Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν μας έβρισκες και από έναν του γυμνασίου, του δημοτικού και του νηπιαγωγείου για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη ...
Θα την έλεγα την κακία μου, αλλά...λες και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η άποψη κάποιου Φαίδων που βγήκε πρώτος σε ένα διαγωνισμό.
Ε παιδιά, τον τίτλο του thread τον διαβάσατε ή μπαίνετε όπου να 'ναι και τα λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποιος ειναι αυτος;
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

ποιος ειναι αυτος;
Ένας νέος.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος ειναι ο ρόλος του ΚΚΕ ;Μήπως ειναι σύμμαχος με τον Αντώνη Σαμαρα και τους όλους τους αλλους μνημονιακους;Γιατί ντροπιάζει έτσι τον αριστερό χώρο.Εύχομαι στον στην κυβέρνηση να πετύχει το έργο της και μαζί της ειμαι αλλα εχω ένα φόβο οτι εάν πετύχει θα περιφανευονται όλοι και θα αρχίσουν τα φαγιποτια τις μίζες και μήπως επαναληφθεί η ιστορια αυτή.Τσίπρα ψήφισα στις εκλογές και οχι θα ψηφίσω αύριο αλλα εχω κάποιους φόβους για μακροπρόθεσμα .Δηλαδη μην γίνει σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου που έλεγε Τσοβόλα δωστα όλα ώστε να εξασφαλίζει την καρέκλα.Αλλα αυτό που με έχει δυσαρεστήσει ειναι η στάση του ΚΚΕ.Αλλα τι να περιμένει απο κάποιους που συνεργάστηκα με κυβέρνηση δεξιάς .Ντροπή https://www.alfavita.gr/arthron/οι-τ...-κουτσούμπας-του-κκε-λένε-«ναι»#ixzz3ewcuZBY6
Ναι ενώ με το όχι θα ακυρωθούν τα μνημόνια. Τρέμει η Τροικα το ΟΧΙ σου, θα λυγίσουν αμέσως. Ότι θυμάστε χαίρεστε. ( είπα έχει στρατηγική σημασία να μη βγει το ναι αλλά τις χυδαιότητες για τη σταση βραχο του ΚΚΕ αφήστε την)
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ενώ με το όχι θα ακυρωθούν τα μνημόνια. Τρέμει η Τροικα το ΟΧΙ σου, θα λυγίσουν αμέσως. Ότι θυμάστε χαίρεστε. ( είπα έχει στρατηγική σημασία να μη βγει το ναι αλλά τις χυδαιότητες για τη σταση βραχο του ΚΚΕ αφήστε την)
Να σε ρωτήσω κάτι ο βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης καλαμαριανος θεωρείται προδότης απο το κκε τώρα με τη στάση που πήρε;
Dr. No
Δραστήριο μέλος

Να σε ρωτήσω κάτι ο βουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης καλαμαριανος θεωρείται προδότης απο το κκε τώρα με τη στάση που πήρε;
Αντίστοιχος χαρακτηρισμός αποδόθηκε και στον βουλευτή του ψεκασμενου επειδή εξέφρασε την άποψή του. Αυτή είναι ή δημοκρατία μας, με τα ναι και με τα όχι της, να τη χαιρόμαστε.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Είπα και εγώ σκέφτομαι το οχι για τακτικούς λόγους αλλά αντικειμενικά δεν πιστεύω ότι θα οδηγήσει κάπου. Η στάση του ΚΚΕ έχει βάση.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

ποιος ειναι αυτος;
ναι το καταλαβα οτι ειναι νεος, η ιδιοτητα του;Ένας νέος.
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι το καταλαβα οτι ειναι νεος, η ιδιοτητα του;
Ο πρώτος των πανελληνίων
nPb
Επιφανές μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

μετα την ανάλυση φαίδων, μπορω να πω οτι άλλαξα γνώμη και θα ρίξω OXI!
(noOot)
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dmzk
Δραστήριο μέλος

Νομίζω πως ο λόγος ενός 18χρόνου δεν θα έπειθε πότε κάποιον 25αρη,σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε πολιτικό είτε καθημερινό.μετα την ανάλυση φαίδων, μπορω να πω οτι άλλαξα γνώμη και θα ρίξω OXI!
(noOot)
Αλλά ήταν αστείο κομεντ πάρε 10₯ !

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω πως ο λόγος ενός 18χρόνου δεν θα έπειθε πότε κάποιον 25αρη,σε οποιοδήποτε επίπεδο είτε πολιτικό είτε καθημερινό.
Αλλά ήταν αστείο κομεντ πάρε 10₯ !
![]()
Το παιδι παντως ειναι πολύ πάνω απο τον μεσο 25χρονο
Dmzk
Δραστήριο μέλος

Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι εννοείς μέσο 25χρονο και πως καταλήγεις σε ένα τέτοιο συμπέρασμα;
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι το παιδί έχει πιο συγκροτημένη σκέψη, αντίληψη και ενημέρωση από τον μέσο Ελληνα 25χρονο. Ισως κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η αισθηση μου.
Dmzk
Δραστήριο μέλος

Εγώ προσωπικά διαφωνώ με την λογική αυτή ένας 25 χρονος εχει βιωσει αυτα τα τελευταια χρονια ξερει τις δυσκολιες. Ενας 18 χρονος (ο συγκεκριμένος απόγονος 2 εκπαιδευτικών) δεν έχει κατάλληλες εμπειρίες δεν γνωρίζει τον φόβο την αβεβαιότητα απλά υποθέτει και καταλήγει σε ένα συμπέρασμα εκ του ασφαλούς.
Dias
Επιφανές μέλος

O πρώτος των πρώτων, γιατί δυσκολεύεται να αρθρώσει τον λόγο;
Έλεος βρε παιδιά! Τι είδους κριτική είναι αυτή που κάνετε; Δηλαδή εσείς στα 18 σας μπροστά σε μια κάμερα, θα ήσασταν άνετοι, ωραίοι και αέρινοι; Όσο για τη "διάγνωση" περί ...έλλειψης κοινωνικοποίησης, καλύτερα να μην τη σχολιάσω.Γιατί έχει άγχος που μιλάει μπροστά σε κάμερα και αυτό ενισχύεται από την έλλειψη κοινωνικοποίησης υποθέτω.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.