notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαστε ξεχωριστοί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Εμένα γενικά μου φαίνεται περίεργο ο τρόπος που γράφουν οι αριστερόχειρες στο χαρτί δηλαδή μου φαίνεται περίεργο το όλο στήσιμο του χεριού.Συμφωνούμε ότι οι αριστερόχειρες κοπέλες είναι σέξι όταν γράφουν...?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχα συμφωνώ απόλυτα. Νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα παρατηρήσει και μόλις το έγραψες εξεπλάγην.Εμένα γενικά μου φαίνεται περίεργο ο τρόπος που γράφουν οι αριστερόχειρες στο χαρτί δηλαδή μου φαίνεται περίεργο το όλο στήσιμο του χεριού.![]()
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εμένα γενικά μου φαίνεται περίεργο ο τρόπος που γράφουν οι αριστερόχειρες στο χαρτί δηλαδή μου φαίνεται περίεργο το όλο στήσιμο του χεριού.Από την άλλη όταν γράφουν στον πίνακα βολεύει πολύ τους άλλους γιατί δεν κρύβουν αυτά που γράφουν.
![]()
Χαχαχα συμφωνώ απόλυτα. Νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα παρατηρήσει και μόλις το έγραψες εξεπλάγην.
Μερικοί αριστερόχειρες είναι wannabe δεξιόχειρες. Κρατάνε το μολύβι σπάζοντας τελείως το καρπό μιμούμενη την θέση στην οποία θα το έφερνε για να γράψει ένας δεξιόχειρας. Εμείς οι πραγματικοί αριστερόχειρες φυσικά κάνουμε κοινωνικό αποκλεισμό σε τέτοια χιπστερικά στοιχεία.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αριστερόχειρα είναι ότι μπορεί να χειρίζεται το ποντίκι με το δεξί ενώ έχει το καλό του χέρι ελεύθερο για... άλλα πράγματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Το WASD?Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αριστερόχειρα είναι ότι μπορεί να χειρίζεται το ποντίκι με το δεξί ενώ έχει το καλό του χέρι ελεύθερο για... άλλα πράγματα.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αριστερόχειρα είναι ότι μπορεί να χειρίζεται το ποντίκι με το δεξί ενώ έχει το καλό του χέρι ελεύθερο για... άλλα πράγματα.
Υπάρχουν μερικοί δεξιόχειρες που στα... άλλα πράγματα τους βολεύει το αριστερό, δεν ταυτίζονται πάντα.

Guest 209912
Επισκέπτης

believer
Νεοφερμένο μέλος

Ποδόσφαιρο, όταν έπαιζα παλαιότερα (πλέον δεν με γοητεύει να παίζω ποδόσφαιρο-ενώ βλέπω ωστόσο), το καλό μου πόδι ήταν το δεξί...
Πάω στοίχημα πως όποιος είναι αριστερόχειρας στο μπάσκετ μπορεί να θυμηθεί αμέσως τους επαγγελματίες αριστερόχειρες, ενώ οι δεξιόχειρες δεν την καταλαβαίνουν τη διαφορά με την πρώτη ματιά...
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωστόσο εγώ με το αριστερό μόνο γράφω και χειρίζομαι το μαχαίρι(εκτός όταν τρώω).
Δε θυμάμαι άλλα πράγματα. Ε κι αυτό που είπε ο hacker

Αλλά με το δεξί κρατάω το μαχαίρι όταν τρώω, κρατάω το ποντίκι ενώ επίσης είναι το πιο δυνατό μου χέρι. Δηλαδή με αυτό θα πετάξω μια πέτρα ή μπάλα ας πούμε.
Το πόδι άλλο θέμα, αλλά και για αυτό το δεξιό μου χρησιμοποιώ.
Πάντως, αν εξαιρέσεις την δυσκολία μου στο καθάρισμα πατατών με το ειδικό μαχαίρι, δεν βλέπω κάποια άλλη διαφορά.

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Στους αμφίχειρες, αλλά με ελλιπή συντονισμόπού να συγκαταλέγομαι άραγε;;![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.