Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν εχω καταλαβει κατι...
Στις μελαχρινες ποναει περισσοτερο το ξυραφι για ποιο λογο?! Επειδη οι τριχες ειναι πιο σκληρες?
Επειδή θα γίνεις πιθηκάκι μετά βρε Νεραίδα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι αποτριχωτικές κρέμες είναι gtp εντελώς, και πολύ προσωρινό αποτέλεσμα, και σχετικά ακριβό διότι χρειάζεται μπόλικη ποσότητα και άθλιο. Απορώ γιατί να τις χρησιμοποιήσει κάποιος.
Γενικά, δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ μέθοδος που να είναι και ανώδυνη και οικονομική και να κρατάει. Όλες οι μέθοδοι έχουν 2 από αυτά τα 3.
Συμφωνώ απόλυτα. Ακόμα και την οικονομική δυνατότητα να έχεις, οι ακριβότερες μέθοδοι δεν είναι χωρίς προβλήματα (μπορεί να υπάρξουν και παρενέργειες σε ορισμένους ανθρώπους) και σε μερικές από αυτές ενδεχομένως να χρειάζεσαι συντήρηση με κερί.
Όσο για τις αποτριχωτικές κρέμες υπάρχει η πιθανότητα να αποδυναμώνονται οι τρίχες με τη χρόνια χρήση; Έχω την εντύπωση ότι κάπου το είχα διαβάσει αυτό. Επίσης κυκλοφορούν στην αγορά κάτι πολύ χρήσιμα εργαλεία με την ονομασία pubic trimmers, που χαρίζουν ένα αξιόλογο αισθητικό αποτέλεσμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσο για τις αποτριχωτικές κρέμες υπάρχει η πιθανότητα να αποδυναμώνονται οι τρίχες με τη χρόνια χρήση; Έχω την εντύπωση ότι κάπου το είχα διαβάσει αυτό.
Από τη στιγμή που δεν τις βγάζουν από τη ρίζα, λίγο μούφα μου ακούγεται.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Από τη στιγμή που δεν τις βγάζουν από τη ρίζα, λίγο μούφα μου ακούγεται.
Ναι λάθος μου, τελικά το είχα διαβάσει αυτό για το κερί:
ΠηγήWax Hair Removal. This is another option many women use and in fact is a variation on the plucking option. One of the advantages of the waxing method is that the hair grows back over a more extended period of time as it has been pulled out by the roots and also because regular use tends to weaken the hair due to follicle damage.
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω πάλι θελω να ρωτησω κατι...ισως ακουστει βλακεια...μεχρι που πρεπει να ξυριζουμε??δηλ μου τελειωνουν οι τριχες δεν εχω καταλαβει...μεχρι την αρχη του κολπου μαλλον ε?![]()
Πρέπει;;

Μέχρι εκεί που μπορείς..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina-Maria
Νεοφερμένο μέλος

MARYA
Επισκέπτης

και αν ναι και αυτές τελείως;
γιατί ακούγονται διάφορα γενικά...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

χμ..δηλαδή οι γυναίκες πρέπει να ξυρίζονται σε αυτή την περιοχή;
και αν ναι και αυτές τελείως;
γιατί ακούγονται διάφορα γενικά...
Άντε πάλι με τα "πρέπει".

ΥΓ: Καλωσόρισες στο στέκι!

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ναι, μη το ξεχασεις.. Θα αλλαξεις την πορεια αυτου του κοσμου..Εγω παντος οταν γινω κυριαρχος των παντων θα επιβαλω την αποτριχωση της περιοχης *ολης* δια νομου

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

H big ή η bic;;;;ναι , θα γλιτώσει το λουκέτο η big

Παντως ηταν ωραιο!!

zanin
Διάσημο μέλος

Xionatious
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΕλιωσααααααααααΝα απέχει απο φίκο όσο το δυνατον περισσότερο. Κοντές τρίχες πάντα και φυσικά να λείπουν οι τρίχες απο το μπικίνι και να μην πλησιάζουν πολύ οι τρίχες στον αφαλό αρκετά πιό κάτω να είναι.

rose25
Νεοφερμένο μέλος

necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να απέχει απο φίκο όσο το δυνατον περισσότερο. Κοντές τρίχες πάντα και φυσικά να λείπουν οι τρίχες απο το μπικίνι και να μην πλησιάζουν πολύ οι τρίχες στον αφαλό αρκετά πιό κάτω να είναι.
...και να μην είναι μάυρες, να είναι κάπως πιο ανοιχτό το χρώμα, και να μιλάνε 2 γλώσσες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, δεν αντέχω την αμορφωσιά στις τριχες...
ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΗΣΥΧΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ!
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος

My hero is back!!!![]()
Στην υπηρεσία του τριχωτού εφηβαίου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.