Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ειναι απιθανο. Ο Καμινης σαν αναποφασιστος και ατολμος που ειναι δε θα παρει θεση και θα αφησει το θεμα να σερνεται.
Ο Ανδρουλακης ειχε πλακωθει με τη Φωφη πριν κατι μηνες και του ξηλωσε το γραφειο or sth?
Θα συνεχίσω την αναλογία με τις εκλογές της ΝΔ και θα πω ότι ούτε ο Τζιτζικώστας είχε πάρει επίσημη θέση, πέραν της εμφάνισής του σε κάτι γιορτές με Κυριάκο και Άδωνι. Μόνον ο Άδωνις στήριξε επίσημα τον Κυριάκο, ο οποίος είχε σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό από τον Τζιτζικώστα. Επομένως, οι ψηφοφόροι που αιτούνται την αλλαγή δρουν και αυτοβούλως.

Δεν τα ξέρω αυτά, αν είναι ενήμερος κανένας του χώρου να μας ενημερώσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

Γεννηματα 42.5%
Ανδρουλακης 25.4%
Καμινης 13.2%
Ο θέω διαρκής χάθηκε ζητούν την απομάκρυνση του από το ποταμι.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Για κάποιο που έχει βλέψει να ασχοληθεί με κρατικές θέσεις η ενασχόληση με μια παράξατη είναι αναγκαίο κακό. Αλλιώς δεν πρόκειται να έχει τις σωστές γνωριμίες και δεν θα καταφέρει να μπει στο δίκτυο.Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ποιοι 130000 Έλληνες πήγαν α ψηφησουν και έδωσαν 3€.(ΓιΑτί κάτι τέτοιο είδα) Εδώ στις κανονικές εκλογές που είναι και δωρεάν γύρω στις 500000 πηγαίνουν και τώρα με την κεντροαριστερά έτρεξαν τόσοι πολλοι;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Θεωρείς ότι είναι λίγο ή πολύ;
Εγω ρωτησα πως βγαίνει τόσο εύκολα το 11 στα είκοσι;
Πάντως ο Θεοδωράκης έβγαλε αρκετά μεγαλυτερο ποσοστο απο ο,τι περίμενα. Η Γεννηματά περίμενα να βγει πρωτη αλλά δεν περίμενα να έχει τόσο υψηλα ποσοστά ειδικα με τόσους πολλους ψηφοφόρους...
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Θα συνεχίσω την αναλογία με τις εκλογές της ΝΔ και θα πω ότι ούτε ο Τζιτζικώστας είχε πάρει επίσημη θέση, πέραν της εμφάνισής του σε κάτι γιορτές με Κυριάκο και Άδωνι. Μόνον ο Άδωνις στήριξε επίσημα τον Κυριάκο, ο οποίος είχε σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό από τον Τζιτζικώστα. Επομένως, οι ψηφοφόροι που αιτούνται την αλλαγή δρουν και αυτοβούλως.
Δεν τα ξέρω αυτά, αν είναι ενήμερος κανένας του χώρου να μας ενημερώσει!![]()
Ο Τζιτζικωστας ειχε υποστηριξει τον Μητσοτακη απλα δε το διατυμπανιζε. Αλλα εκανε υπογειως

Το θεμα ειναι οτι οσοι δεν ψηφισαν Γεννηματα πρεπει να ξαναπανε στις εκλογες. Για να πηγαν εξ'αρχης και για να ψηφισαν κατι αλλο, θελουν να αλλαξει η ηγεσια στο ΠΑΣΟΚ. Η μεγαλη συμμετοχη και η κινητοποιηση θα βοηθησουν τον Ανδρουλακη. Δεν αποκλειεται η Γεννηματα να χασει σε απολυτο αριθμο ψηφων γιατι οπως και με τον Μεϊμαρακη, υπηρχε μια χαλαροτητα των υποστηρικτων του. Η νικη ηταν τοσο σιγουρη που ειχαν ηδη παρει τα γλυκα

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι ποιοι 130000 Έλληνες πήγαν α ψηφησουν και έδωσαν 3€.(ΓιΑτί κάτι τέτοιο είδα) Εδώ στις κανονικές εκλογές που είναι και δωρεάν γύρω στις 500000 πηγαίνουν και τώρα με την κεντροαριστερά έτρεξαν τόσοι πολλοι;
500,000 ατομα πανε στις βουλευτικες εκλογες;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Όλα αυτά χωρίς να εχουν να πληρώσουν ουτε 3 ευρώ...
American Economist
Επιφανές μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Εγώ που είμαι 17 μπορω να ψηφίσω?
akikos
Επιφανές μέλος

Συγκεκριμένα όσο ΠΑΣΟΚΟΣ και να είμαι ιδεολογικά δεν θα κάτσω να στηθώ στην ουρά για να στιγματιστώ ότι ανήκω σε ένα χώρο χωρίς να κερδίσω τίποτα. Τα 3 ευρώ είνα αμελητέο ποσό για να το σχολιάσουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.