cacofonix
Δραστήριο μέλος

Για την ύπαρξη eshop για αριστερόχειρες γνωρίζατε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

τι να πω.. εγω παντως ειμαι κοριτσι αριστεροχειρας, δεν εχω διδυμα αδερφια και καμια νευρολογικη διαταραχη. αρα ειμαι σπανια??

η απορια μου ειναι η εξης: ειναι αληθεια πως οι (περισσοτεροι) αριστεροχειρες χρησιμοποιουν και τα δυο εγκεφαλικα ημισφαιρια εξισου καλα?
γιατι αν ισχυει αυτο, τοτε ειναι λογικο να θεωρουνται πιο εξυπνοι, γιατι ειναι πολυπραγμονες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειμαι κεντρωος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανεις αλλος?
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

αναρωτιεμαι αν το γεγονος οτι πολλες φορες ανοιγω μια εφημεριδα η' ενα περιοδικο απο την τελευταια σελιδα, αν εχει να κανει με το οτι ειμαι αριστεροχειρας..
κανεις αλλος?
Πολλές φορές οταν γράφω σε τετράδια ξεκινάω απο το τέλος και προχωράω προς τις πρώτες σελίδες για να γράψω,πράγμα που κάνω εντελώς ασυναίσθητα και τώρα συνειδητοποιώ οτι μπορεί να συνδέεται με το οτι είμαι αριστερόχειρας!
Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ανοίγω το καπάκι από τα αναψυκτικά με το αριστερό χέρι όπως και όταν μιλάω στο τηλέφωνο το κρατάω από το αριστερό (+ μηνυματα)...πιάνει;![]()
σε ποιο αυτι κρατας το ακουστικο?
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Μα με το αριστερό φυσικά

Juliette!
Εκκολαπτόμενο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

ποδοσφαιρο με ποιο ποδι παιζεις?
Και με τα δύο να σου πω την αλήθεια...όπως έρθει η μπάλα
Έχω όμως να παίξω πολλά χρόνια..
evelynkar
Νεοφερμένο μέλος

κι εγω το ιδιοτι να πω.. εγω παντως ειμαι κοριτσι αριστεροχειρας, δεν εχω διδυμα αδερφια και καμια νευρολογικη διαταραχη. αρα ειμαι σπανια??![]()
.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

δεν ξέρω γιατί , αλλά το είχα μαντέψει διαβάζοντας τα ποστ σουΉμουν αριστερόχειρας αλλά με κάνανε δεξιόχειρα

αναρωτιεμαι αν το γεγονος οτι πολλες φορες ανοιγω μια εφημεριδα η' ενα περιοδικο απο την τελευταια σελιδα, αν εχει να κανει με το οτι ειμαι αριστεροχειρας..
κανεις αλλος?
και εγώ , ανοίγω το Ε πάντα από την τελευταία σελίδα επειδή έχει σκίτσο Αρκά , αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με ότι είμαι αριστερός , εξάλλου ξέρω και συντηρητικούς φιλοβασιλικούς που γελάσανε με Αρκά
π.χ. μαθαίνεις να μουντζώνεις και με τα δύο χέρια αυτούς που τρώγανε τόσο χρόνια και με τα δύο χέρια με χρυσά κουτάλιαη αιτία για την αριστεροχειρία δεν είναι μόνο γενετική, αλλά εν μέρει και περιβαλλοντική
ας μην επεκταθώ στα πολιτικά , βασικά ήθελα να πω
κι εγω το ιδιοο μονος συγγενης που ηταν αριστεροχειρας ειναι ο αδερφος του παππου μου
![]()
ωραίο γατάκι

Baby Lee
Νεοφερμένο μέλος

..κοντρα στη γενετικα καθορισμενη ως λογικα συνεπη σταση μας που θα ηταν με το ενα να μουτζωνουμε την αφεντομουτσουναρα μαςπ.χ. μαθαίνεις να μουντζώνεις και με τα δύο χέρια αυτούς που τρώγανε τόσο χρόνια και με τα δύο χέρια με χρυσά κουτάλια
Περιβόητο μέλος

δεν ξέρω αν έχεις βγει ραντεβού και συζητάτε περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά φτάνετε σε αυτό που θέλατε να πείτε
ε , εγώ ήθελα να σχολιάσω το γατάκι
συνεπώς , είναι σαν να μου μιλάς την επόμενη μέρα για τα περί ανέμων και υδάτων
τα είπα όντως , αλλά ήταν προιόν αμηχανίας
και γλυκειάς προσμονής
αντίο
Baby Lee
Νεοφερμένο μέλος

Τι σκατα μας νοιαζουν τα αυτια και τα ποδια, για χερια δε μιλαμε εδω?ποδοσφαιρο με ποιο ποδι παιζεις?

Περιβόητο μέλος

Τι σκατα μας νοιαζουν τα αυτια και τα ποδια, για χερια δε μιλαμε εδω?![]()
είχα την ίδια απορία για την προσβλητική αναφορά σου στα γατάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.