[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Barnabas Collins.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Barnabas Collins. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Στο ερώτημα για οποίο θα επιμείνω.... Απλά καθόμαστε στον καναπέ
Δεν είναι ερώτημα αλλά απάντηση :hello:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Τελευταία φορά που κάναμε κάτι έκλεισαν οι τράπεζες και στερηθήκαμε τα χρήματα μας την επόμενη φορά να φροντίσουμε να χάσουμε και την αξιοπρέπεια μας...
H Ελλάδα είναι τεχνητά στηριζόμενη δεν αναπνέει δεν ζεί είναι χώρα χρεοκοπημένη την έχουν βάλει στον μηχανισμό στήριξης και ζεί καθαρά απο τον δανεισμό των θεσμών και το τραπεζικό σύστημα κρατιέται ζωντανό απο την έκτακτη ρευστότητα ELA.Οποιαδήποτε αντίσταση απο το εσωτερικό θα καμφθεί απο τους εξωτερικούς παράγοντες με διάφορα μέτρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Το θέμα είναι όμως πάλι: τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για όλα αυτά τα πράγματα;
Να κατέβουμε στην πολιτική;
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σας το λέω, αρκεί να μάθω κάπως τι συμβαίνει σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις κλπ.

Το να κατέβουμε στην πολιτική δεν είναι ρεαλιστική λύση. Έχω δει προσπάθειες ανθρώπων που προσπάθησαν να μπουν στην πολιτική και πραγματικά χωρίς μέσον δεν γίνεται.

Είχα παρακολουθήσει τον Καζάκη για παράδειγμα ο οποίος έκανε συνεχώς περιοδείες στην Ελλάδα αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να μπει στη βουλή. Εδώ να πω ότι διαφωνώ πληρως με τον Καζάκη απλά είχε τύχει να έρθει και στην πόλη μου και γενικά παρακολουθούσα τις κινήσεις του. Δεν απέδωσαν καρπούς οι προσπάθειες του, ευτυχώς.

Τα καινούρια κόμματα τα οποία μπήκαν στην βουλή είχαν δυνατή βάση. Η χρυσή αυγή έχει το ακραίο κοινό το οποίο δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να αναδειχτεί, οι ανελ είχαν τον Καμμένο που ήταν δυνατό μέλος της ΝΔ, το Ποτάμι είχε τον Θεοδωράκη και η Ένωση Κεντρώων μετά από δεκαετίες κατάφερε να μπει στην βουλή επειδή όντως ο Λεβέντης είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις αλλά του πήρε... αιώνες να το καταφέρει. Όλα τα άλλα κόμματα πήγαν στον άπατο. Και επίσης αυτά που διεκδικούν θέσεις στη βουλή έχουν ήδη μια καλή βάση, όπως ο Τζήμερος, ο Βαρουφάκης, ο Λαφαζάνης και δεν ξέρω ποιος άλλος έχει ελπίδες να μπει δεν θέλω να αδικήσω κανέναν.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχει νόημα να κατέβουμε στην πολιτική. Πως θα μας εμπιστευτεί κάποιος που δεν μας ξέρει; Γιατί να χαραμίσει κάποιος την ψήφο του σε εμάς αντί να το ρίξει στο δίπολο Συριζα-ΝΔ? Το δεύτερο ερώτημα το θέτω και στον εαυτό μου καθώς ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω. Επίσης όσο καλές προθέσεις και να έχουμε, η πολιτική χρειάζεται πολιτικούς. Ήρθε ο Συριζα που δεν είχε κυβερνήσει ξανά και παραλίγο να μας βγάλει με τις χειρότερες προυποθέσεις από το ευρώ, μετά από πάρα πολλά κυβερνητικά λάθη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο και η εμπειρία του κάθε κόμματος. Αν δοθεί ξαφνικά μεγάλη εξουσία σε ένα άπειρο κόμμα τα λάθη είναι σχεδόν σίγουρα.

Με ρωτάς τι πρέπει να γίνει. Θα σου απαντήσω πρώτα εκλογικά και μετά τι πρέπει να γίνει γενικά.

