[Αρχείο 2009 - 2017] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Anonyme

Δραστήριο μέλος

Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας. Έχει γράψει 645 μηνύματα.
Μα είμαι σίγουρος ότι κάπου το είχα διαβάσει αυτό.Εκτός αν ήταν για τη Σουηδία και μπερδεύτηκα.

Μήπως έχεις διαβάσει αυτό; Δεν είναι πως δεν υπάρχουν αλλα σκέφτονται να κλείσουν τις 4 τελευταίες φυλακές.

Δηλαδή ο Μπρέιβικ κάνει κοινωνική εργασία αντί να κάτσει στην στενή για το υπόλοιπο της ζωής του;
Τις πληροφορίες που βλέπουμε τις διασταυρώνουμε, έτσι;

That's why Norwegian extremist Anders Behring Breivik, who killed 77 people in a bombing and mass shooting, was only sentenced to 21 years. Most of the outrage and incredulity over that sentence, however, came from the US.

Overall, Norwegians, even some parents who lost children in the attack, seemed satisfied with the sentence, The New York Times reported. Still, Breivik's sentence, as is, put him behind bars for less than 100 days for every life he took, as The Atlantic noted. On the other hand, if the system doesn't determine Breivik "rehabilitated," he could stay in prison forever.

Κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει μέσα για πάντα, επειδή δεν νομίζω πως θα καταφέρει να περάσει τις αξιολογήσεις. Έχει χαρακτηριστεί ψυχοπαθής και ναρκισσιστής και από όσα διάβασα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις φυλακές λένε πως ειναι over manipulating και για αυτό τον μετακινούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάμεσα σε δύο φυλακές.

Παιδιά προσέξτε τι διαβάζετε. Ότι υπάρχουν κάποιες φυλακές για κάποια ελαφριά μάλλον εγκλήματα τα οποία είναι κάπως χαλαρά, δεν σημαίνει ότι βάζουν τον κάθε μανιακό δολοφόνο σε λούνα πάρκ.

Ο Breivik πάντως είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπου οι συγκρατούμενοι έχουν Η/Υ στα κελιά τους με πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αν και από εκείνον αφαιρέθηκε το προνόμιο και διαθέτει μόνο γραφομηχανή. Συγκεκριμένα βρίσκεται εδώ. Οπότε ναι ο μανιακός δολοφόνος βρίσκεται σε ένα "λούνα παρκ" όπως λες, απλά σίγουρα δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους κρατούμενους. Το ότι οι φυλακές τους έχουν ως στόχο την επανένταξη και όχι την τιμωρία δεν σημαίνει πως δεν ειναι και αρκετά ασφαλείς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Πρώτη φορά αξιοπρέπεια!
https://www.youtube.com/watch?v=ob2pmDfKUL4

Πρώτη φορά αριστερά!
https://www.youtube.com/watch?v=C6DDIHts7nQ

-Μπράβο πάνσοφε ελληνικέ λαέ, για ένα ΕΝΦΙΑ, άλλαξες μια κυβέρνηση άχρηστων με μια κυβέρνηση όχι μόνο άχρηστων, αλλά και επικίνδυνων φανατισμένων ιδεολόγων. Τώρα που θα πληρώσεις τα διπλάσια για να αντέξεις τις επαναπροσλήψεις σε ΕΡΤ, καθαρίστριες κτλ να δω τι κατάλαβες - αλλά θα είσαι αξιοπρεπής γιατί τουλάχιστον "διαπραγματεύτηκες" με τους Ναζί.

-Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν λέω ότι ο Αλέκος έφερε το κράτος στην κατάσταση που είναι τώρα - καμμένη γη έλαβε. Η βλακεία είναι ότι τα κάνει τόσο χάλια από την ασχετοσύνη του που τελικά θα είναι είναι υπεύθυνος για την ολοκληρωτική κατάρρευση σε λιγότερο από ένα χρόνο. Και μάλιστα εκεί που άρχισε να ψευτο-ισιώνει η κατάσταση. Αλλά όταν έχεις ένα μαχαίρι στον ώμο σου η επιλογή ανάμεσα σε έναν άσχετο που σκαλίζει το τραύμα για πολύ ώρα για να το βγάλει και σε έναν που θα το μπήξει και άλλο μέσα δεν είναι δύσκολη.

