Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα.

14-03-07

20:32
Πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 2 μήνες, όχι 10.Με αρκετή μεγάλη σιγουριά σας λέω δεν ισχύει αυτο. Νομίζω ότι για να δικαιούσαι αποζημίωση 1 μήνα πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 10 μήνες. Αν βρω χρόνο θα μάθω.
Χωρίς ένσημα εργασία δεν υπάρχει (όσον αφορά την εργατική νομοθεσία). Δοκιμαστικό δίμηνο ΧΩΡΙΣ ενσημα επίσης δεν υπάρχει. Είναι παράνομο εξ ορισμού. Τώρα το ότι σου έδωσε αποζημείωση ενώ δεν είχες κλείσει 2μηνο...μπράβο του, πάντως δεν ήταν υποχρεωμένος.Λάθος δοκιμαστικά 2 μήνες ειναι χωρίς ένσημα, με ένσημα και ένα μήνα τα πέρνεις, έχω απολυθεί πολές φορές και ξέρω τι σου λέω, δούλεβα σε αντιπρωσοπία και το λοξό αφεντικό μου δεν με πολυπήγενε δούλεψα ακριβός ένα μήνα και πήρα τα πάντα.![]()
Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ?Ακούστε κι εναν εργοδοτη...απο την πρώτη βδομάδα (τωρα πια) δικαιούσαι αποζημίωση!
Τέρμα τα "δοκιμαστικά" δίμηνα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα.

14-03-07

20:34
Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ?
Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα.

14-03-07

20:37
Θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ.Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...