Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 00:20 Η Ciela έγραψε: #1 07-04-11 00:20 ξερετε μηπως τι ειναι αυτο κ που θα παω να το βγαλω? συμπεριλαμβανεται σε κατι δικαιολογητικα που χρειαζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 00:53 Ο JosefK έγραψε: #2 07-04-11 00:53 Είναι άλλο πράμμα το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και το Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου;;; Πρόκειται για έγγραφο που αναγράφει ποινικές πράξεις για τις οποίες έχεις καταδικαστεί από Δικαστήριο. Κάνεις αίτηση σε ΚΕΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 15:19 Η Ciela έγραψε: #3 19-04-11 15:19 δεν εχω ιδεα αν ειναι κατι διαφορετικο. τελικά δε μου χρησιμευσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ξερετε μηπως τι ειναι αυτο κ που θα παω να το βγαλω? συμπεριλαμβανεται σε κατι δικαιολογητικα που χρειαζομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Tatoo artist. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Απριλίου 2011 στις 00:53 Ο JosefK έγραψε: #2 07-04-11 00:53 Είναι άλλο πράμμα το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και το Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου;;; Πρόκειται για έγγραφο που αναγράφει ποινικές πράξεις για τις οποίες έχεις καταδικαστεί από Δικαστήριο. Κάνεις αίτηση σε ΚΕΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 15:19 Η Ciela έγραψε: #3 19-04-11 15:19 δεν εχω ιδεα αν ειναι κατι διαφορετικο. τελικά δε μου χρησιμευσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είναι άλλο πράμμα το αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και το Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου;;; Πρόκειται για έγγραφο που αναγράφει ποινικές πράξεις για τις οποίες έχεις καταδικαστεί από Δικαστήριο. Κάνεις αίτηση σε ΚΕΠ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 19 Απριλίου 2011 στις 15:19 Η Ciela έγραψε: #3 19-04-11 15:19 δεν εχω ιδεα αν ειναι κατι διαφορετικο. τελικά δε μου χρησιμευσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δεν εχω ιδεα αν ειναι κατι διαφορετικο. τελικά δε μου χρησιμευσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.