Εκλογικά: Να ψηφίσει ο καθένας τον εκπρόσωπο που πιστεύει ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει. Όμως προσοχή, όλοι θέλουμε παραπάνω λεφτά. Θα ψηφίσουμε αυτόν που μας υπόσχεται παραπάνω λεφτά; Όχι! Θα πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον που βγάζει νόημα και θα ασκήσει σωστή πολιτική. Ο Συριζα, μας υποσχόταν πολλά λεφτά, έλεγε πράγματα όπως επιστροφή κατώτατου μισθού στα επίπεδα του 2008, κατάργηση ενφια κλπ. Πως τα υποστήριζε; Ότι θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Άρα στήριζε όλη την εκλογική του καμπάνια σε ένα γεγονός που δεν εξαρτάται καν από αυτόν και που είχαμε πολλές ενδείξεις ότι δε θα γίνει. Επίσης δεν πιστεύω ότι θα έλυνε το πρόβλημα μας αυτό αλλά σίγουρα θα μας έδινε παραπάνω χρόνο. Οι μόνες ελπίδες που είχα με Συριζα είναι ότι ίσως καταπολεμούσε το διεφθαρμένο δημόσιο επειδή ήταν έξω από αυτό τόσο καιρό (ήταν το πασοκ και η νδ). Το πίστευα πραγματικά αυτό αρχικά. Αποδείχτηκα περίτρανα λανθασμένος. Δε θα μακρηγορήσω, συνδέεται με αυτό που έγραψα προηγουμένως. Το ελληνικό δημόσιο είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστεί, να αλλάξει κλπ.



Πάμε στο δεύτερο, τι πρέπει να γίνει γενικά: Η αλλαγή θα έρθει από τον κόσμο πιστεύω και η πολιτική σκηνή θα ακολουθήσει. Αν ο κόσμος θελήσει να ψηφίζει φιλελεύθερα, θα εμφανιστούν πιο φιλελεύθερες ιδέες ακόμα και από κεντροαριστερά κόμματα. Όταν ο κόσμος θέλει να διοριστεί θα ψηφίσει αυτόν που νομίζει ότι θα τον διορίσει.



Αυτό το βίντεο δεν το βάζω για να τους κοροϊδέψουμε αλλά για να δούμε τι άνθρωποι υπάρχουν και με βάση ποια στοιχεία ψηφίζουν. Ούτε για να κοροϊδέψουμε το πασοκ προφανώς. Για να δούμε λίγο γιατί έχει ενδιαφέρον τι είναι αυτό που τραβάει τους ανθρώπους:

20: Λέει ψηφίζει Παπανδρέου επειδή είναι γιος του Ανδρέα Παπανδρέου. Δηλαδή επειδή ο ένας είναι γιος του άλλου θα τον ψηφίσει. Ανήκουστο επιχείρημα δίχως νόημα.

17: Δεν καταλαβαίνω καν τι λέει, λέει όχι στάχτες κλπ. Μάλλον εννοεί τις πυρκαγιές που γινόντουσαν με Καραμανλή. Δε θέλω να φανώ συνωμοσιολόγος αλλά που κολλάει η κυβέρνηση για τις πυρκαγιές; Πήγαινε η κυβέρνηση και έκανε μποικοτάζ στον εαυτό της; Το πιο πιθανό σενάριο είναι να ήταν λόγω φυσικής αιτίας και κατά δεύτερο να της έκαναν μποικοτάζ. Είναι τελείως χαζό επιχείρημα κατ εμέ.

16: Έχει το στυλ που ζητάει για πρωθυπουργό. Όλως τυχαίως ο Τσίπρας έχει παρόμοιο στυλ κόβω το πουλί μου ότι ψήφισε Τσίπρα ο συγκεκριμένος μόνο λόγο του στυλ. Το περιγράφει αυτό το στιγμιότυπο αυτή η στιγμή εδώ



Από το 3:40 ως το 4:50. Μην δεις παραπάνω από μόνο του αυτό το λεπτό δείχνει τι περιμένει να δει ένας απλός, αμόρφωτος, γέρος Έλληνας ψηφοφόρος.

