίπτωση δεν λέω να ξυρίσεις τίποτα, απλά να είναι πολύ κοντές αυτό σου λέω να ΜΗΝ είναι και σαν κεφάλι γαλοπούλας. Μου αρέσει που λέμε το ίδιο πράγμα και διαφωνείς!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Οχι δε λέμε το ιδιο ρε συ, εγω τη θέλω ενα μέτρο.......την τρίχα 8)
Απορρίπτεσαι 8)

Valder
Τιμώμενο Μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Δεν ξέρεις οτι αν τα ξυρίσεις έχεις ασταμάτητη φαγούρα;
αυτό ξαναπέστο. με ξούρισαν μια φορά στο νοσοκομείο για να μου κάνουν μία επέμβαση (ναι ρε, είμαι μονάρχης πλέον

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :OK OK OK OK παω να τα ξυρίσω γουλί τώρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι γουλί....θα ξανα απορριφθείς 8) ψαλίδισμα είπαμε 8)
trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

και τι έγινε δηλαδή αν ξεφύγει καμιά τριχούλα, ευκαιρία να ρίξουμε και κανά πονηρό γελάκι

πάντως άντρες και ξυρισμένοι??? κάτι δεν μου δένει στην σούπα

συμφωνω απολυτα!Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση απλά να έχεις τρίχες που είναι αρκετά κοντές, μην το κάνουμε και σαν το κεφάλι της γαλοπούλας
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνώ!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Εγώ πάντως το ξυρισμένο-αποτριχωμένο το θεωρώ τελειώς ξενέρωτο στους ανδρες. Νομίζω αρκει λίγη "αποψίλωση" ώστε να μην βγαινουν οι τρίχες και πάνε εκει που δεν πρέπει![]()

Όσο για το ότι αν το ξυρίζεις πιάνει φαγούρα ρωτήστε και εμάς τις κακόμοιρες τι περνάμε με τις αποτριχώσεις!!!!! Αλήθεια, οι άντρες (του φόρουμ) πως το προτιμάνε το γυναικείο???? για πείτε καμιά άποψη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.