-Έχοντας πάντως ζήσει στην ανατολική Ευρώπη μετά την πτώση της ΕΣΣΔ θα σας πρότεινα να μην κάνετε καμία τρέλα, δεν έχει πλάκα (ούτε φαΐ στα σουπερμάρκετ).

-Αναρωτιέμαι πάντως ποια είναι η γνώμη αυτών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Food for thought: Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια θα φύγει, αλλά το πρόβλημα δεν θα λυθεί, γιατί αυτοί είναι ακόμα εδώ.

Υ.Γ. Μου αρέσει που πάντα γίνεται σύγκριση Ελλάδας με Σουηδία κτλ. όποια και αν είναι η κουβέντα. Καταλάβετε κάποια στιγμή τα μόνα κοινά που έχουν οι δυο χώρες είναι πως έχουν ένα Δ και ένα Α στο όνομα και πως βρίσκονται γεωγραφικά στην Ευρώπη. Είναι σας να έχω εγώ πορτοκάλια, ο γείτονας μου ανανάδες και να λέω πως έχουμε και οι δυο πορτοκάλια - γιατί και τα δυο είναι φρούτα (κράτος).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nina-nana

Διάσημο μέλος

Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
-Αναρωτιέμαι πάντως ποια είναι η γνώμη αυτών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή την απορία την έχω κι εγώ.

Υ.Γ. Μου αρέσει που πάντα γίνεται σύγκριση Ελλάδας με Σουηδία κτλ. όποια και αν είναι η κουβέντα. Καταλάβετε κάποια στιγμή τα μόνα κοινά που έχουν οι δυο χώρες είναι πως έχουν ένα Δ και ένα Α στο όνομα και πως βρίσκονται γεωγραφικά στην Ευρώπη.
Αχ βαχ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
ΤΡΕΜΕΤΕ!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • 11170357_950959688258990_5636109569708776975_n.jpg
    11170357_950959688258990_5636109569708776975_n.jpg
    116.8 KB · Εμφανίσεις: 110

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΤΑ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΧ ΚΛΠ
https://www.mariosousa.se/Sanningen_gregiska.html



Τι αποκαλύπτει η έρευνα



Η έρευνα για το σοβιετικό ποινικό σύστημα καθορίζεται σε μια έκθεση σχεδόν 9.000 σελίδων. Οι συντάκτες αυτής της έκθεσης είναι πολλοί, αλλά οι πιό γνωστοι είναι οι ρωσοι ιστορικοί Β.Ν. Zemskov, Α.Ν. Dougin και O.V. Xlevnjuk. Η εργασία τους άρχισε να δημοσιεύεται το 1990 και μέχρι το 1993 είχε δημοσιευθεί ολόκληρη. Οι εκθέσεις έγιναν γνωστες στη Δυση ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ ερευνητών των διαφορετικών δυτικών χωρών. Οι δύο εργασίες στις οποίες ο παρών συντάκτης εντρύφησε είναι: μια που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό περιοδικό l'Histoire τον Σεπτέμβριο του 1993, που γράφτηκε από Nicholas Werth, τον κύριο ερευνητή του γαλλικού επιστημονικού ερευνητικού κέντρου, CNRS (κέντρο National de Ia Recherche Scientifique), και την εργασία που δημοσιεύθηκε στην American Historical Review από το J. Arch Getty, καθηγητή Ιστορίας στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Riverside, σε συνεργασία με το G.Τ. Rettersporn, ερευνητή του CNRS, και το ρώσο ερευνητή, Β.Α.Ν. Zemskov, από το Ίδρυμα Ρωσικής Ιστορίας (τμήμα της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών). Σήμερα , βιβλία έχουν εμφανιστεί επί του θέματος από τους προαναφερθέντες ερευνητές ή από άλλους από την ίδια ερευνητική ομάδα. Πριν προχωρήσουμε, θέλω να καταστήσω σαφές, έτσι ώστε καμία σύγχυση να μην προκύψει , ότι κανένας από τους επιστήμονες που συμμετέχουν σε αυτήν την έρευνα δεν είναι σοσιαλιστής. Αντίθετα η κοσμοθεωρία πολλών είναι αστική και αντισοσιαλιστική. Αυτό το αναφέρω ώστε να μη θεωρηθούν τα κατωτέρω ως προϊον «κομμουνιστικής συνομωσίας». Αυτό που συμβαίνει όμως είναι ότι οι προαναφερθέντες ερευνητές έχουν αποκαλύψει λεπτομερώς τα ψέματα του Conquest, του Solzhenitsyn, του Medvedev και άλλων,κατι το οποιο έχουν κάνει καθαρά λόγω του γεγονότος ότι τοποθετούν την επιστημονική ακεραιότητά τους πάνω απ’όλα και δεν επετρεψαν να εξαγοραστούν για λόγους προπαγάνδας.



