DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σε επαγγελματικό μήτινγκ όμως πιθανόν να σχημάτιζα κακή εντύπωση, όχι από την άποψη της βρωμιάς ή της γυφτιάς, αλλά επειδή θα θεωρούσα πως ο άλλος δεν δίνει τόση πολύ σημασία στη δουλειά του..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

του φίλου μου, ας πούμε, δεν του πάει καθόλου. είναι ανάλογα το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
δεν θεωρώ ότι κάποιος είναι γύφτος ή βρομιάρης εάν είναι αξύριστος.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

το ξυρισμένο πρόσωπο δεν πάει σε όλους.
του φίλου μου, ας πούμε, δεν του πάει καθόλου. είναι ανάλογα το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
'Εχει baby face αυτός ο φίλος σου ?
Vkey
Επιφανές μέλος

Αλλά να του ταιριάζει του άλλου... Δεν πάει σε όλους...
Όσο για επαγγελματικό ραντεβού αν του ταίριαζε δεν νομίζω να με έκανε να σχηματίσω αρνητική άποψη... Το μόνο πρόβλημα θα ήταν αν του παραταίριαζε και από επαγγελματικό ραντεβού το γυρίσω σε ερωτικό

Subject to change
e-steki.gr Founder

Από την άλλη, σήμερα είναι μαλακούλης και μυρίζουν απίθανα τα μαγουλάκια του, γιάμι...
Κοινώς, δε βλέπω γιατί να πάει για ξύρισμα, επειδή έχει μία κοινωνική περίσταση. Άποψη είναι αυτό, άλλοι έχουν μονίμως τριών ημερών!!
Ο πρώην μου, πάλι, ενώ δεν ήταν baby face, είχε στρογγυλό πρόσωπο και η έστω ελάχιστη αξυρισιά δεν του πήγαινε καθόλου μα καθόλου...!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Πώς όμως να αφήσεις μούσι τριών ημερών όταν πρέπει να βγαίνεις έξω κάθε μέρα ?
Κοινώς, δε βλέπω γιατί να πάει για ξύρισμα, επειδή έχει μία κοινωνική περίσταση. Άποψη είναι αυτό, άλλοι έχουν μονίμως τριών ημερών!!

[/quote]Ο πρώην μου, πάλι, ενώ δεν ήταν baby face, είχε στρογγυλό πρόσωπο και η έστω ελάχιστη αξυρισιά δεν του πήγαινε καθόλου μα καθόλου...![/quote]
ναι ? περίεργο, έχω ακούσει ότι ίσα ίσα, αυτοί με το παιδικό πρόσωπο πρέπει να μένουν αξύριστοι για να σπάει όλο αυτό το παιδικό.

Ο πρώην μου, πάλι, ενώ δεν ήταν baby face, είχε στρογγυλό πρόσωπο και η έστω ελάχιστη αξυρισιά δεν του πήγαινε καθόλου μα καθόλου...![/quote]Πώς όμως να αφήσεις μούσι τριών ημερών όταν πρέπει να βγαίνεις έξω κάθε μέρα ?Θα το ξυρίσεις σήμερα και θα περιμένεις 3 μέρες για να βγεις απ'το σπίτι ? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξυρίζονται στεγνά διατηρώντας το σε ένα συγκεκριμένο μήκος.
ναι ? περίεργο, έχω ακούσει ότι ίσα ίσα, αυτοί με το παιδικό πρόσωπο πρέπει να μένουν αξύριστοι για να σπάει όλο αυτό το παιδικό.[/quote]
Αχ καλό μου είσαι και γκαβό...

Ο πρώην μου δεν ήταν baby face!!! Η έμφαση ήταν στο στρογγυλό πρόσωπο.
Επίσης, αυτό για το πώς ξυρίζονται στεγνά, δεν το κατάλαβα.
Και τι εννοείς να βγαίνει κάθε μέρα;;;
Ε, πας στη δουλειά, κι απλά δεν είσαι τέλεια ξυρισμένος!! Σο γουάτ;

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πώς όμως να αφήσεις μούσι τριών ημερών όταν πρέπει να βγαίνεις έξω κάθε μέρα ?Θα το ξυρίσεις σήμερα και θα περιμένεις 3 μέρες για να βγεις απ'το σπίτι ? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξυρίζονται στεγνά διατηρώντας το σε ένα συγκεκριμένο μήκος.
Υπάρχουν ξυριστικές μηχανές που μπορείς να τα κόψεις σε συγκεκριμένο μήκος (μα καλά, άντρας είσαι, εγώ θα στα λέω;

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Αχ καλό μου είσαι και γκαβό...
Ο πρώην μου δεν ήταν baby face!!! Η έμφαση ήαν στο στρογγυλό πρόσωπο.

Όσο για το μωρουδίστικο πρόσωπο... γενικά μου αρέσει, αλλά μπορεί και να τύχει να μην πάει. Τι να λέμε τώρα...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν ξυριστικές μηχανές που μπορείς να τα κόψεις σε συγκεκριμένο μήκος (μα καλά, άντρας είσαι, εγώ θα στα λέω;)
Χρησιμοποιώ πάντα το ίδιο μαραφέτι που χρησιμοποιούν όλοι οι άντρες για να ξυρίζονται ολοκληρωτικά. Από ειδικά μήκη, πλάτη και φάρδη δεν κατέχω.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρησιμοποιώ πάντα το ίδιο μαραφέτι που χρησιμοποιούν όλοι οι άντρες για να ξυρίζονται ολοκληρωτικά. Από ειδικά μήκη, πλάτη και φάρδη δεν κατέχω.
Για να υπάρχουν και (τέτοιες) ξυριστικές μηχανές, μάλλον δεν χρησιμοποιείτε όλοι το ίδιο μαραφέτι. Εκτός αν πιστευεις οτι το χρησιμοποιούν οι γυναικες για να έχουν 3 ημερών γένια στα πόδια και τις μασχάλες

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Για να υπάρχουν και (τέτοιες) ξυριστικές μηχανές, μάλλον δεν χρησιμοποιείτε όλοι το ίδιο μαραφέτι. Εκτός αν πιστευεις οτι το χρησιμοποιούν οι γυναικες για να έχουν 3 ημερών γένια στα πόδια και τις μασχάλες![]()

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Βέβαια όταν μακραίνουν τα παίρνω με το τρίμερ και έρχονται πάλι στο επιθυμητό μήκος.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

δεν νομίζω....'Εχει baby face αυτός ο φίλος σου ?

απλά έχει μαγουλάκι

roumana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.