Αριθμός διευθύνσεων email

Πόσες διευθύνσεις email χρησιμοποιείτε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 21)
  • 1

    Ψήφοι: 4 19.0%
  • 2

    Ψήφοι: 8 38.1%
  • 3

    Ψήφοι: 5 23.8%
  • 4

    Ψήφοι: 1 4.8%
  • 5

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • 6+

    Ψήφοι: 3 14.3%

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να γινει bypass το 2fa.. και οσο για τα πολλαπλα emails δεν νομιζω να σου προσφερουν καποια ασφαλεια... αν γινει track το ενα μετα θα πεσουν ντομινο ολα..
Απλως προσοχη θελει, συνηθως οι περισσοτεροι την παθαινουν απο βλακειες.. Σιγουρα καθημερινοι ανθρωποι δεν γινονται στοχοι περιεργων attack..
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Χαλαρώστε. Αν ήταν τόσο εύκολο να χακάρεις ένα λογαριασμό οι vip δεν θα μπορούσαν να έχουν account πουθενά. Τα πολλαπλά email είναι λάθος γιατί το πιθανότερο ειναι να ξεχάσεις εσύ το email που μπαίνεις.

Η καλύτερη λύση είναι μέσω ενδιάμεσων (Facebook, Google, Sign In with Apple ID). To τελευταίο σου δίνει και τη δυνατόητα να κρύψεις τη πραγματική διεύθυνση του email σου.

Για κωδικούς χρησιμοποιώ password generator εδώ και χρόνια.

Αν χρησιμοποιείς ανημέρωτο μηχάνημα είσαι ξεκρέμαστος όσα email και username χρησιμοποιείς.
 

Guest 586541

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
οσο για τα πολλαπλα emails δεν νομιζω να σου προσφερουν καποια ασφαλεια... αν γινει track το ενα μετα θα πεσουν ντομινο ολα..
Φτιάχνω ένα μέιλ για sign-up. Δεν ξαναχρησιμοποιώ το μέιλ/το διαγράφω. Αν κάποιος μου χακάρει το μέιλ μεταγενέστερα το οποίο δεν είναι συνδεδεμένο με όλα τα άλλα τι θα βρει; Πώς θα μπει στα υπόλοιπα; Ή από τα υπόλοιπα σε αυτό (ακόμα και αν χακάρει το pc);

Ντάξει δεν θα κάνω για άλλη μία φορά διάκριση περιπτώσεων, το παράκανα πριν, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω γενικά.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

grtt

Δραστήριο μέλος

Ο grtt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 425 μηνύματα.
Λοιπόν έχω μπόλικα e-mail. Έχω ακόμα το πρώτο e-mail που έφτιαξα τη δεκαετία του ΄90, υπολογίζω ότι πρέπει να το έχω γύρω στα 25 χρόνια. Αυτό τότε το χρησιμοποιούσα, μετά έπεσε σε αχρηστία και χακαρίστηκε προφανώς μια και το χρησιμοποίησαν διάφοροι, ειδικά από αραβικές χώρες και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Πριν 2 χρόνια έκανα μια εκκαθάριση, έσβησα διάφορα e mail, άλλαξα κωδικούς, ενεργοποίησα την επιβεβαίωση δυο βημάτων και τα πράγματα βελτιώθηκαν σημαντικά. Το χρησιμοποιώ πλέον σε ειδικές περιπτώσεις, αλλά ωστόσο δεν είναι το βασικό μου. Και, ω ναι, έχουν υπάρξει κάποιες λίγες φορές που εκδικήθηκα αυτούς που το χρησιμοποιούν, πχ κάποιος προφανώς το χρησιμοποίησε στην Κολομβία να κάνει κράτηση θέσης σε εστιατόριο και μέσω του e-mail του ακύρωσα την κράτηση!
Ως κύρια χρησιμοποιώ δυο βασικά e mail. Ωστόσο έχω και μερικά ακόμα που τα χρησιμοποιώ σπανιότερα αλλά και κατά περίπτωση, πχ στο paypal έχω δηλώσει ένα e mail που πλέον το χρησιμοποιώ μόνο για να κάνω login στο paypal.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top