Τα αποτελέσματα της ρωσικής έρευνας απαντούν σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ερωτήσεων για το σοβιετικό ποινικό σύστημα. Για μας είναι η εποχή του Στάλιν που είναι μέγιστου ενδιαφέροντος, και είναι εκεί που βρίσκουμε την αιτία για τη σχετική συζήτηση. Θα θέσουμε διάφορες πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις και θα αναζητήσουμε τις απαντήσεις μας στα περιοδικά l'Histoire και την American Historical Review.Αυτό θα είναι ο καλύτερος τρόπος στη συζήτηση για μερικές από τις σημαντικότερες πτυχές του σοβιετικού ποινικού συστήματος. Οι ερωτήσεις είναι οι ακόλουθες:


1.Από τι αποτελείτο το σοβιετικό ποινικό σύστημα;

2.Πόσοι κρατούμενοι υπήρξαν - πολιτικοι και ποινικοι;

3.Πόσοι άνθρωποι πέθαναν στα στρατόπεδα εργασίας;

4.Πόσοι άνθρωποι καταδικάστηκαν σε θάνατο στα έτη πριν από το 1953, ειδικά στις εκκαθαρίσεις του 1937-38;

5.Πόσος ήταν ο μέσος όρος εγκλεισμού στις φυλακές;



Αφού απαντήσουμε σε αυτές τις πέντε ερωτήσεις, θα συζητήσουμε για τις τιμωρίες που επιβάλλονταν στις δύο ομάδες που πολύ συχνά αναφέρονται σχετικά με τους φυλακισμένους και τους θανάτους στη Σοβιετική Ένωση, δηλαδή τους κουλάκους που καταδικάζονται το 1930 και αντεπαναστάτες που καταδικάζονται το 1936-38.


Στρατόπεδα εργασίας στο ποινικό σύστημα


Ας αρχίσουμε με το θέμα της φύσης του σοβιετικού ποινικού συστήματος. Μετά το 1930 το σοβιετικό ποινικό σύστημα περιελάμβανε τις φυλακές, τα στρατόπεδα εργασίας, τις «αποικίες εργασίας» gulag, τις ειδικές ανοικτές ζώνες και την υποχρέωση καταβολής προστίμων. Οποιος κρινόταν προφυλακιστέος στελνόταν γενικά σε μια κανονική φυλακή ενώ έρευνες πραγματοποιούνταν για να διαπιστωθεί εάν να είναι αθώος, οπότε θα μπορούσε να απελευθερωθεί, ή εάν πρέπει να δικαστεί. Ένα κατηγορούμενο πρόσωπο στη δίκη θα μπορούσε είτε να βρεθεί αθώο (και να αφεθεί ελεύθερο) είτε ένοχο. Εάν βρεθεί ένοχο θα μπορούσε να καταδικαστεί να πληρώσει ένα πρόστιμο, ή να φυλακιστεί ή, κατά πιο ασυνήθιστο τρόπο, να αντιμετωπίσει την εκτέλεση. Ένα πρόστιμο θα μπορούσε να είναι ένα δεδομένο ποσοστό επί των αμοιβών του για μια δεδομένη χρονική περίοδο. Εκείνοι που καταδικάζονταν σε φυλάκιση θα μπορούσαν να τεθούν στα διαφορετικά είδη φυλακής ανάλογα με την παράβαση .
Στις «αποικίες εργασίας» gulag στα στρατόπεδα στέλνονταν εκείνοι που είχαν διαπράξει σοβαρές παρατυπίες (ανθρωποκτονία, ληστεία, βιασμός, οικονομικά αδικήματα, κ.λπ....) καθώς επίσης και ένα μεγάλο ποσοστό εκείνων που καταδικάζονται λόγω αντεπαναστατικών δραστηριοτήτων. Αλλοι εγκληματίες που καταδικάστηκαν σε κάθειρξη μεγαλύτερη των 3 ετών θα μπορούσαν επίσης να σταλούν στα στρατόπεδα εργασίας.Αφού περνούσε κάποιο χρόνο σε ένα στρατόπεδο εργασίας, ένας φυλακισμένος μπορούσε να μεταφερθεί σε μια αποικία εργασίας ή σε μια ειδική ανοικτή ζώνη.
Τα στρατόπεδα εργασίας ήταν πολύ μεγάλες περιοχές όπου οι φυλακισμένοι ζούσαν και εργάζονταν υπό στενή επίβλεψη. Το να εργάζονται και να μην είναι ένα βάρος στην κοινωνία ήταν προφανώς απαραίτητο. Κάθε υγιής άνθρωπος εργαζόταν. Είναι δυνατό αυτές τις μέρες οι άνθρωποι να σκεφτούν ότι αυτό ήταν ένα φοβερό πράγμα, αλλά έτσι είχαν τα πράγματα. Ο αριθμός στρατόπεδων εργασίας το 1940 ήταν 53.



