amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.046 μηνύματα.

δεν λειτουργεί έτσι δεν είναι effective το σπρέι σε άγρια ζώαΊσως ένα απο τα πιο θανατηφόρα ζώα και χρησιμοποίησαν το σπρέι, που ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ για να αποπροσανατολίσει το ζώο
συγκεκριμένα για να προστατευτείς απο αρκούδα αν δεν εχεις όπλο να σώσεις την ζωή σου, θα πρέπει να μείνεις κάτω σαν νεκρός και να μην αρχίσεις να φωνάζεις ή να τρέχεις ή να κάνεις σπαστικά
στην συγκεκριμένη περίπτωση απλά τους γάμησε ο σκύλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.335 μηνύματα.

Μεσα στα ψεμματα ο ορειβατης..οπως με το ψεκαστικο που πρωτα ειπε οτι την ψεκασε αυτος..μετα την κοτσανα πιυ τον ενοχοποιουσε για το τρομαγμα της αρκουδας ειπε οτι την ψεκασε πρωτα ο νεκρος κ μετα αυτος..ρα αρχιδια μου κιυνιουντσι δηλαδη..ελεγε οτι η αρκουδα τον εσπρωξε στο γκρεμο..παρτετ τωρα..δειτε το πορισμα του ιατροδικαστη
www.enikos.gr

Δράμα: «Δεν βρέθηκαν ίχνη επίθεσης από αρκούδα» - Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του ορειβάτη
Δεν εντοπίστηκε ίχνος από άγγιγμα αρκούδας στη σορό του 61χρονου ορειβάτη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας την περασμένη Κυριακή στο όρος
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.046 μηνύματα.

πωπω σενάριο revenantελεγε οτι η αρκουδα τον εσπρωξε στο γκρεμο..παρτετ τωρα..

Σε ορισμένες περιοχές Natura, ειδικά όταν πρόκειται για ορεινό δασος, νομίζω είναι λογικό πως δεν πάμε για δραστηριότητες.
Ακόμα και στον Σχινιά του Μαραθωνα, που είναι περιοχή Natura και δεν υπάρχει το κάτι επικίνδυνο για τον άνθρωπο, είναι ένα συγκεκριμένο σημείο που μόνο με άδεια μπορείς να μπεις και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.
Καμία σημασία δεν έχει το αν οι άνθρωποι αυτοί ήταν έμπειροι ορειβάτες. Και μπορώ να πω ότι δεν ήταν γιατί δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν όταν συνάντησαν την καφέ αρκούδα (που είναι και προστατευόμενο είδος). Δεν πρόκειται για επιθετικό ζώο και σίγουρα δεν ψαχνει να φάει ανθρώπους. Απ’ ότι κατάλαβα αυτοί πλησίασαν να την δουν. Δηλαδη, πάμε καλά; Ακίνητοι μένουμε σε τέτοιες περιπτώσεις μέχρι να φύγει. Ακόμα και να μας πλησιάσει, μένουμε ακίνητοι. Είναι κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις όταν κάνεις ορειβασία.
Δεν λέω ότι έπρεπε να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια αν η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο, αλλά μόνο τότε θα έπρεπε να γίνει χρήση κατάλληλων σπρέι και δεν ξέρω κ γω τι άλλο υπάρχει. Να πας όμως εκεί επειδή έχεις κάποιο λόγο. Οχι απλά για να πας. Χωρίς κιόλας να υπάρχει κάποιος ειδικός. Εστω κάποιον από τον ΟΦΥΠΕΚΑ που έχει την περιοχή, από τον Αρκτούρο ή κάποια άλλη οργάνωση που θα ξέρει που να πας και πως να συμπεριφερθεις.
Αν εγώ είμαι δύτρια, είναι λογικό να πάω να κολυμπήσω σε περιοχή με καρχαρίες;; Ούτε ο καρχαρίας θέλει να με φάει αλλά είναι λογικό να νιώσει απειλή και να μου επιτεθεί. Η ίδια λογική είναι.
Οχι μόνο τις αλλες ζωές δεν σεβόμαστε έτσι αλλά ούτε και τους εαυτούς μας.
Ακόμα και στον Σχινιά του Μαραθωνα, που είναι περιοχή Natura και δεν υπάρχει το κάτι επικίνδυνο για τον άνθρωπο, είναι ένα συγκεκριμένο σημείο που μόνο με άδεια μπορείς να μπεις και μόνο για ερευνητικούς σκοπούς.
Καμία σημασία δεν έχει το αν οι άνθρωποι αυτοί ήταν έμπειροι ορειβάτες. Και μπορώ να πω ότι δεν ήταν γιατί δεν ήξεραν πως να συμπεριφερθούν όταν συνάντησαν την καφέ αρκούδα (που είναι και προστατευόμενο είδος). Δεν πρόκειται για επιθετικό ζώο και σίγουρα δεν ψαχνει να φάει ανθρώπους. Απ’ ότι κατάλαβα αυτοί πλησίασαν να την δουν. Δηλαδη, πάμε καλά; Ακίνητοι μένουμε σε τέτοιες περιπτώσεις μέχρι να φύγει. Ακόμα και να μας πλησιάσει, μένουμε ακίνητοι. Είναι κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ξέρεις όταν κάνεις ορειβασία.
Δεν λέω ότι έπρεπε να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια αν η ζωή τους βρισκόταν σε κίνδυνο, αλλά μόνο τότε θα έπρεπε να γίνει χρήση κατάλληλων σπρέι και δεν ξέρω κ γω τι άλλο υπάρχει. Να πας όμως εκεί επειδή έχεις κάποιο λόγο. Οχι απλά για να πας. Χωρίς κιόλας να υπάρχει κάποιος ειδικός. Εστω κάποιον από τον ΟΦΥΠΕΚΑ που έχει την περιοχή, από τον Αρκτούρο ή κάποια άλλη οργάνωση που θα ξέρει που να πας και πως να συμπεριφερθεις.
Αν εγώ είμαι δύτρια, είναι λογικό να πάω να κολυμπήσω σε περιοχή με καρχαρίες;; Ούτε ο καρχαρίας θέλει να με φάει αλλά είναι λογικό να νιώσει απειλή και να μου επιτεθεί. Η ίδια λογική είναι.
Οχι μόνο τις αλλες ζωές δεν σεβόμαστε έτσι αλλά ούτε και τους εαυτούς μας.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.228 μηνύματα.

