juste un instant
Επιφανές μέλος

Μπόρις ο «ξεροκέφαλος»: νόμιζε ότι είναι άτρωτος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ταυτόχρονα, ο Ιταλός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας παραιτήθηκε, μετά από 3 μήνες θητείας, καταγγέλοντας έλλειψη συντονισμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Αναμένονται μεγάλα προβλήματα για την Ένωση και το μέλλον της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

τελείως αντίθετως με αυτή την πολιτικη αφού το υγειονομικό προσωπικό την δουλειά μας κάναμε έτσι και αλλιως.. επρεπε να δοθούν αλλού αυτά τα λεφτά δυστυχώς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα μας βάλανε δώρο Πάσχα παιδια 546 ευρώ...
τελείως αντίθετως με αυτή την πολιτικη αφού το υγειονομικό προσωπικό την δουλειά μας κάναμε έτσι και αλλιως.. επρεπε να δοθούν αλλού αυτά τα λεφτά δυστυχώς.
Ενας τόσο έξυπνος άνθρωπος που σκέφτεται τόσο ανθρώπινα και με αυταπάρνηση για τους συνανθρώπους του, μήπως θα έπρεπε λοιπόν να κάνει το πρώτο βήμα για να τους στηρίξει δωρίζοντάς τα σε μάσκες και άλλα υλικά ή τρόφιμα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη;
fockos
Επιφανές μέλος

Eχω πει πως δεν θεωρώ ότι είμαι έξυπνος αλλά χαζός (κάτω από μέσο όρο του IQ των χρηστών του ischool).Ενας τόσο έξυπνος άνθρωπος που σκέφτεται τόσο ανθρώπινα και με αυταπάρνηση για τους συνανθρώπους του, μήπως θα έπρεπε λοιπόν να κάνει το πρώτο βήμα για να τους στηρίξει δωρίζοντάς τα σε μάσκες και άλλα υλικά ή τρόφιμα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη;
Αν μου λέγανε να κόπουν από όλους του υγειονομικούς του δημοσίου το δώρο Πάσχα και να τα δίναμε τους άνεργους ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που πλήττονται θα το έκανα πρωτος πρώτος αλλά αν το κάνω μεμονωμένα δεν έχει κανένα νόημα.
Είναι λαθος πολιτική, τώρα σε μάσκες είναι λάθος να τα δώσω σε φτωχούς ανθρώπους ναι αλλά για να πω την αλήθεια δε θα δώσω 540 ευρώ για αυτό το σκοπό :/
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Νταξ συ είπας και θα συμφωνήσω μαζί σου.Eχω πει πως δεν θεωρώ ότι είμαι έξυπνος αλλά χαζός (κάτω από μέσο όρο του IQ των χρηστών του ischool).
Αν μου λέγανε να κόπουν από όλους του υγειονομικούς του δημοσίου το δώρο Πάσχα και να τα δίναμε τους άνεργους ή σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που πλήττονται θα το έκανα πρωτος πρώτος αλλά αν το κάνω μεμονωμένα δεν έχει κανένα νόημα.
Είναι λαθος πολιτική, τώρα σε μάσκες είναι λάθος να τα δώσω σε φτωχούς ανθρώπους ναι αλλά για να πω την αλήθεια δε θα δώσω 540 ευρώ για αυτό το σκοπό :/

Οπότε fockos αφου τα παίρεις και δεν τα δίνεις μην μιλάς.Διότι δείχνεις ότι μιλάς για να το παίξεις σουπερ ουάου ωραίος,ενώ δεν είσαι.Αν λες ότι έπρεπε να μην τα πάρεις απλά δεν τα παίρνεις.Εφόσον τα παίρνεις μην λες τίποτε διότι το κάνεις για να φανείς ωραίος.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Fockos, εγώ στη θέση σου θα έβλεπα αυτά τα χρήματα ως αναγνώριση για την πορεία μου μέχρι τώρα, ως γιατρός, και όχι τόσο γιατί δίνονται λόγω κορωνοϊού. Κατά τη γνώμη μου οι γιατροί του δημοσίου είναι οι πιο αδικημένοι μισθολογικά, αν λάβουμε υπ' όψιν το τι κάνουν.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Στην αρχή είχε δέκατα. Ανέβασε 38,6 χωρίς βήχα. Ο γιατρός διαπίστωσε πνευμωνίτιδα και μπήκε στο νοσοκομείο. Ήταν στο θάλαμο με 3 άλλους. Ο ένας έβηχε τόσο έντονα που νόμιζες θα του πεταγόνταν τα μάτια. 5 μέρες μετά, χωρίς συμπτώματα, χωρίς πυρετό, εξακολουθεί να είναι θετικός. Σε λίγες μέρες θα κλείσει μήνα. Έντονα συμπτώματα περίπου 10 μέρες. Συνολική καραντίνα 30 μέρες. Εάν αργούσε 2-3 μέρες να κάνει εισαγωγή οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Μέχρι τότε σχεδόν ασυμπτωματικός ή με ελαφρά συμπτώματα.
Κάποιοι παίζουν το παιχνίδι με τις ΜΕΘ. Δεν έχουμε ΜΕΘ, να φτιάξουμε ΜΕΘ, να χτίσουμε, να προσλάβουμε, να ξοδέψουμε. Όταν μπεις στη ΜΕΘ είσαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Για αυτό λέμε ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.
Guest 468119
Επισκέπτης