15: Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και θέλω να ζήσω λίγο καλύτερα με πασοκ. Τι διαφορά είχε το πασοκ από τη νδ στον ιδιωτικό τομέα δεν ξέρω.

10: Διαθέτει Παπανδρεική ανθρωπιά και επειδή είναι αναγνωρισμένος σοσιαλιστής! Μα αν δεν έχει λεφτά η χώρα τι θα σου κάνει ο αναγνωρισμένος σοσιαλιστής; Θα βρει λεφτά από το πουθενά; :loltooth:

8: Έχει ανθρωπιά. Πείτε μου ρε παιδιά τι ρόλο παίζει η ανθρωπιά, και πως καταλαβαίνεις αν κάποιος έχει παραπάνω ανθρωπιά από κάποιον άλλον; Από το χαμόγελο του;

7: Από τα αγαπημένα μου. Να φύγει η κακή δεξιά. Ρε παιδιά ποια δεξιά; Ο Καραμανλής έκανε ρεκόρ προσλήψεων, έδωσε ρεκόρ επιδομάτων, αύξησε παντού τους λογαριασμούς. Λέει ανέβηκε η ακρίβεια. Μα ο Καραμανλής αύξησε τους μισθούς και λογικό ήταν να ακριβύνουν και τα πράγματα λόγω προσφοράς ζήτησης.

5: Μάλλον του έταξαν δουλειά στο δημόσιο. Σίγουρα είχε άμεσο κέρδος για να κάνει αυτά τα ρεζιλίκια.

4: Άλλο αγαπημένο μου. Ο Παπανδρέου αισθάνεται τον φτωχό λαό ενώ ο Καραμανλής ήταν πλούσιος και δεν ήξερε τον φτωχό λαό γιατί δεν τον έχει ζήσει. Ρε μαλάκα παππού το ίδιο επιχείρημα ισχύει και για τον Παπανδρέου που γεννήθηκε στην Μινεσότα της Αμερικής και παρακολουθούσε μαθήματα στο Χάρβαρντ και στο London School of Economics. Δεν ψηφίζω Καραμανλή επειδή είναι πλούσιος, αλλά ψηφίζω Παπανδρέου που επίσης είναι πλούσιος. Nigga what?

3: Μας έβγαλε το λάδι η δεξιά. Σε αυτό το σημείο μου φαίνεται ότι οι πολίτες κρίνουν μια κυβέρνηση με βάση τις προσωπικές τους αποτυχίες. Πχ αν απολύθηκε και δεν έβρισκε δουλειά και ζούσε δύσκολα, αυτομάτως έχει συνδέσει αυτή τη δύσκολη εποχή με τη κυβέρνηση. Δεν βρίσκω άλλη λογική σε αυτό.

2: Κλασσικός ιδεολόγος.

1: Τελευταίο αγαπημένο μου. Θα μας δώσει λεφτά. Τόσο απλά. Τόσο κατανοητά.

Οπότε τι πρέπει να κάνουμε; Εγώ το λέω, η νέα γενιά να προσπαθήσει να ακολουθήσει τα παραδείγματα άλλων χωρών. τα χρήματα και οι διορισμοί έχουν τελειώσει οπότε μπορούμε να κάνουμε reshape την πολιτική της χώρας μέσα από την καθημερινότητα μας και ψηφίζοντας παράλληλα με λογική. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι οι ίδιοι. Η πολιτική ξαναλέω διαμορφώνεται με βάση τους ψηφοφόρους. Δυστυχώς ο Συριζα αποδείχτηκε απάτη. Εντάξει, έχει κάνει κάποια καλά όπως να χτυπήσει παλιό κατεστημένο, πχ υποθέσεις με Μαρινάκη κλπ. Με τι αντάλλαγμα; Να δημιουργεί δικό του πελατειακό κατεστημένο. Μηδενική αξιοκρατία. Πρέπει να καταλάβουμε τι έχει σημασία για τη χώρα και το μέλλον της. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εξυγιάνουμε την οικονομία της χώρας. Το έργο προφανώς δεν είναι εύκολο, προφανώς δε θα γίνει σε 2-3 χρόνια όπως νόμιζα οι ψηφοφόροι του Συριζα και προφανώς κάποιες περίοδοι θα είναι δύσκολες λόγω αντίμετρων. Το θέμα είναι να αξίζει η προσπάθεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

jj!

