vickaki-4
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tellas και ταχυτητα 100Mbit/δευτ.
Ο.ο
αυτη ειναι η ταχυτητα που συνδεεται το πισι σου με το μοντεμ, οχι με το ιντερνετ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη γραμμή εργαλείων πάντως εκεί που λέει τοπική σύνδεση γράφει 100.0 Mbit/δευτ.:what:
vickaki-4
Δραστήριο μέλος

το αλλο δεν ξερω απο που μπορω να το δω!αυτη ειναι η ταχυτητα που συνδεεται το πισι σου με το μοντεμ, οχι με το ιντερνετ.

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο.ο
αυτη ειναι η ταχυτητα που συνδεεται το πισι σου με το μοντεμ, οχι με το ιντερνετ.
Krou με εκπλήσσεις!
Απο εταιρεία έχω vodafone ,τώρα απο ταχύτητα αν ήξερα θα σας έλεγα..:ρ
Στη γραμμή εργαλείων πάντως εκεί που λέει τοπική σύνδεση γράφει 100.0 Mbit/δευτ.:what:
Αυτό είναι η σύνδεση του rj-45 από το router στο pc όχι η σύνδεση στο νετ.
Από εκεί και πέρα... Θα το πώ μία φορα.
Για να δείτε την ταχύτητά που συνδέεστε πρέπει πρώτα να βρείτε σε ποια gateway έχετε το router. ipconfig /all και δείτε εκεί π λέει προεπιλεγμένη πύλη. Μετά ανοίγετε έναν browser κ το γράφετε αυτό. (συνήθως είναι 192.168.1.1
Γράφετε username κ pass για το router. Aν δεν τα ξέρετε δοκιμάστε admin admin. Και μετά συνήθως στην καρτέλα status, αλλά διαφέρει από router se router
Anarki
Διάσημο μέλος

Έχει καλό δάσκαλο.Krou με εκπλήσσεις!

thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Θέλω να ανεβάσω την ταχύτητα, αλλά δεν πληρώνω εγώ...
Πάντως ο ΟΤΕ μας έχει γαμ**** στα πάγια. Πάγιο τηλεφώνου, πάγιο adsl, πάγιο κλπ., τέλη τηλεφώνου,
Πόσο σας έρχεται ο λογαριασμός αν επιτρέπεται;;;
miv
Επιφανές μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει καλό δάσκαλο.
Ψώνιο

ΟΤΕ Conn-x 2 Mbps.
Θέλω να ανεβάσω την ταχύτητα, αλλά δεν πληρώνω εγώ...
Πάντως ο ΟΤΕ μας έχει γαμ**** στα πάγια. Πάγιο τηλεφώνου, πάγιο adsl, πάγιο κλπ., τέλη τηλεφώνου,
Πόσο σας έρχεται ο λογαριασμός αν επιτρέπεται;;;
Eίναι 40 το μήνα (forthner 2play), οπότε το δίμηνο βγαίνει 80 + 60 (προς κινητά. Καλά είναι..
HOL μεσω FULL LLU, έως 24 ονομαστική, πραγματικά από 3 μέχρι 9, αναλόγως.
Μεγάλη διακύμανση από 3 μέχρι 9 πάντως. Disconnects έχεις?
miv
Επιφανές μέλος

αυτοί.
Ps, όχι, disconnect σχεδόν μηδενικά, μπορώ να σου πω ότι είναι καλύτερο απ'την ΟΤΕΝΕΤ που είχα για 3 χρόνια και δεν ήθελα να αλλάξω με τη σκέψη αυτή. Ναι, είναι αρκετά μεγάλη διακύμανση, εξαρτάται απ'την ώρα βασικά. Αλλά σου λέω, για "έως 24" δεν έχω παράπονο.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Angelica
Διάσημο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Το ίδιο έχω και εγώ.Forthnet το πρόγραμμα double play :no1:Εννοείται πως είναι γρήγορο 24mbps
![]()
Angelica
Διάσημο μέλος

Κανονικά πάει γρήγορα ,σήμερα όμως αργεί λίγο επειδή κάνουν κάτι κατασκευές στην εταιρεία . . . .χαμόςΤο ίδιο έχω και εγώ.

chrisnats16
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.