Guest 875331
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα πάντως να είσαι αριστερόχειρας..πολλές φορές δυσκολεύομαι με το ψαλίδι, ή και όταν γράφω..γεμίζει μελάνι το αριστερό μου χέρι..

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν παθαίνεις τπτ με το γάγγλειο, μόνο πόνο.![]()
Ναι εμένα ήταν μπλεγμένο με τα νεύρα και πολλές φορές διογκωνόταν και μούδιαζε ο δείκτης και ο αντίχειρας. Γι'αυτό έπρεπε να το ξεκουράζω.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αριστερόχειρας είμαι, κατά 99% χρησιμοποιώ το αριστερό μου χέρι σε όλα, εκτός όμως από το τένις. Εκεί παίζω με το δεξί.!! Αυτό πως γίνεται, ένας θεός ξέρει..!
Εισαι ενας μικρος Ναδαλ, απο την αναποδη βεβαια. Δεξιοχειρας στα παντα αλλα παιζει με το αριστερο. Και αυτο του εχει δωσει πολυ μεγαλο πλεονεκτημα

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Εισαι ενας μικρος Ναδαλ, απο την αναποδη βεβαια. Δεξιοχειρας στα παντα αλλα παιζει με το αριστερο. Και αυτο του εχει δωσει πολυ μεγαλο πλεονεκτημα![]()
Χαχα, μάλιστα..

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω ως αριστεροχειρας δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα, το μονο που πραγματικα με ενοχλει ειναι πως οταν γραφω το χερι μου γεμιζει με μελανι και ειδικα τωρα που ολη ημερα γραφω το μελανι εχει απορροφηθει και δε φευγει. Το μονο πραγμα που κανω με ανεση με το δεξι ειναι το ποντικι του υπολογιστη. Πραγματικα με το αριστερο δεν μπορω ουτε καν να το κουνησω. Ααα και επισης οταν τρωω το μαχαιρι δεν το χρησιμοποιω με το αριστερο αλλα με το δεξι , με το αριστερο δεν με βολευει
Τα ίδια ακριβώς, lol

Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
totentanz
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω βασικά ότι οι αριστερόχειρες είναι οι πιο τυχεροί στο θέμα της Φυσικής και των κανόνων του δεξιού χεριού και αυτό διότι όταν θα γράφουν σε χαρτί την επίλυση της άσκησης και θα χρειαστεί το δεξί χέρι, θα το έχουν ελεύθερο για να το χρησιμοποιήσουν σε αντίθεση με εμάς τους δεξιόχειρες που πρέπει κάθε φορά να αφήνουμε το μολύβι/στυλό κάτω και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε τον κανόνα.Οι αριστερόχειρες πρέπει να είναι προσεκτικοί στη Φυσική όταν βρίσκουν τη δύναμη Laplace (ή εφαρμόζουν κάποιον άλλο κανόνα δεξιού χεριού), γιατί αν ξεχαστούν και χρησιμοποιήσουν αριστερό χέρι ...they painted her.
![]()

Αυτοί συνδιάζουν 2 σε ένα...γράφουν και εφαρμόζουν κανονα δεξιού χεριού ταυτόχρονα

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης είχε πλάκα όταν έπρεπε (99 στις 100 φορές) να κάτσω στο θρανίο με δεξιόχειρα από την δεξιά πλευρά

Γενικά δε με ενόχλησε τόσο το όλο θέμα μόνο όταν έπρεπε να αγοράσω κιθάρα δεν μπορούσαν να βρουν ειδική και αναγκαστικά έπαιξα από την άλλη πλευρά, την "κανονική".
Πάντως το πιστεύω ότι οι αριστερόχειρες είναι πιο δημιουργικά μυαλά, πιο ιδιαίτερα ας το πούμε και με αρκετά υψηλό δείκτη ευφυίας (μη με φάτε, μιλάω ως εκπρόσωπος πολλών παιδιών, όχι μόνο εμένα

Συνημμένα
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το κακό είναι ότι οι αριστερόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 5 χρόνια λιγότερο

notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Παγκόσμια Ημέρα Αριστερόχειρων σήμερα, να μας χαιρόμαστε
![]()
Χαχα κι εσύ αριστερόχειρας; Να που δεν ήξερα ότι μας γιορτάζουμε κιόλας...
Guest 209912
Επισκέπτης

Μάλλον δεξιόχειρας, αν και μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα με το αριστερό (έπαθα τενοντίτιδα 6 φορές φέτος, οπότε συνήθισα).Κατάφερα 1 φορά να γράψω έκθεση με το αριστερό και διαβάζεται καλύτερα από αυτές που γράφω με το δεξίΤα μαχαιροπίρουνα τα χρησιμοποιώ ανάποδα και γενικά προσπαθώ να χρησιμοποιώ και τα δύο χέρια.
Το κακό είναι ότι οι αριστερόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 5 χρόνια λιγότερο![]()
E ναι αφού τους τα πρήζουν 70 χρόνια οι δεξιόχειρες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.