Υπήρχαν 425 αποικίες εργασίας gulag. Αυτές ήταν πολύ μικρότερες μονάδες από τα στρατόπεδα εργασίας, με ένα πιό ελεύθερο καθεστώς και λιγότερη επίβλεψη. Εκεί στέλνονταν ανθρωποι με τις μικρότερες ποινές , που είχαν σημειώσει τις λιγότερο σοβαρές εγκληματικές ή πολιτικές παρατυπίες. Εργάζονταν ελεύθερα στα εργοστάσια ή στους αγρούς και αποτελούσαν μέρος της κοινωνίας των πολιτών. Στις περισσότερες περιπτώσεις το σύνολο των αμοιβών που κέρδιζε από την εργασία του παρέμενε στο φυλακισμένο, ο οποίος από αυτή την άποψη αντιμετωπιζόταν όπως οποιοδήποτε άλλος εργαζόμενος



Οι ειδικές ανοικτές ζώνες ήταν γενικά γεωργικές περιοχές για εκείνους που εξορίζονταν , όπως οι κουλάκοι που είχαν πάει εκεί κατά τη διάρκεια της κολεκτιβοποίησης. Αλλοι άνθρωποι που βρέθηκαν ένοχοι δευτερευουσών εγκληματικών ή πολιτικών παραβάσεων επίσης εξέτιαν τις ποινές τους σε αυτές τις περιοχές.


454.000 δεν είναι 9 εκατομμύρια


Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε πόσοι πολιτικοί κρατούμενοι υπήρξαν, και πόσοι κοινοί εγκληματίες. Αυτή η ερώτηση περιλαμβάνει εκείνους που φυλακίζονται στα στρατόπεδα εργασίας, τις gulag αποικίες εργασίας και τις φυλακές (αν και πρέπει να αναφερθεί ότι στις αποικίες εργασίας υπήρξε, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, μόνο μερική απώλεια ελευθερίας). Ο πίνακας παρουσιάζει κατωτέρω τα στοιχεία που εμφανίστηκαν στην American Historical Review, στοιχεία που καλύπτουν μια περίοδο 20 ετών που αρχίζουν το 1934, όταν ενοποιήθηκε το ποινικό σύστημα κάτω από μια κεντρική διοίκηση, έως το 1953, το έτος που ο Στάλιν πέθανε.

Table - The American Historical Review
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • V6jCJY5.png
    V6jCJY5.png
    54.8 KB · Εμφανίσεις: 113
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos216

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,247 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.



 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giorgos216

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,247 μηνύματα.
https://twitter.com/despinabakali/status/613021221442207744

Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
παλιοί γνώριμοι
οι ίδιοι που ξεκίνησαν τα επεισόδια του 11 με τους αγανακτισμένους,και στις 12/2/12 που κάηκε η μισή αθήνα, οι ίδιοι που έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους στην μαρφίν. αυτοι που καθε λίγο καίνε κάδους και αστικά στα εξάρχεια και στο πολυτεχνείο.

