Ξαναλέω, λοιπόν, ότι έχεις μειωπία. Θα στο εξηγήσω μια φορά, όχι όπως προχθες που λέγαμε τα ίδια 5 φορές.
Η οικοδομή απασχολεί πάνω από 100 επαγγέλματα, έμμεσα και άμεσα. Αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές είναι περισσότερες από τις μερικές χιλιάδες εργατών που θα πάνε στο Ελληνικό. Οι δουλειές δεν έχουν μοιραστεί, επειδή όταν λέμε «δουλειές» δεν εννοούμε μόνο τον μπετατζη που θα ρίξει το μπετό. Εννοούμε πάρα πολλά άλλα επαγγέλματα.
Επίσης, τι σχέση έχει αν θα γίνει πρώτο το μετρό;

Απλά διαφωνείς για να διαφωνείς; Έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα, ή απλά γράφεις ό,τι θέλεις; Ας γίνει πρώτο το μετρό. Ή ας γίνει πρώτο το Ελληνικό. Έχει διαφορά; What the fuck ρε φίλε...
Ναι, θα πάρει δάνειο από ελληνικές τράπεζες. Επίσης θα πάρει δάνειο από ξένες τράπεζες. Επίσης θα υπάρξουν μέτοχοι, όπως η VOXCOVE. Γιατί λέμε πάλι τα ίδια;
Αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις; Τι εννοείς ακριβώς; Για εξήγα σε παρακαλώ, γιατί νομίζω ότι σοβαρά δεν ξέρεις τι είναι η επένδυση και το δάνειο...
Για το έργο στο Ελληνικό ενδιαφέρονται διάφορες εταιρείες. Το ανέλαβε μία. Δεν μπορούν να το αναλάβουν 100.
Μην με βάζεις να απαντάω τέτοιες ερωτήσεις. Νιώθω το IQ μου να μειώνεται.