Για να προλαμβανειν πρέπει να προσλαμβανειν, αυτό που λες ίσως είχε τα κονε και πήγε νοσοκομείο. Στους υπόλοιπους τους συστήνουν να κάτσουν σπίτι αν έχουν τα συμπτώματα52χρόνος αναρρώνει από τον ιό και μοιράζεται τις εμπειρίες του:
Στην αρχή είχε δέκατα. Ανέβασε 38,6 χωρίς βήχα. Ο γιατρός διαπίστωσε πνευμωνίτιδα και μπήκε στο νοσοκομείο. Ήταν στο θάλαμο με 3 άλλους. Ο ένας έβηχε τόσο έντονα που νόμιζες θα του πεταγόνταν τα μάτια. 5 μέρες μετά, χωρίς συμπτώματα, χωρίς πυρετό, εξακολουθεί να είναι θετικός. Σε λίγες μέρες θα κλείσει μήνα. Έντονα συμπτώματα περίπου 10 μέρες. Συνολική καραντίνα 30 μέρες. Εάν αργούσε 2-3 μέρες να κάνει εισαγωγή οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Μέχρι τότε σχεδόν ασυμπτωματικός ή με ελαφρά συμπτώματα.
Κάποιοι παίζουν το παιχνίδι με τις ΜΕΘ. Δεν έχουμε ΜΕΘ, να φτιάξουμε ΜΕΘ, να χτίσουμε, να προσλάβουμε, να ξοδέψουμε. Όταν μπεις στη ΜΕΘ είσαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Για αυτό λέμε ότι το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Guest 468119
Επισκέπτης

Για να προλαμβανειν θέλεις πολλούς ιατρούς ειδικά σε μια πανδημία, άρα αυτό που λες είναι αντίθετο με αυτό που πιστεύειςΟταν προλαμβανειν δεν χρειάζεται προσλαμβανειν γιατι τα πληρωνει ο φορολογούμενος, εγω κι εσυ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Με τα φακελάκια που παίρνει ο φόκος είναι σαν να κάνει Πάσχα κάθε μέρα.
Ελα ρε δεν έπρεπε να το πεις αυτό, δεν ξέρουμε το ποιόν του ανθρώπου κι αν ισχύει κάτι τέτοιο.
Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα που λέει καμιά μαλακία αλλά δεν τον έχω κόψει για τετοιον. (αν και νομίζω πλάκα κανεις αλλά μιλάει το Beaujolais μου τωρα)
ΥΓ: Επίσης να πω οτι συμφωνώ με τον jj, εαν πάρουν οι γιατροί κάτι, τουλάχιστον αυτοί ίδρωσαν τον κώλο τους σε κάποιο βαθμό.
Οι σφραγιδοπατητές του δημοσίου τι κάνουν και παίρνουν ολόκληρο μισθό;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Το προλαμβανειν ειναι να μην γινεις Σουηδία που πεθαινουν εφταπλασιοι απο οτι στην Ελλαδα κι ας εχουν πολλους γιατρους κ νοσοκομεία.Για να προλαμβανειν θέλεις πολλούς ιατρούς ειδικά σε μια πανδημία, άρα αυτό που λες είναι αντίθετο με αυτό που πιστεύεις
Guest 468119
Επισκέπτης

Προλαμβανειν ειναι να μην γινεις Σουηδία που πεθαινουν εφταπλασιοι απο οτι στην Ελλαδα
Προλαμβανειν γενικά ή για τον κορονοιο; Γιατί ο τύπος από πάνω είπε ότι οι μεθ είναι άχρηστες
juste un instant
Επιφανές μέλος

Αν οι πολιτες σου ειναι αχρηστοι και οι Μεθ ειναι αχρηστες. Το θρεντ ειναι ο κορωνοιος παρεμπιπτόντως...Προλαμβανειν γενικά ή για τον κορονοιο; Γιατί ο τύπος από πάνω είπε ότι οι μεθ είναι άχρηστες
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το προλαμβανειν ειναι να μην γινεις Σουηδία που πεθαινουν εφταπλασιοι απο οτι στην Ελλαδα κι ας εχουν πολλπυς γιατρους κ νοσοκομεία.
Ναι γι αυτό ζητάει Έλληνες γιατρούς η Σκανδιναβία δίχως αύριο επειδή έχει τόσο γαμάτο σύστημα υγείας. Για μίλα με Σουηδούς να δεις τι θα σου πουν.
Στη Γερμανία προσλαμβάνανε άρον άρον "γιατρούς" με λαδερό εκ Κροατίας χαρτί που δεν είχαν κάνει πρακτική ούτε πάνω σε ομελέτα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Ολες οι χωρες ζητανε γιατρους. Γαλλια, Βρετανία, Βελγιο, Γερμανια...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ξερεις ποσα κρεβάτια Μεθ εχει η Σουηδια;
Τι είμαι ρε παλικάρι μου; Ο Σουηδός υπουργός υγείας να το ξέρω;
juste un instant
Επιφανές μέλος

Αναλογικα του πληθυσμού της η Ελλάδα εχει πολυ λιγοτερους νεκρους απο την Γερμανία.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 30 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.