παιδια ειναι το πλέον οργανωμένο έγκλημα ο φίλος του ηταν απολυτα απαθής στη συνέντευξη κάτι μου βρωμάει
amarelia
Περιβόητο μέλος

οτι τον δολοφόνησε ο «φίλος» και τα έριξε στην αρκούδα;παιδια ειναι το πλέον οργανωμένο έγκλημα ο φίλος του ηταν απολυτα απαθής στη συνέντευξη κάτι μου βρωμάει
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.228 μηνύματα.

αυτό εννοουσαοτι τον δολοφόνησε ο «φίλος» και τα έριξε στην αρκούδα;
ακυρο ομως υπαρχει βίντεο
ευτυχως την γλύτωσε ο φιλος
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.739 μηνύματα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος ήταν από τραύμα μετά από πτώση, όχι από τραύματα ζώου. Άρα γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα, κλασσικό hiking accident.
Τώρα αν έγινε κάτι μεταξύ φίλων θα το διερευνήσουν οι αρχές.
www.documentonews.gr
Να ελέγξουν αν έχουν οικονομικές ωφέλειες μεταξύ τους
Τώρα αν έγινε κάτι μεταξύ φίλων θα το διερευνήσουν οι αρχές.

Θρίλερ στη Δράμα: «Δεν υπήρξαν τραύματα από αρκούδα» - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση - Documento
Φως στα αίτια του θανάτου του 61χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε μετά από πτώση σε χαράδρα στη Δράμα ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι δεν είναι άκυρο, ή επίθεση όντως έγινε αλλά δεν πέθανε από αυτό, γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του. Και ΟΥΤΕ τον έσπρωξε η αρκούδα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή όπως έλεγε ο φίλος.ακυρο ομως υπαρχει βίντεο
Να ελέγξουν αν έχουν οικονομικές ωφέλειες μεταξύ τους
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.335 μηνύματα.

Και μονο οτι ο ιδιος ο ζωντανος ΑΡΧΙΚΑ ειπε οτι το φωνξε ο φιλος του και του ειπε ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ...διχνει ξεκαθαρα οτι αρχικα δεν ηταν επιθετικη..αφου ο νεκρος ανεγκεφαλος τον φωνσζε για να την δει...ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Εχουν 2 μερη αγρια και ρποστατευομενα να ζουν τα ερμα τα ζωα..ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΛΕΜΕ..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛ.
ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΟΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝΑ ΛΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ [ΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Εχουν 2 μερη αγρια και ρποστατευομενα να ζουν τα ερμα τα ζωα..ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΟΣΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝΑ ΛΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ [ΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΟΧΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.739 μηνύματα.

Το οποίο βίντεο υποστηρίζει αυτό που είπες στην αρχή. Κάτι βρωμάει.αυτό εννοουσα
ακυρο ομως υπαρχει βίντεο
ευτυχως την γλύτωσε ο φιλος

Δράμα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με την αρκούδα που τράβηξε ο 60χρονος - 'Ο Θεός ξέρει τι έγινε εκεί...' [βίντεο]
Κανένα σημάδι από χτύπημα αρκούδας δεν φέρει η σορός του άτυχου ορειβάτη στη Δράμα - Τι λέει ο ιατροδικαστής - Ο 60χρονος κατέγραψε με το κινητό του την αρκούδα και τον θάνατό του

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι μόνο αυτό, ο ιατροδικαστής (που έχει δει παλιά θύμα από αρκούδα) ξεκαθάρισε ότι ούτε δόντια ούτε σημάδια από νύχια δεν είχε το θύμα.Και μονο οτι ο ιδιος ο ζωντανος ΑΡΧΙΚΑ ειπε οτι το φωνξε ο φιλος του και του ειπε ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ...διχνει ξεκαθαρα οτι αρχικα δεν ηταν επιθετικη..αφου ο νεκρος ανεγκεφαλος τον φωνσζε για να την δει...ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΠ.
ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Τώρα πως έπεσε ένας Θεός ξέρει.
Έπεσε όπως έτρεξε πίσω; Ή κάτι άλλο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.