Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:32 Η Youki έγραψε: #21 14-03-07 20:32 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Με αρκετή μεγάλη σιγουριά σας λέω δεν ισχύει αυτο. Νομίζω ότι για να δικαιούσαι αποζημίωση 1 μήνα πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 10 μήνες. Αν βρω χρόνο θα μάθω. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 2 μήνες, όχι 10. Αρχική Δημοσίευση από mania: Λάθος δοκιμαστικά 2 μήνες ειναι χωρίς ένσημα, με ένσημα και ένα μήνα τα πέρνεις, έχω απολυθεί πολές φορές και ξέρω τι σου λέω, δούλεβα σε αντιπρωσοπία και το λοξό αφεντικό μου δεν με πολυπήγενε δούλεψα ακριβός ένα μήνα και πήρα τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Χωρίς ένσημα εργασία δεν υπάρχει (όσον αφορά την εργατική νομοθεσία). Δοκιμαστικό δίμηνο ΧΩΡΙΣ ενσημα επίσης δεν υπάρχει. Είναι παράνομο εξ ορισμού. Τώρα το ότι σου έδωσε αποζημείωση ενώ δεν είχες κλείσει 2μηνο...μπράβο του, πάντως δεν ήταν υποχρεωμένος. Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Ακούστε κι εναν εργοδοτη... απο την πρώτη βδομάδα (τωρα πια) δικαιούσαι αποζημίωση! Τέρμα τα "δοκιμαστικά" δίμηνα! Click για ανάπτυξη... Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:34 Ο Ειλικρινής: #22 14-03-07 20:34 Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:37 Η Youki έγραψε: #23 14-03-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Click για ανάπτυξη... Θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Με αρκετή μεγάλη σιγουριά σας λέω δεν ισχύει αυτο. Νομίζω ότι για να δικαιούσαι αποζημίωση 1 μήνα πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 10 μήνες. Αν βρω χρόνο θα μάθω. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να έχεις δουλέψει τουλάχιστον 2 μήνες, όχι 10. Αρχική Δημοσίευση από mania: Λάθος δοκιμαστικά 2 μήνες ειναι χωρίς ένσημα, με ένσημα και ένα μήνα τα πέρνεις, έχω απολυθεί πολές φορές και ξέρω τι σου λέω, δούλεβα σε αντιπρωσοπία και το λοξό αφεντικό μου δεν με πολυπήγενε δούλεψα ακριβός ένα μήνα και πήρα τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Χωρίς ένσημα εργασία δεν υπάρχει (όσον αφορά την εργατική νομοθεσία). Δοκιμαστικό δίμηνο ΧΩΡΙΣ ενσημα επίσης δεν υπάρχει. Είναι παράνομο εξ ορισμού. Τώρα το ότι σου έδωσε αποζημείωση ενώ δεν είχες κλείσει 2μηνο...μπράβο του, πάντως δεν ήταν υποχρεωμένος. Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Ακούστε κι εναν εργοδοτη... απο την πρώτη βδομάδα (τωρα πια) δικαιούσαι αποζημίωση! Τέρμα τα "δοκιμαστικά" δίμηνα! Click για ανάπτυξη... Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ειλικρινής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.079 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:34 Ο Ειλικρινής: #22 14-03-07 20:34 Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:37 Η Youki έγραψε: #23 14-03-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Click για ανάπτυξη... Θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό από πότε? Και βάση ποιας απόφασης, εγκυκλίου, νόμου κλπ? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2007 στις 20:37 Η Youki έγραψε: #23 14-03-07 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Click για ανάπτυξη... Θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ειλικρινής: Δεν είμαι επιθεωρητής του Υπ. Εργασίας (σορρυ Απασχολήσεως τώρα πια)..αλλά πολύ ευχχαρίστως να σου πω αύριο αφού ρωτήσω τον λογιστή μου... Click για ανάπτυξη... Θα το εκτιμούσα...Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.