Τιμώμενο Μέλος

Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13,487 μηνύματα.
4: Άλλο αγαπημένο μου. Ο Παπανδρέου αισθάνεται τον φτωχό λαό ενώ ο Καραμανλής ήταν πλούσιος και δεν ήξερε τον φτωχό λαό γιατί δεν τον έχει ζήσει. Ρε μαλάκα παππού το ίδιο επιχείρημα ισχύει και για τον Παπανδρέου που γεννήθηκε στην Μινεσότα της Αμερικής και παρακολουθούσε μαθήματα στο Χάρβαρντ και στο London School of Economics. Δεν ψηφίζω Καραμανλή επειδή είναι πλούσιος, αλλά ψηφίζω Παπανδρέου που επίσης είναι πλούσιος. Nigga what?
Πάνω σε αυτό έχω να προσθέσω κάτι που μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση όταν ήμουν μικρούλης (10 χρονων). Το 2007, αν δεν κάνω λάθος, τα παιδιά του Καραμανλή πήγαν για πρώτη φορά στο δημοτικό. Αυτό το δημοτικό ήταν δημόσιο. Μπορεί με την έλευση των παιδιών να "έτυχε" να ανανεωθεί ο εξοπλισμός με μπάλες, με στεφάνια, με όργανα γυμναστικής, με υπολογιστές, με... με... με..., αλλά ήταν δημόσιο. Δεν με ενδιαφέρει αν ήταν συμβολική πράξη ή επικοινωνιακό τρικ, γιατί τουλάχιστον αν αγοράστηκε αυτός ο εξοπλισμός έμεινε και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά που πέρασαν από αυτό το σχολείο. Στον αντίποδα βουλευτές που ήταν ένθερμοι υποστηρικτές των δημόσιων κοινωνικών παροχών και της δύναμης του λαού, έστειλαν τα παιδιά τους σε ό,τι πιο high μπορούσαν, συνήθως ιδιωτικό ή πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Παραδείγματα αποτελούν η Αλέκα Παπαρήγα και η Μαρία Δαμανάκη. Ο ίδιος ο Τσίπρας τον έναν γιο του τον έχει στείλει σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο, οπότε τι να λέμε;

