susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

τέλος πάντων..
όσον αφορά τους όρχεις να ρίξω k εκεί ψαλίδισμα όπως k το bikini??δεν ξέρω,αλλα k η τρίχα δεν είναι k το αγαπημένο μου γι αυτό άλλωστε ρωτάω k εδώ που είστε αρκετές γυναίκες να πείτε τις γνώμες σας... :/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από kostakiss :εμενα το γυναικείο μου αρέσει ξυρισμένο..(καμια γραμμούλα)κανένα σχεδιάκι,ξέρετε εσείς...
τέλος πάντων..
όσον αφορά τους όρχεις να ρίξω k εκεί ψαλίδισμα όπως k το bikini??δεν ξέρω,αλλα k η τρίχα δεν είναι k το αγαπημένο μου γι αυτό άλλωστε ρωτάω k εδώ που είστε αρκετές γυναίκες να πείτε τις γνώμες σας... :/![]()
![]()
Μα...στους όρχεις ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν αρκετές τρίχες...Τι να ψαλιδίσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kostakiss :ok,αλλα για την μυρωδια(γενικα) και την αποψιλωση στο μπικινι δεν μου ειπατε,εκτος απο την Michelle εαν θυμαμαι καλα που ειπε οτι εαν θες κανε(στο μπικινι)..το θεμα ειναι οτι σας ρωταω για να εχω την γνωμη σας και οχι να κανω οτι θελω)δεν ειμαι κατα της αποτριχωσης...εαν ηταν ανωδυνο θα το ειχα κανει για να μην ειναι οι τριχες μαυρες και σκληρες μετα απο τοσα ψαλιδισματα...ακουω..γνωμες και αποψεις..![]()
1ον μη σαλταρεις με το θεμα οι περισσοτερες γυναικες ξερουν οτι θα δουν και τριχες,
2ον σε μια νορμαλ σεξουαλικη ζωη θα κανεις ερωτα συχνα και το ξυρισμα δεν ενδικνεται γιατι οι τριχες θα βγουν συντομα και δεν θα μπορεις να τις ξυριζεις συνεχως γιατι προκαλουνται ερεθισμοι στο δερμα απο το ξυραφι.
3ον επιπλεον μολις τις ξυρισεις θα γινουν ποιο σκληρες απο οτι αν απλα τις εχεις ψαλιδισει.
τι προτεινω: αν μπορεις αγορασε μια αποτριχωτικη κρεμα. Δεν ποναει και δεν σκληραινει τις τριχες, παρε μια για ευαισθητο δερμα και μετα βαλε απο πανω λιγη κρεμα απο το φαρμακειο aquasol για παραδειγμα για να αποφυγεις ερεθυσμους.
Ωραιο ειναι να αφαιρεσεις λιγες τριχες αν εσυ αισθανεσαι ασχημα (μην υποβαθμισεις το δικο σου θελω, ειναι συμαντικο να αισθανεσαι ομορφος) αλλα αν ρωτας τι θελουν οι γυναικες θα σου πω οτι οι μικρες, νεες κοπελες ισως να το θελουν αλλα σε γενικες γραμμες μια γυναικα κοιταζει αλλα πραγματα στο κρεβατι, παρ'την μια ζεστη αγκαλια, δειξε της ενδιαφερον στον ερωτα και πιστεψε με δεν θα κοιταξει τις τριχες.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραιο ειναι να αφαιρεσεις λιγες τριχες αν εσυ αισθανεσαι ασχημα (μην υποβαθμισεις το δικο σου θελω, ειναι συμαντικο να αισθανεσαι ομορφος) αλλα αν ρωτας τι θελουν οι γυναικες θα σου πω οτι οι μικρες, νεες κοπελες ισως να το θελουν αλλα σε γενικες γραμμες μια γυναικα κοιταζει αλλα πραγματα στο κρεβατι, παρ'την μια ζεστη αγκαλια, δειξε της ενδιαφερον στον ερωτα και πιστεψε με δεν θα κοιταξει τις τριχες.
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

κορίτσια απλά την γνώμη σας θέλω...τέλος πάντων,μπορείς να μου προτείνεις την κρέμα που λες(ακριβώς όμως) εγώ έχω μια veet for μεν(χρώμα μπλε και λέει για το σώμα*όχι γύρω από τον πρωκτό k τα γεννητικά όργανα*)μπορείς να μου κανεις την χάρη να δεις πως ακριβώς λέγεται k ποσο κοστίζει?(το aquasol παρεπιπτόντως ποσο έχει)τα ρωτάω αυτά για να ξέρω εάν θα είναι το προϊόν το ίδιο με αυτό που θα διαλέξω...αυτά προς το παρόν!!Αρχική Δημοσίευση από gilie :1ον μη σαλταρεις με το θεμα οι περισσοτερες γυναικες ξερουν οτι θα δουν και τριχες,
2ον σε μια νορμαλ σεξουαλικη ζωη θα κανεις ερωτα συχνα και το ξυρισμα δεν ενδικνεται γιατι οι τριχες θα βγουν συντομα και δεν θα μπορεις να τις ξυριζεις συνεχως γιατι προκαλουνται ερεθισμοι στο δερμα απο το ξυραφι.
3ον επιπλεον μολις τις ξυρισεις θα γινουν ποιο σκληρες απο οτι αν απλα τις εχεις ψαλιδισει.
τι προτεινω: αν μπορεις αγορασε μια αποτριχωτικη κρεμα. Δεν ποναει και δεν σκληραινει τις τριχες, παρε μια για ευαισθητο δερμα και μετα βαλε απο πανω λιγη κρεμα απο το φαρμακειο aquasol για παραδειγμα για να αποφυγεις ερεθυσμους.
@gilie θα σου ήμουν υπόχρεος εάν μου έκανες αυτή τη χάρη...

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

ε, απο το ξυραφι καλυτεραΑρχική Δημοσίευση από kostakiss :ok,περιμένω τότε αύριο,αλλα να μην τις σκληραίνει τις τρίχες μου φαίνεται απίστευτο (η κρέμα)...μονο με αποτρίχωση δεν τις σκληραίνει...![]()
YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ δεν τις ξυρίζω πάντως που να χτυπιέστε λυσσάρες

//edit: Η μυρωδιά δεν οφείλεται στις τρίχες. Τεσπα εγώ καλού κακού τους ρίχνω ένα herbal essences...

Το γυναικείο αν έχει τρίχες παίρνω δρόμο. (εννοώ για την 'επίμαχη' περιοχή, πιο πάνω είναι τέχνη)
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn ://edit: Η μυρωδιά δεν οφείλεται στις τρίχες.
σωστος
@κωστακη: sorry αλλα δεν την βρήκα, μαλλον την πεταξα σε καποια κριση καθαριωτητας, εγω τωρα πια χρησιμοποιω το silk epil της braun αλλα δεν στο συνιστω...θα πεθανεις στον πονο!
βαλε για πρωτη φορα την veet που εχεις αλλα αν σου κανει ερεθισμους παρε μια απο φαρμακειο, μη ξεχασεις την aquasol γιατι αλλιώς θα ειναι κοκκινο το δερμα σου
οτι και να κανεις...have fun...soon!

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

https://miahoo.agora-system.com/htf/htf_snip.swf
Δειτε το ΟΛΟ! Είναι παιδικό και πολύ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ αλλά έχει πλάκα και ταιριάζει με τη συζήτηση!
Να γιατί εγω δε θα κουρέψω τις τρίχες μου (....ακόμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.