Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Guest 001921
Επισκέπτης

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Χάγιος πάντως και άρα το ναρ εμφανίστηκε πιο θετικός από ότι θα περίμενα για ένα εγχείρημα που δεν αμφισβητεί άμεσα την αστική εξουσία
john_doe
Δραστήριο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 001921
Επισκέπτης

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά πιστεύω πως στη Βουλή θα μπουν:
ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ
Χρυσή Αυγή
Το Ποτάμι
ΚΚΕ
Λαϊκή Ενότητα (πιθανή συνεργασία με ΑΝΤΑΡΣΥΑ) - πιθανώς με ποσοστά πιο κοντά στο 10% παρά στο 5%
Εκτός απροόπτου θα μπει το ΠΑΣΟΚ (θα έπρεπε να ενωθεί με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του ΓΑΠ αν δε θέλουν να το ρισκάρουν).
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες... πολύ οριακό το βλέπω, μάλλον θα μείνουν εκτός.
Επομένως, εγώ βλέπω 7 με 8 (αν μπουν οι ΑΝΕΛ) κόμματα.
Δε μπορώ να κάνω καμία υπόθεση για τα ποσοστά, ωστόσο. Λογικά πρώτο θα δούμε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει ενισχυμένος, στα ίδια ή αποδυναμωμένος. Βλέπω μάλλον σχετική αποδυνάμωση, χωρίς να κινδυνεύσει να χάσει την πρωτιά. Ίσως, αν οι ΑΝΕΛ δε δουν Βουλή, να αναγκαστεί να συνεργαστεί με Το Ποτάμι για την εφαρμογή του μνημονίου.
Εγώ περιμένω να δω περισσότερα για να "κλειδώσει" το κόμμα που θα ψηφίσω, τείνω όμως να ψηφίσω για δεύτερη φορά Το Ποτάμι. Εσείς;
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως έγραψα αλλού, οι δικές μου εκτιμήσεις:
Προσωπικά πιστεύω πως στη Βουλή θα μπουν:
ΣΥΡΙΖΑ
ΝΔ
Χρυσή Αυγή
Το Ποτάμι
ΚΚΕ
Λαϊκή Ενότητα (πιθανή συνεργασία με ΑΝΤΑΡΣΥΑ) - πιθανώς με ποσοστά πιο κοντά στο 10% παρά στο 5%
Εκτός απροόπτου θα μπει το ΠΑΣΟΚ (θα έπρεπε να ενωθεί με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. του ΓΑΠ αν δε θέλουν να το ρισκάρουν).
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες... πολύ οριακό το βλέπω, μάλλον θα μείνουν εκτός.
Επομένως, εγώ βλέπω 7 με 8 (αν μπουν οι ΑΝΕΛ) κόμματα.
Δε μπορώ να κάνω καμία υπόθεση για τα ποσοστά, ωστόσο. Λογικά πρώτο θα δούμε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξέρω αν θα βγει ενισχυμένος, στα ίδια ή αποδυναμωμένος. Βλέπω μάλλον σχετική αποδυνάμωση, χωρίς να κινδυνεύσει να χάσει την πρωτιά. Ίσως, αν οι ΑΝΕΛ δε δουν Βουλή, να αναγκαστεί να συνεργαστεί με Το Ποτάμι για την εφαρμογή του μνημονίου.
Εγώ περιμένω να δω περισσότερα για να "κλειδώσει" το κόμμα που θα ψηφίσω, τείνω όμως να ψηφίσω για δεύτερη φορά Το Ποτάμι. Εσείς;
Είναι και ο Λεβέντης πολύ πιθανός. Μέσα σε όλες τις δημοσκοπήσεις
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι και ο Λεβέντης πολύ πιθανός. Μέσα σε όλες τις δημοσκοπήσεις
Στις προηγούμενες τα πήγε καλά (1,8%), τώρα επίσης πιστεύω πως θα τα πάει ίσως και λίγο καλύτερα, αλλά λόγω της δύσκολης περιόδου του δίνω σχετικά λίγες πιθανότητες. Θα δείξει!
palio_melos
Διάσημο μέλος

Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίνω πάνω από 3%. Πιστεύω ότι εν μέρει τα λόγια του Βαγγέλα θα βγουν αληθινά, και θα επιστρέψουν ψήφοι στη ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αναπόφευκτη(?) αύξηση ΧΑ, και μικρή αύξηση Θεοδωράκη. Η 3η θέση ενδεχομένως να πάει σε Θεοδωράκη αυτή τη φορά, αλλά οι διαφορές και τα ποσοστά τους λογικά θα είναι όπως τον Ιανουάριο.
ΚΚΕ ΣΤΑΘΕΡΟ (άντε να άνεβει πολύ λίγο, αλλά πίσω από ΧΑ, Ποτάμι).
Λεβέντη και ΑΝΕΛ εκτός βουλής για κάτι ψιλά.
ΛΑΕ, πολύ νωρίς για να προβλέψω

Σωστά, ξέχασα το ΠΑΣΟΚ. Τελευταία θέση το κόβω πάλι.
Όπως και να 'χει, όλα παίζονται στην πρώτη θέση που χει και το bonus. Το Γενάρη αρχικά πίστευα ότι δεν θα έβγαινε κυβέρνηση και έπρεπε να φτάσει τελευταία εβδομάδα για να πιστέψω ότι ο μπουλούκος θα κάνει συνεργασία με το ομορφόπαιδο. Δεδομένων των συνθηκών, πιστεύω ότι με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα έχουμε είτε συνέχιση της κωλοτούμπας του Αλέξη και συνεργασία με κάνα Ποτάμι(και αν γίνει κάτι τέτοιο, γιατί να μην χωθεί και το ΠΑΣΟΚ μαζί;!), είτε κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα του Αλέξη και συνεργασία εκ νέου με ΛΑΕ αν μπει.
Διαφορετικά, εφόσον ΧΑ/ΚΚΕ/ΛΑΕ δεν θα συμφωνήσουν με τη 2η ΝΔ, δεν θα μαζευτούν οι 151 από εκεί.
Πολύ νωρίς ωστόσο, άρα βλέπουμε

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεδομένων των συνθηκών, πιστεύω ότι με ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα έχουμε είτε συνέχιση της κωλοτούμπας του Αλέξη και συνεργασία με κάνα Ποτάμι(και αν γίνει κάτι τέτοιο, γιατί να μην χωθεί και το ΠΑΣΟΚ μαζί;!)
Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει πολύ στις κατηγορίες κατά του παλιού πολιτικού συστήματος που αντιπροσωπεύεται από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Τίποτα δεν είναι απίθανο, απλώς του δίνω μικρή πιθανότητα, ενώ στη συνεργασία με Το Ποτάμι δίνω σημαντικά μεγαλύτερη.
Στις υπόλοιπες προβλέψεις σου συμφωνώ.
Για το μπόνους των 50 εδρών πολλά έλεγαν όσο δε συνέφερε και υποσχέθηκαν αλλαγή του εκλογικού νόμου, αλλά όταν έρχεσαι στα πράγματα και σε βολεύει κάτι, η αδράνεια φαίνεται γλυκύτερη. Ελπίζω να αποφασίσει την αλλαγή του η επόμενη κυβέρνηση, δεν τον βλέπω δίκαιο τον νόμο.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

- ΝΔ στα ίδια επίπεδα
- ΧΑ και Ποτάμι 2-3% πάνω
- ΛΑΕ και ΚΚΕ ένα 5-6%
- ΠΑΣΟΚ εκτός
- ΑΝΕΛΛ εκτός
Αυτά βλέπω εγώ.
akikos
Επιφανές μέλος

Νομίζω ότι το ΛΑΕ θα συγκεντρώσει πάνω από 10%. Όλο το αντιμνημόνιο θα βρει στέγη εκεί.
john_doe
Δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σύριζα 30-35 %
Νδ 17-19%
Ποτάμι 6-8%
Χα 6-8%
ΚΚε 5%
Ανελ 2-4%
Πασοκ 2-4%
Λεβέντης 3+%
Johnny15
Επιφανές μέλος

Μια βουλή μπουρδέλο προβλέπω.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ο Συριζα θα χάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ. Δεν ξέρω γιατί τον εμφανίζετε τόσο ψηλά. Ο μόνος τρόπος είναι να μεταπηδήσουν μνημονιακοί πάνω στο νέο μνημονιακό καράβι. Ο λόγος που θα χάσει τόσους πολλούς ψήφους θα είναι επειδή πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους του είναι τελείως απογοητευμένοι από την κωλοτούμπα. Ο συριζα βλέπω να πέφτει κάτω από το 25%. Η ΝΔ θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα δηλαδή ~26%. Η χα θα αγγίξει τουλάχιστον 10% ίσως και παραπάνω. Το Ποτάμι θα παραμείνει στο 6-7%. Ίσως μπει ο ανταρσυα στην βουλή σαν νέο αντιμνημονιακό κόμμα, δεν ξέρω με τι ποσοστό. ΑΝΕΛ εκτός, ΠΑΣΟΚ οριακά μέσα. Για κυβέρνηση δυστυχώς είναι πιθανή μια συνεργασία ΝΔ-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ, αν τους φτάνουν οι έδρες.
Μια βουλή μπουρδέλο προβλέπω.
Δε νομίζω να μπει μέσα ο Ανταρσυα γιατί καραδωκεί και ο Λεβέντης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.