billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:02 Ο billthevampire: #1 01-09-05 14:02 Ξέρετε κανένα καλό βιβλίο(ή ebook) για την Java; ΥΓ : Ελληνικό γιατί με τα Αγγλικά δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:07 Ο giostau έγραψε: #2 01-09-05 14:07 Κάποτε που έπρεπε να διαβάσω java γαι τη σχολή είχα πάρει το "Οδηγός της Java2" του Herbert Schildt, εκδόσεις Μ.Γκιούρδας. Με είχε βοηθήσει πολύ και μου είχε φανεί αρκετά κατανοητό. Αν θες έχω κάποιες σημειώσεις που μας είχαν μοιράσει τότε για το μάθημα... μπορώ να σου τις στείλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο billthevampire: #3 01-09-05 14:11 Ευχαριστώ μπορείς να μου τις στείλεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:14 Ο giostau έγραψε: #4 01-09-05 14:14 κάνε ένα κόπο και στείλε μου με PM το mail σου, και σου 'ρχονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:36 Ο emufear έγραψε: #5 01-09-05 16:36 Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρετε κανένα καλό βιβλίο(ή ebook) για την Java; ΥΓ : Ελληνικό γιατί με τα Αγγλικά δεν τα πάω καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:07 Ο giostau έγραψε: #2 01-09-05 14:07 Κάποτε που έπρεπε να διαβάσω java γαι τη σχολή είχα πάρει το "Οδηγός της Java2" του Herbert Schildt, εκδόσεις Μ.Γκιούρδας. Με είχε βοηθήσει πολύ και μου είχε φανεί αρκετά κατανοητό. Αν θες έχω κάποιες σημειώσεις που μας είχαν μοιράσει τότε για το μάθημα... μπορώ να σου τις στείλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο billthevampire: #3 01-09-05 14:11 Ευχαριστώ μπορείς να μου τις στείλεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:14 Ο giostau έγραψε: #4 01-09-05 14:14 κάνε ένα κόπο και στείλε μου με PM το mail σου, και σου 'ρχονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:36 Ο emufear έγραψε: #5 01-09-05 16:36 Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποτε που έπρεπε να διαβάσω java γαι τη σχολή είχα πάρει το "Οδηγός της Java2" του Herbert Schildt, εκδόσεις Μ.Γκιούρδας. Με είχε βοηθήσει πολύ και μου είχε φανεί αρκετά κατανοητό. Αν θες έχω κάποιες σημειώσεις που μας είχαν μοιράσει τότε για το μάθημα... μπορώ να σου τις στείλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:11 Ο billthevampire: #3 01-09-05 14:11 Ευχαριστώ μπορείς να μου τις στείλεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:14 Ο giostau έγραψε: #4 01-09-05 14:14 κάνε ένα κόπο και στείλε μου με PM το mail σου, και σου 'ρχονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:36 Ο emufear έγραψε: #5 01-09-05 16:36 Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ μπορείς να μου τις στείλεις ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giostau Πολύ δραστήριο μέλος Ο giostau αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 14:14 Ο giostau έγραψε: #4 01-09-05 14:14 κάνε ένα κόπο και στείλε μου με PM το mail σου, και σου 'ρχονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:36 Ο emufear έγραψε: #5 01-09-05 16:36 Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κάνε ένα κόπο και στείλε μου με PM το mail σου, και σου 'ρχονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:36 Ο emufear έγραψε: #5 01-09-05 16:36 Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Thinking in Java, Bruce Eckel, το καλύτερο από όλα... https://www.mindview.net/Books/TIJ/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:39 Ο billthevampire: #6 01-09-05 16:39 Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 16:58 Ο emufear έγραψε: #7 01-09-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Το έχω αυτό αλλά τα αγγλικά μου είναι χειρότερα και από καιρό στην Ρωσσία. Click για ανάπτυξη... Ωχ, ναι, το έγραψες και στο 1ο ποστ. My bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:04 Η Subject to change: #8 01-09-05 17:04 Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλεις κάτι εξειδικευμένο και χοντρό ή κάτι αρκετά καλό για να αρχίσεις (χωρίς να είναι και τελείως για ηλίθιους, απλά δεν σε κάνει και pro)? Αν θες το δευτερο έχω κάτι υπόψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 18:03 Ο billthevampire: #9 01-09-05 18:03 Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το δεύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2005 στις 22:06 Η Subject to change: #10 01-09-05 22:06 Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τότε δοκίμασε το "Java 2 για τον παγκόσμιο ιστό με εικόνες" των εκδόσεων Κλειδάριθμος της/του Dori Smith. Το με εικόνες μην σε τρομάζει, πιο πολύ για εφε το βάζουν, δεν είναι πια και τόσο for dummies! Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω δει απο κοντά αλλά άλλα 2 αυτής της σειράς που έχω δει είναι φοβερά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2005 στις 00:14 Ο billthevampire: #11 02-09-05 00:14 Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από αυτή τη σειρά είχα διαβάσει ένα για HTML, είναι πολύ καλά και κατανοητά στον απλό θνητό (like me). μάλλον αύριο θα πάω να το πάρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anakin Νεοφερμένο μέλος Ο Anakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2005 στις 03:41 Ο Anakin έγραψε: #12 07-10-05 03:41 και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και του Λιακεα ειναι καλο "εισαωγη στη τζαβα 2" νομιζω λεγεται. δυστυχως δεν το χω ευκαιρο τωρα. αν το ξετρυπωσω απο πουθενα θα σου πω ακριβη τιτλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.