Γι'αυτο και σου λεω οτι ναι ειναι μαλακας, αλλα εχει ενα δικιο. Το δικιο το εχει στο σημειο που υπαρχει ανεξελεγκτη εισροη τριτοκοσμικων που εχει πολυ αρνητικες συνεπειες, το οποιο το χανει οταν θελει να κανει απελαση στους παντες. Η μεταναστευση απο μονη της οχι μονο δεν ειναι προβλημα, αλλα κατι θετικο, το οποιο γινεται σκατα μεσω κρατικης επιδοτησης, οπως και καθε τι αλλο. Αν εσυ θελεις να εθελοτυφλεις για το welfare εγω δεν εχω κανενα προβλημα, το θεμα μου ειναι οτι αφενως υποχρεωνομαι και εγω να το πληρωνω, αφετερου γιατι δινει μετα βαση σε εθνικιστικα κινηματα τα οποια εχουν απο μια πλευρα δικιο, ειδικα οταν η αριστερα ουρλιαζει συνεχεια για ρατσισμο και ξενοφοβια σε οποιονδηποτε δειχνει τα προβληματα, ειτε γιατι ειναι εθνικιστης, ειτε δειχνει το προβλημα της κρατικης επιδοτησης. Υπαρχει η εναλλακτικη του σπονσορα μονο απο αυτους who volunteer, αλλα δεν πολυαρεσει σε καμια απο τις αλλες δυο πλευρες γιατι θελουν να επιβαλουν το δικο τους, συνεχιζοντας τον κυκλο. Δικιο δεχομαι οτι εχει και ο κνιτης ουταν ουρλιαζει οτι υπαρχει εκμεταλευση εργαζομενων, αλλα το χανει στο κομματι της λυσης που προτεινει οταν θελει περισσοτερο κρατικο λεγχο. Και ολα αυτα γιατι τα underlying causes τα γραφουμε κανονικοτατα