Ο αδελφός του πρωθυπουργού πλαστογράφησε έγγραφα φορολογικής ενημερώτητας, προκειμένου να πλειοδοτήσει σε διαγωνισμό δημοσίου έργου, και κατόπιν προέβη σε ευνοϊκή ρύθμιση χρωστούμενων οφειλών του απέναντι στην τράπεζα. Με την αποκάλυψη της είδησης, το μέγαρο Μαξίμου έβγαλε ανακοίνωση όπου... επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Πηγή.
Όσο για την μεγαλοποίηση του συμβάντος με τις ψευδές υπογραφές επί της συνθήκης, μπες στον κόπο να διαβάσεις
τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών της Βορείου Ελλάδος σχετικά με τη συνθήκη, βάλε το γεγονός ότι η κυβέρνηση θέλει να αποπειραθεί να διεξάγει εκλογές το Φθινόπωρο του 2018 και πες μου ποιος επωφελείται από μια ψεύτικη είδηση περί στήριξης της συμφωνίας: η Κυβέρνηση ή η Αξιωματική Αντιπολίτευση?
Και επιτέλους, φτάνει αυτή η καραμέλα "εάν αυτό το έκανε η ΝΔ θα κάνατε την πάπια". Αυτό είναι το επίπεδο πολιτικής συζήτησης που μπορείτε να παράξετε?
"Είμαι εντάξει με τη διαφθορά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί
πιστεύω ότι εσείς είστε εντάξει με τη διαφθορά της ΝΔ"?
Είτε στηρίζετε την πολιτική διαφθορά είτε όχι. Εάν την στηρίζετε καλώς, δεν μου πέφτει λόγος.
Εάν όντως ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να πατάξει τη διαφθορά του παλιού κατεστημμένου, μην κάνετε τα στραβά μάτια τώρα που έρχονται στην επιφάνεια οι ατασθαλίες τους.
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, κυκλοφορούν κατά καιρούς κάτι βιντεάκια της ομάδας αλήθειας που δείχνουν τι ποσοστό των σημερινών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από το παλιό
ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. Πέρα από αυτό, βγήκε σήμερα
ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει στις δηλώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με το τι στάση θα κρατούσε ο Α. Παπανδρέου για το σκοπιανικό.
Για να αντιλαμβανόμαστα λίγο τι ακριβώς είναι αυτό το
νέο, ριζοσπαστικό και ανατρεπτικό που λέγεται Αριστερή Ελληνική Κυβέρνηση.
Edit:
Το βρήκα και έκλαψα