Δεν κρίνω τις κυβερνήσεις τους, ούτε υποστηρίζω κάποιον. Απλά επισημαίνω ότι την ιδεολογία του καθενός την ακούμε βερεσέ. Υπάρχουν δεξιοί οι οποίοι ασκούν καλύτερη κοινωνική πολιτική, ενώ άλλοι που είναι αριστεροί ασκούν πιο φιλελεύθερη πολιτική. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις χώρες πυλώνες της ΕΕ, την Γαλλία και την Γερμανία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Barnabas Collins.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Barnabas Collins. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Έξυπνος μαθητής που παίρνει κακούς βαθμούς άρα δεν είναι μελετηρός!:confused:
Τι άρα τι βρε (Κλεάνθη) μια επισήμανση έκανα, συγγνώμη αν σε στεναχώρησα ε :(
Φαντάσου να έγραφα =κλέφτης :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο Τζήμερος απλά νομίζει ότι είναι φιλελεύθερος, ενώ είναι ακροδεξιός. Αυτό είπα και έδωσα λινκ, δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να διαστρεβλώνουμε :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μια πολύ απλή σκέψη που θα κάνει κανείς διαβάζοντας αυτό είναι ότι θα έχεις στο μυαλό σου μια καλύτερη πρόταση για τη χώρα χωρίς πολιτικούς. Ναι; Ρωτάω γιατί έχω ξαναπεί ότι τέτοιες παραδοχές δίχως εναλλακτική είναι επικίνδυνες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Barnabas Collins.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Barnabas Collins. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
τέτοιες παραδοχές δίχως εναλλακτική είναι επικίνδυνες.
Για ποιόν? :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οι χουντικοί πχ πατάνε πάνω σε αυτό για να δηλώνουν ότι καλύτερα είναι να κυβερνάει ο στρατός.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Barnabas Collins.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Barnabas Collins. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Οι χουντικοί πχ πατάνε πάνω σε αυτό για να δηλώνουν ότι καλύτερα είναι να κυβερνάει ο στρατός.
Τώρα κινδυνολογείς Κλεάνθη και αυτό είναι όντως επικίνδυνο :hi:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Ελπίζω να ξέρεις τι άποψη έχουν οι ακροδεξιοί για τους μετανάστες. Η απέλαση παράνομα εισερχόμενων οικονομικών μεταναστών (προσοχή όχι προσφύγων) δεν είναι ακροδεξιό μέτρο. Για να μπει κάποιος σε μια χώρα, να ζήσει και να εργαστεί σ αυτή, πρέπει να είναι νόμιμος και να έχει χαρτιά. Αλλιώς να ανοίξουμε τα σύνορα μια και καλή να μπαίνει όποιος θέλει χωρίς περιορισμό, εφόσον αυτό θέλουν κάποιοι. Και μάλιστα σε μια εποχή που η χώρα έχει το προσφυγικό ως μια από τις μεγαλύτερες πληγές της και άσχετοι τύποι (άραγε στο Πακιστάν έχουν πόλεμο; ) προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το προσφυγικό και να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Όταν η χώρα δεν αντέχει τόσους ανθρώπους, αυτό δεν συμφέρει ούτε τη χώρα, ούτε αυτούς που θέλουν να μείνουν σε αυτή.
Οι ακροδεξιοί μισούν τους μετανάστες, πρόσφυγες, γενικά ξένους και δεν τους θέλουν στη χώρα τους. Οι άνθρωποι αυτοί όταν εργάζονται για 1$ τη μέρα στη χώρα τους, είναι λογικό όταν έρχονται εδώ να δέχονται να δουλέψουν και με 3 ευρώ τη μέρα, γιατί πολύ απλά αυτά τα χρήματα είναι περισσότερα από αυτά που έχουν συνηθίσει. Το ότι θα χρησιμοποιηθούν ως φθηνό εργατικό δυναμικό προκύπτει λογικά, από τη στιγμή που οι ίδιοι δέχονται και είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά και τα χρήματα.
Από τα υπόλοιπα του άρθρου, μου άρεσε το συμπέρασμα "πέθανες; έφταιγες" που έβγαλε ο αρθρογράφος από τη δήλωση του Τζήμερου ότι το σχολείο δεν έμαθε στους νέους για το CO. Όσο για την επιστολή στη Μέρκελ από τότε που δεν είχε αρχίσει να ασχολείται με την πολιτική, δεν χρειάζεται καν να αναφέρω το πόσο γελοίες είναι οι κατηγορίες περί γερμανοτσολιά κτλ κτλ.
Τώρα, αν από όλα αυτά κατάλαβες ότι το κόμμα είναι ακροδεξιό, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις ξανά τι σημαίνει ακροδεξιά. Μια επίσκεψη στο σάιτ της Χρυσής Αυγής και σύγκρισή του με το αντίστοιχο της Δημιουργίας Ξανά θα βοηθούσε πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μου αρκεί αυτή η απάντηση :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι, από όλα αυτά καταλαβαίνω ότι το κόμμα είναι ακροδεξιό. Δεν μου φτάνουν απλά, μου περισσεύουν και πολύ μάλιστα. Καθαρό μίσος διάβασα εγώ στο λινκ. Κεκαλυμμένο βέβαια, γιατί δεν είναι και χρυσαυγίτης, αλλά καθαρό. Αν εσύ συμφωνείς με όσα διάβασες, πάσο.

