Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω αναποδογυρίσει την homepage του μόντεμ μου, αλλά δεν βρήκα τίποτα άλλο πέρα από την ταχύτητα(ούτε attenuation ούτε τπτ άλλο)
Ποιο modem/router έχεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Sokpao
Νεοφερμένο μέλος

και εγώ φορθνετ 24 και πιάνω πότε 2-3 πότε 6-7 ....Εγω εχω forthnet 24mbps και ειναι πολυ γρηγορο μπορω να πω, ακομα και 22φτανει![]()
που μένεις?
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

και εγώ φορθνετ 24 και πιάνω πότε 2-3 πότε 6-7 ....
που μένεις?
Αθηνα,Πετραλωνα.

roseberry
Διάσημο μέλος

Conn-x έχω. Νομίζω ότι είναι σχετικά καλό, αν και κάποιες φορές κολλάει....
το ιδιο !:no1:
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δυσκολεύομαι να απαντήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και τώρα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο.Δυσκολεύομαι να απαντήσω...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παιδιά, μετακομίζω σε καινούργιο σπίτι και θέλω να δω τι θα κάνω με σταθερό τηλέφωνο & ίντερνετ. Αξίζει λέτε τον κόπο να βάλω VDSL, δεν είναι και πολύ ακριβότερο, η Wind για παράδειγμα, το προσφέρει με 10 € παραπάνω το μήνα από τα πακέτα ADSL?
Άμα το νεο σου σπίτι είναι στα 1000 και βάλε μέτρα από το κέντρο (DSLAM) της Wind (ή του ΟΤΕ αν έχουν φυσική συστέγαση), δεν αξίζει γιατί οι ταχύτητες τείνουν από κάποιο σημείο και ύστερα να είναι παραπλήσιες με της ADSL. Αν έχεις ανάγκη το μεγαλύτερο Upload πάντως, βάλτο. Εγω μόνο γι αυτό θα το έβαζα. Αν δεν το χεις ανάγκη, γιατί να δίνεις 10 ευρώ παραπάνω για μια ταχύτητα που είναι αμφίβολο αν θα πιάσεις;
Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα ένα ADSLάκι και εν καιρώ θα κοίταζα αν ο ΟΤΕ έχει πλάνο να δώσει VDSL από την καμπίνα (Καφάο) ANTI των τωρινών VDSL από το DSLAM (ακριβώς γιατί η καμπίνα παίζει να ναι πολύ πιο κοντά σου απ' ότι το DSLAM, άρα θα τα πιάνεις τα mbit της VDSL).
Καλή τύχη.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αγρίνιο - SLOW AS FUCK
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Και τώρα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο.![]()
πώς γίνεται το upload να ναι μεγαλύτερο απ' το download?

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Και τώρα δυσκολεύομαι ακόμα περισσότερο.![]()
Το περίεργο δεν είναι που δυσκολεύεσαι να απαντήσεις αλλά που σε έχει πιάσει ψύχωση με αυτό. Το έγραψες πριν από 1,5 χρόνο το επεξεργάστηκες άπειρους μήνες μετά και σήμερα το κάνεις και παράθεση.
wtf. Γιατί έχεις φετίχ με αυτό το μνμ;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.