μέχρι τώρα η προπαγανδα των ψεκασμένων μας έλεγε οτι ήταν πληρωμένοι απο την κυβέρνηση για να αμαυρώνουν ειρηνικές πορείες,
παρακρατικοι αστυνομικοί με πολιτικά, και λοιπές μαλακίες που έκαναν θράυση στην ελλάδα της χαζομάρας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
Καμία ανοχή σε ταγματασφαλίτες

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nioniosmeg

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Άδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 1,949 μηνύματα.
μέχρι τώρα η προπαγανδα των ψεκασμένων μας έλεγε οτι ήταν πληρωμένοι απο την κυβέρνηση για να αμαυρώνουν ειρηνικές πορείες,
παρακρατικοι αστυνομικοί με πολιτικά

Ώπα κάτσε τους ακυρώσατε; Δεν παρακολουθούσα ειδήσεις τώρα τελευταία
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giorgos216

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,247 μηνύματα.
Καμία ανοχή σε ταγματασφαλίτες

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας

Ρεζιλεύεις το ΚΚΕ υπερασπιζόμενος αναρχικούς τρομοκράτες. Σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί, καμία σχέση δεν έχει το κόμμα σου με αυτούς.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
Ρεζιλεύεις το ΚΚΕ υπερασπιζόμενος αναρχικούς τρομοκράτες. Σε περίπτωση που έχεις μπερδευτεί, καμία σχέση δεν έχει το κόμμα σου με αυτούς.

Ελα τωρα "τρομοκράτες " μία τροτσκιστική ομάδα ήταν και συνελεύσεις γειτονιάς αναρχικών-κομμουνιστών που πήγαν είπαν δυο τρία συνθήματα έκαψαν τη σημαία της ΕΕ και έφυγαν συντεταγμένα, 30 άτομα μέσα σε 3000 κόσμο. Το ότι δεν έχουν σοβαρές αναλύσεις για το πέρασμα στην αταξική κοινωνία το ξέρουμε, τώρα αν δώσουν και μια δυο μπάτσες στους ταγματασφαλίτες δεν θα στεναχωρηθώ κιόλας, η ανυπομονησία και ο τυχοδιωκτισμός τους έχουν την πλάκα τους.

Και ευάλωτοι σε ασφαλίτες είναι οι αναρχικοί και γεμάτοι με μπαχαλάκηδες αλλά δεν είχε σχέση η συγκεκριμένη παρεμβαση τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

eyb0ss

Δραστήριο μέλος

Ο eyb0ss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 742 μηνύματα.
Καμία ανοχή σε ταγματασφαλίτες

ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ενας ειναι ο δρομος λαε για να νικας
Και συμπληρώνω



Δεν ξέρω γιατί σας πείραξε αυτό, το να τάσσεσαι κατά των ταγματασφαλιτών δεν σε κάνει αναρχικό ή ό,τι άλλο μισείτε.
Η παραπάνω εικόνα διασταυρώνεται όσες φορές θέλετε, μια απλή αναζήτηση θέλει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Polymnia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,253 μηνύματα.
Που λέτε παίδες, έφαγα τουσκ ασμού
αλλά μετά ήπια μια αύρα ντάησε μπλουμ και σώθηκα :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alejandro che 7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1,859 μηνύματα.
Δημοψήφισμα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • 11183466_979393425415616_7006659644295582591_n.jpg
    11183466_979393425415616_7006659644295582591_n.jpg
    28 KB · Εμφανίσεις: 91
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Lol θα κάνει το λαό συνένοχο σε ότι ακολουθήσει. Λες και όταν πει όχι τα χρέη θα σβηστούν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Go_for_it!

Δραστήριο μέλος

Ο Go_for_it! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 639 μηνύματα.
Lol θα κάνει το λαό συνένοχο σε ότι ακολουθήσει. Λες και όταν πει όχι τα χρέη θα σβηστούν...

Ούτε με το «ΝΑΙ» θα σβηστούν όμως...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giorgos216

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,247 μηνύματα.
Ούτε με το «ΝΑΙ» θα σβηστούν όμως...

Προφανώς όχι, δε θα είναι αυτός ο στόχος όσον το ψηφίσουν.

Όσον αφορά τον Παπανδρέου, μιλάμε για μεγάλη προσωπική νίκη και δεν το λέω ειρωνικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Go_for_it!

Δραστήριο μέλος

Ο Go_for_it! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 639 μηνύματα.
Προφανώς όχι, δε θα είναι αυτός ο στόχος όσον το ψηφίσουν.

Όσον αφορά τον Παπανδρέου, μιλάμε για μεγάλη προσωπική νίκη και δεν το λέω ειρωνικά.

Εμένα μου λες; Αλλά με τα μέτρα αυτά δεν πάμε πουθενά, δεν υπάρχει καν προοπτική ανάπτυξης. Τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και τι έχουμε θυσιάσει ως αντάλλαγμα; Και αν συμφωνηθούν αυτά, δε θα είναι και τα τελευταία, έρχονται και άλλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top