"Αν απελάσουμε 3 εκ μετανάστες, θα έχουμε δουλειές για 3 εκ. Έλληνες" ορίστε μια ταυτόσημα κοινή θέση με τη ΧΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Barnabas Collins.

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Barnabas Collins. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
Μου αρκεί αυτή η απάντηση :)
Ε χρόνια στο κουρμπέτι φίλε μου, γνωρίζω να χειρίζομαι τους ανθρώπους πια. Να είσαι καλά :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Ναι, από όλα αυτά καταλαβαίνω ότι το κόμμα είναι ακροδεξιό. Δεν μου φτάνουν απλά, μου περισσεύουν και πολύ μάλιστα. Καθαρό μίσος διάβασα εγώ στο λινκ. Κεκαλυμμένο βέβαια, γιατί δεν είναι και χρυσαυγίτης, αλλά καθαρό. Αν εσύ συμφωνείς με όσα διάβασες, πάσο.

"Αν απελάσουμε 3 εκ μετανάστες, θα έχουμε δουλειές για 3 εκ. Έλληνες" ορίστε μια ταυτόσημα κοινή θέση με τη ΧΑ.
Αν γνωρίζεις ποιες είναι οι απόψεις της ακροδεξιάς και της ΧΑ για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την ΕΕ, τις σχέσεις κράτους-εκκλησίας, το μεταναστευτικό, την εθνική άμυνα και τον τρόπο λειτουργίας του κράτους και της ελληνικής κοινωνίας εν γένει, τότε αυτή η ταύτιση λυπάμαι αλλά είναι παντελώς άστοχη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν ταύτισα τίποτα παρά μόνο την συγκεκριμένη θέση στα εισαγωγικά. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Δεν ταύτισα τίποτα παρά μόνο την συγκεκριμένη θέση στα εισαγωγικά. :)

Oh μα εγώ νόμιζα ότι η Δημιουργία Ξανά είναι ακροδεξιό κόμμα:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική κάνει τους πολιτικούς να λένε ψέματα αλλα να μην είναι ψεύτες δηλαδή;;;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
Ο Τζήμερος απλά νομίζει ότι είναι φιλελεύθερος, ενώ είναι ακροδεξιός. Αυτό είπα και έδωσα λινκ, δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να διαστρεβλώνουμε :)
Klean εγώ δεν έχω πρόβλημα. Μπορείς να λες ότι θέλεις. Δεν παύει όμως αυτό που λες να είναι ρατσιτικό όπως ακριβώς κάνει και ο Αμβρόσιος.

Ο άνθρωπος έχει την τάση να αυτοεπιβεβαιώνεται και πάντα να αρνείτε την αντίθετη προς αυτόν άποψη.. Το διαδίκτυο έχει ένα χάος απόψεων και άρθρων που μπορεί να συντελέσει προς αυτό το σκοπό και να αποδεικνύει στον εαυτό του ότι έχει δίκαιο.

Εδώ υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι η Κάναβη θεραπεύει τον καρκίνο :loltooth: ή πιστεύουν στο αντιμεμβολιαστικό κίνημα. Όταν τους λες ότι έχουν άδικο ακυρώνουν τις πηγές σου και σου δείχνουν τις δικές τους.:loltooth: Δεν κάτσω να πω ότι ο Άθεος Τζήμερος δεν είναι ακροδεξιός αλλά φιλελεύθερος και κατά του κρατισμού.:loltooth:

Η δημιουργία των δικαστών των δικαστηρίων και η αντικατάστασή τους από την λαική κρίση είναι ένα από τους πιο σημαντικές προόδους του πολιτεύματος μας. Χωρίς αυτά σήμερα θα κρεμούσαν τον Αμβρόσιο, αύριο τον τσίπρας χθες τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ όλους και θα οδηγούμασταν στο χάος.

Στην Ελλάδα!

Στο European Court of Human Rights όμως, μια χαρά μπορεί. ;)
Περίμενε να κρεμάσουν τον Αμβρόσιο εσύ :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top