skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωράκι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανένα ντέφι.
Ελίτσες στο πρόσωπο.
Αρκετά βραχιόλια-κολιέ.
love_angel
Επιφανές μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

τα'χω κανει...αν ντυ8ω τσιγγανα που λεγα εκτος απο μακρυα φουστα και πολλα μπιχλιμπιδια(
) τι αλλο 8α μορουσα να βαλω???
Κι εγώ τσιγγάνα θέλω να ντυθώ

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ τσιγγάνα θέλω να ντυθώ..αλλά έχω και στολή σκοτσέζας!!!
![]()
xaxax καλυτερα σκοτσεζα!!!!!πιο πρωτοτυπη!!!!

_Silence_
Διάσημο μέλος

Δε μ' αρέσουν οι έτοιμες στολές.Κι εγώ τσιγγάνα θέλω να ντυθώ..αλλά έχω και στολή σκοτσέζας!!!
![]()
Το αυτοσχέδιο είναι πιο ωραίο.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εύκολη σαν στολή... Μια πράσινη αμάνικη μπλούζα ένα πράσινο κολάν και μια κόκκινη περούκα... Το τρικ είναι στο μακιγιάζ...χεχε...

Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένας τύπος είχε πάρει ένα χαρτόκουτο, τό έχει βάψει καφέ, είχε κάνει και μια τρύπα για να μπάινει το κεφάλι του και είχε ντυθεί παρουσιαστής στην τηλεόραση... Το ωραιότερο σημείο της αμφίεσης ήταν το σεμεδάκι πάνω στην τηλεόραση...

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

xaxax καλυτερα σκοτσεζα!!!!!πιο πρωτοτυπη!!!!![]()
Θα ντυθώ και τα δύο!!!....εξάλλου δύο πάρτυ μασκέ θα κάνει η τάξη μου...!!

Αν και συμφωνώ με τη Θεοδώρα...όταν ντύνεσαι με δικά σου ρούχα τότε είναι που δεν σ'αναγνωρίζει σχεδόν κανένας!!

elenaki92
Δραστήριο μέλος

τα'χω κανει...αν ντυ8ω τσιγγανα που λεγα εκτος απο μακρυα φουστα και πολλα μπιχλιμπιδια(
) τι αλλο 8α μορουσα να βαλω???
γενικά πρέπει να είναι πολύ χαχόλικο το όλο στυλ... Μακριά και αερατη φούστα. Μπλούζα κατά προτίμηση φλοράλ. Μεγάλες κρικέλες, χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, πολλά βραχιόλια, δαχτυλίδια, μαντίλι στο κεφάλι και κανένα γαρίφαλο στο αυτί. Αν θες να το παρατραβήξεις ακόμη περισσότερο, κανε μαύρα έντονα φρύδια που σχεδόν να είναι ενωμένα. Ντεφι δε χρειάζεται, αλλά καμιά τραπουλίτσα για να ρίξεις τα χαρτιά θα είναι ο,τι πρέπει!! Ωστόσο, αν θες να γίνεις περιποιημένη τσιγγάνα, μπορείς να ψάξεις φωτογραφίες απ τον ελληνικό κινηματογράφο του τύπου λατέρνα φτώχια και φιλότιμο που ήταν πολύ ωραίες οι τσιγγάνες...
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

γενικά πρέπει να είναι πολύ χαχόλικο το όλο στυλ... Μακριά και αερατη φούστα. Μπλούζα κατά προτίμηση φλοράλ. Μεγάλες κρικέλες, χρυσή αλυσίδα στο λαιμό, πολλά βραχιόλια, δαχτυλίδια, μαντίλι στο κεφάλι και κανένα γαρίφαλο στο αυτί. Αν θες να το παρατραβήξεις ακόμη περισσότερο, κανε μαύρα έντονα φρύδια που σχεδόν να είναι ενωμένα. Ντεφι δε χρειάζεται, αλλά καμιά τραπουλίτσα για να ρίξεις τα χαρτιά θα είναι ο,τι πρέπει!! Ωστόσο, αν θες να γίνεις περιποιημένη τσιγγάνα, μπορείς να ψάξεις φωτογραφίες απ τον ελληνικό κινηματογράφο του τύπου λατέρνα φτώχια και φιλότιμο που ήταν πολύ ωραίες οι τσιγγάνες...
χαχαχχα το'χεις ψαξει το θεμα βλεπω...

elenaki92
Δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

Παιδάκιαααααααααααααααα.......σκέφτομαι να ντυθώ μαθήτρια φέτος...έχω την κατάλληλη καρό μίνι-φούστα..θα βάλω καλσόν στο χρώμα του ποδιού,σταράκια,γκέτες,άσπρο πουκάμισο μάλλον..και σκέφτομαι πως για να ολοκληρωθεί το σύνολο θα μπορούσα να φορέσω βυσσινί γραβάτα... Επίσης,θα πιάσω τα μαλλιά μου κοτσιδάκια και θα κάνω φακιδούλες...Πώς σας φαίνεται??
οι συμμαθητές σου θα δυσκολευτούν να σε αναγνωρίσουν
MissKit
Επιφανές μέλος

Παιδάκιαααααααααααααααα.......σκέφτομαι να ντυθώ μαθήτρια φέτος...έχω την κατάλληλη καρό μίνι-φούστα..θα βάλω καλσόν στο χρώμα του ποδιού,σταράκια,γκέτες,άσπρο πουκάμισο μάλλον..και σκέφτομαι πως για να ολοκληρωθεί το σύνολο θα μπορούσα να φορέσω βυσσινί γραβάτα... Επίσης,θα πιάσω τα μαλλιά μου κοτσιδάκια και θα κάνω φακιδούλες...Πώς σας φαίνεται??
Είχα την ίδια ακριβώς ιδέα και μου φαίνεται υπέροχο! Μόνο που η φούστα και η γραβάτα ήταν Κέρκυρα, so έκανα τη γατούλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.