Απόπειρα δολοφονίας Trump (13/07/24)

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.561 μηνύματα.
Δεν ξερω αλλά εγώ θα ένιωθα άσχημα να γράφω ψέματα δημόσια. Ναι το άτομο αυτό ανήκε στους Republicans όμως δεν είχε κάνει δωρεά για το κόμμα, ίσα ίσα έκανε μια μικρή δωρεά στην ομάδα του Biden και αυτό έχει επιβεβαιωθεί από το FBI. Όσο για το ξύδι νομίζω ότι θα το χρειαστούν οι ψηφοφόροι των Democrats μιας και ο Trump πλέον έχει σίγουρη την νίκη.

View attachment 135218

View attachment 135219

Στο 4:30 οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ λένε ξεκάθαρα ότι ο δράστης έκανε donate προς την εκστρατεία του Biden.

Φώτη, ελέγχουν τα πάντα σχεδόν οι τύποι, σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ θα είμαστε και θα δείτε ότι σε κάποιες μέρες θα αρχίσουν να λένε ότι ήταν στημένο (και θα το «αποδείξουν» κιόλας) σε μία τελευταία προσπάθεια να κερδίσουν τις εκλογές και να ξεμπλέξουν από τον εφιάλτη τους.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.878 μηνύματα.
Φώτη, ελέγχουν τα πάντα σχεδόν οι τύποι, σε παγκόσμιο επίπεδο. Εδώ θα είμαστε και θα δείτε ότι σε κάποιες μέρες θα αρχίσουν να λένε ότι ήταν στημένο (και θα το «αποδείξουν» κιόλας) σε μία τελευταία προσπάθεια να κερδίσουν τις εκλογές και να ξεμπλέξουν από τον εφιάλτη τους.

Δεν ξέρω αν το φτάσουν μέχρι εκεί. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πουν απλά ότι ο τύπος ήταν ψυχικά άρρωστος, θα το στηρίξουν ότι ήταν εγγεγραμμένος στους Republicans όμως έκανε donate στους Democrats, και θα το λήξουν εκεί. Το ίδιο ακριβώς έκαναν το 1981 με τον Reagan.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Επίσης ξέρουμε ως ο δράστης είναι εγγεγραμμενος ψηφοφόρος των Ρεμπουμπλικανων που δινει ενίσχυση στους δημοκρατικους.
Τι θα πάθουμε εάν περιμένουμε μερικές μέρες ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα;
Ποια ερευνα βρε κουασιμοδε . Τον δραστη τον σκοτωσανε . Δε μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του . Οτι και αν του καταμαρτυρησουν τις επομενες μερες θα ειναι ολα αφηγηματικα παραληρηματα γιατι παιζουν μπαλα μονοι τους .
Εγινε αποπειρα κατα της ζωης ενος υποψηφιου προεδρου . Οποιος και αν ειναι .
Οτι και αν κανει . Οτι και αν λεει .
Προσωπικα ουτε ο κοιμισμενος ουτε ο μεγαλομανης , ταιζουν τη κοιλια μου .

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Ψαξε τους συγγενεις τους και παρτους τηλεφωνο . Direct knowledge .
Δεν νομίζω να είναι δική μου δουλειά. Υπάρχουν ανακριτικές αρχές.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως μια τέτοια πράξη ωφελεί τους Ρεπουμπλικάνους.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.878 μηνύματα.
Δεν νομίζω να είναι δική μου δουλειά. Υπάρχουν ανακριτικές αρχές.
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πως μια τέτοια πράξη ωφελεί τους Ρεπουμπλικάνους.

Ναι το καταλάβαμε ότι πιστεύεις ότι ήταν στημένο από τους Republicans όλο αυτό ώστε να νικήσει ο Trump. Βέβαια όταν στήνεις μια ψεύτικη δολοφονία δεν λες να σε πυροβολήσουν στο κεφάλι αλλά κάπου που δεν κινδυνεύει η ζωή σου. Δεν πιστεύω βέβαια να δέχθηκε κάποιος να συμμετέχει σε μια ψεύτικη δολοφονία κάνοντας τον δράστη από την στιγμή που γνώριζε ότι θα έχανε την ζωή του.

Σε κάθε περίπτωση περίμενα να καταδικάσεις το γεγονός καθώς η Δημοκρατία δεν δουλεύει με βία, όμως αντί για αυτό συνεχίζεις να κατηγορείς έμμεσα τον Trump παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα θύματα της υπόθεσης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχήθηκε περαστικά στον Donald Trump.

IMG_6722.png

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ναι το καταλάβαμε ότι πιστεύεις ότι ήταν στημένο από τους Republicans όλο αυτό ώστε να νικήσει ο Trump.
Εγώ δεν είμαι πλέον σίγουρος για τίποτα. Είμαι μόνο σίγουρος για το ποιόν ωφελεί. Νομίζω πως έγινα κατανοητός.
Σε κάθε περίπτωση περίμενα να καταδικάσεις το γεγονός
Εννοείται. Αλλιώς δε θα ευχομουνα περαστικά σε άτομο που ούτως ή άλλως δεν υποστηρίζω πολιτικά.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.
Βγήκε ότι ο δράστης ήταν μέλος των Ρεμπουμπλικάνων

American Economist

Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.442 μηνύματα.
Πάντα το είχα απορία. Στην Ελλάδα γιατί δεν αποπειράθηκε ποτέ κανένας να πυροβολήσει τον Μητσοτάκη ;

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Πάντα το είχα απορία. Στην Ελλάδα γιατί δεν αποπειράθηκε ποτέ κανένας να πυροβολήσει τον Μητσοτάκη ;
Γιατι στημ αμερικη μπορεις να δωσεις και στο 12χρονο σου αδεια για οπλοφορια

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.561 μηνύματα.
Διότι σχεδόν ποτέ δεν γίνεται απόπειρα από κάποιον παλαβό μόνο του, όπως συνήθως (λένε ότι) συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν δεν βάλουν το χέρι τους μυστικές υπηρεσίες, δεν γίνεται τίποτα. Αλλά αυτά, έτσι κι αλλιώς, δεν θα τα μάθεις/μάθουμε ποτέ.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.442 μηνύματα.
Γιατι στημ αμερικη μπορεις να δωσεις και στο 12χρονο σου αδεια για οπλοφορια
Fair point, εαν και δεν είναι αδύνατο να βρεις όπλο(δεν είναι απαραίτητο να είναι πυροβόλο), μέχρι και 3D print μπορείς να κάνεις ή να φτιάξεις ένα αυτοσχέδιο.

Εαν και αυτό που λέει ο @Paragontas7000 παίζει να είναι πιο ρεαλιστικός λόγος :hehe:.
Είχαν πυροβολήσει τον Χίο εν τω μεταξύ
Καλά αυτός δεν πεθαίνει το έχουμε καταλάβει. Βαρέθηκαν να προσπαθούν να τον σκοτώσουν :hehe:.

Διότι σχεδόν ποτέ δεν γίνεται απόπειρα από κάποιον παλαβό μόνο του, όπως συνήθως (λένε ότι) συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν δεν βάλουν το χέρι τους μυστικές υπηρεσίες, δεν γίνεται τίποτα. Αλλά αυτά, έτσι κι αλλιώς, δεν θα τα μάθεις/μάθουμε ποτέ.
Well σε αυτή την περίπτωση έτσι φαίνεται όμως.
Προφανώς επειδή έγινε απο ένα άτομο, δεν είναι σοβαρή απόπειρα δολοφονίας(εννοώ οτι δεν εμπλέκονται επαγγελματίες εκτελεστές).

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος