δεν είστε αναρχικοί. νεοφιλελέδες είστε. Οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού ( ο οποίος έχει συγγένεια ξέρετε με τι). Αναρχικοί είναι οι μαλλιάδες που μπαφιάζουν εξάρχεια και αποκτούν αλλεργία σε κάθε μορφής κλιμακωτή οργάνωση και άνισης μεταχείρησης μεταξύ ανθρώπων. get it right
Well that's rich, προερχομενο απο τους υποκριταρους που το παιζουν ηθικα ανωτεροι και ανθρωπιστες με τα λεφτα των υπολοιπων, που νομιζουν οτι το σκατο τους δεν μυριζει και αρα μπορουν να επιβαλλουν ο,τι κατεβει στο κεφαλι τους. Δαρβινικος ειναι και ο σοσιαλισμος ξερεις και ειναι ενα συστημα που ευνοει τον δουλοπρεπη, τον ψευτη, τον δογματικο, τον τεμπελη, τον χρησιμο ηλιθιο, το λαμογιο, τον καθε σκατοψυχο που το παιζει ακτιβιστης ενω θελει να πεθανει η κατσικα του αλλου γιατι δεν χρειαζεται πλεον να προσφερεις κατι στον αλλο για να βγαλεις λεφτα, μπορεις να ψηφισεις τον πολιτικο που θα τα παρει απο τους υπολοιπους και θα τα δωσει σε εσενα. Δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ, κοιτα την Ελλαδα. Και ξερεις, μια χαρα μπορεις να σηκωθεις απο τον κωλο σου και να βοηθησεις τους αλλους εσυ μονος σου στον φιλελευθερισμο χωρις να απαιτεις απο τους υπολοιπους, αλλα φυσικα ειναι πιο ευκολο να το παιζεις με ξενο κωλο πουστης. Δεν με ξαφνιαζει παντως που θεωρεις του αναρχοφασιστες τους πραγματικους αναρχικους, παροτι ενω οι ιδιοι καταδικαζουν την εξουσια μια χαρα θα σε δειρουν και θα σου καψουν το μαγαζι αν διαφωνεις για να επιβαλουν αυτο που θελουν. Οταν το κανουν οι αλλοι ειναι κακο, οταν το κανω εγω ειναι μια χαρα, κατι μου θυμιζει αυτο.
Και μιας και το εθεσες, πες μου τους ορισμους και τις διαφορες αναμεσα στον κλασσικο φιλελευθερο, τον νεοφιλελευθερο και τον αναρχικο. Γιατι το "νεοφιλελες" ειναι κατι που χρησιμοποιειται συνεχεια, αλλα δεν εχει οριστει ποτε.
Υπάρχουν οι αριστεροί αναρχικοί και οι δεξιοί αναρχικοί. Η αριστεροί αναρχικοί πιστεύουν σε μια κοινωνία όπου δεν υπάρχει κράτος και όλοι είναι ίσιοι και τα αγαθά μοιράζονται στα ίσα χωρίς την παρέμβαση κάποιου κράτους. Οι δεξιοί πιστεύουν σε μια αναρχική κοινωνία όπου δεν υπάρχει κράτος αλλά τα αγαθά δε μοιράζονται στα ίσα και ο καθένας παίρνει αυτό που καταφέρνει να πάρει. Στα πανεπιστήμια έχουμε μόνο αριστερούς αναρχικούς, φιλαράκια της εαακ συνήθως. Δεξιούς αναρχικούς δεν έχω δει ποτέ.
Μονο που οι αριστεροι αναρχικοι ειναι πιο ισοι απο τους υπολοιπους
Και συζητωντας με τον Ξεχασμενο, αυτο ειναι το συμπερασμα που εβγαλες, ο καθενας παιρνει ο,τι μπορει να παρει?