Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.

21-06-10

19:12
Τον τελευταίο καιρό με έχει πιάσει κάτι και κάνω έναν γενικό καθαρισμό-εκκαθάριση στο σπίτι μου. Έχω βρει λοιπόν διάφορες παλιές ηλεκτρικές συσκευές (πχ ένα χαλασμένο ασύρματο τηλέφωνο 8 ετών, μια χαλασμένη τηλεόραση που είχα από φοιτήτρια στη Θεσ/νίκη κ.α.) που δεν ξέρω γιατί τα κράταγα και μου έπιαναν χώρο. Κάτι μου λέει ότι τα απλά σκουπίδια δεν είναι η καλύτερη λύση για να τα πετάξω. Υπάρχει κάτι πιο ειδικευμένο; Πχ κάπου που να πιάσουν τόπο, μέσω ανακύκλωσης ή οτιδήποτε άλλο;
Κάτι θυμάμαι αμυδρά να έχω ακούσει, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Κάτι θυμάμαι αμυδρά να έχω ακούσει, αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.958 μηνύματα.

21-06-10

19:25
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

28-07-24

07:00
Παιδιά, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες ανακύκλωσης ηλεκτρικών; Ξέρετε;

28-07-24

07:08
Free Recycle - Δωρεάν ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
Παραλαμβάνουμε δωρεάν από τον χώρο σας την παλιά σας ηλεκτρική συσκευή για ανακύκλωση. Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μελανοδοχεία, χαρτί, μέταλλα, πλαστικό, αναλώσιμα εκτυπωτών.

Ανακύκλωση Συσκευών Δωρεάν με ένα τηλεφώνημα - Bestplanet.gr
Παραλαμβάνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές που θέλετε να ανακυκλώσετε δωρεάν από τον χώρο σας.Όπως Ψυγεία, Πλυντήρια,Κλιματιστικά,Υπολογιστές,Τηλεοράσεις κ.τ.λ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...