[Αρχείο 2018 - 2022] Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Συμφωνώ, Γιάννη. Κλεάνθη, σε πειράζει να παραθέσεις μερικές από τις «φασιστικές» δηλώσεις του Τζήμερου; Φυσικά, ελπίζω να αναγνωρίζουμε όλοι πως οι δηλώσεις ενός ανθρώπου δεν επηρεάζουν ένα ολόκληρο κόμμα, πόσο μάλλον ολόκληρη τη φιλελεύθερη ιδεολογία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θα απαντήσω εγώ Objectivism για μερικά πράγματα που κάνει ο Τζήμερος και τον αποκαλούν φασίστα.

α) Μεταναστευτική πολιτική στην οποία όντως έχει απόλυτη στάση όμως την ίδια στάση έχουν ξεκινήσει να έχουν πολλές χώρες της ΕΕ με το δίκιο τους. Ο Τζήμερος είναι κατά των οικονομικών μεταναστών καθώς η Ελλάδα δεν έχει θέμα έλλειψης εργατικού δυναμικού, αντιθέτως έχει τεράστια ανεργία. Οπότε στο θέμα των προσφύγων λέει ότι όσοι δεν είναι όντως πρόσφυγες πρέπει να φεύγουν αμέσως από τη χώρα καθώς δεν έχουμε υποχρέωση να τους κρατήσουμε. Όσον αφορά τους πρόσφυγες λέει ότι πρέπει να κρατούνται σε κέντρα φιλοξενίας με βάση τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν και όχι να λιάζονται στις πλατείες. Στο τελευταίο του μήνυμα κράτησε μια πιο επιθετική στάση. Έγραψε: "Οι λαθρομετανάστες (είναι όλοι λαθρομετανάστες - δεν υπάρχει ούτε ένας πρόσφυγας, διότι πρόσφυγας είσαι στην πρώτη χώρα υποδοχής) μένουν υπό κράτηση, μέχρι να απελαθούν. Υπάρχουν τόσα ευημερούντα ισλαμικά κράτη για να τους υποδεχθούν. Ας διαλέξουν ποιο θέλουν. Αν δεν επιλέξουν την οικειοθελή αποχώρηση θα μένουν υπό κράτηση - κανονική κράτηση 100%, όχι σε συνθήκες "ξέφραγο αμπέλι" που είναι σήμερα. Κράτηση μέχρι να δικασθούν, ακριβώς όπως προβλέπει ο νόμος και όπως έγινε μόνο με την περίπτωση των 8. Είναι μερικά δισεκατομμύρια που περιμένουν εκεί έξω. Αν η Ε.Ε. δεν κλείσει τις πόρτες στο τσουνάμι των επελαυνόντων μουσουλμάνων, σε λίγα χρόνια θα γίνει χαλιφάτο χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη.". Ρε παιδιά έχει δίκιο. Υπάρχουν πάρα πολλές χώρες σε Αφρική και Ασία στις οποίες μπορούν να πάνε και μάλιστα είναι πιο κοντά στην κουλτούρα τους. Γιατί δηλαδή υπάρχει πρόσφυγας (δηλαδή άνθρωπος που φεύγει από τη χώρα του για να σώσει τη ζωή του) που θέλει να πάει Σουηδία συγκεκριμένα; Αυτό δεν είναι πρόσφυγας αλλά μετανάστης... Το αν θέλει να τον δεχτεί ή όχι η Σουηδία είναι δικό της θέμα βέβαια, δεν χρειάζεται να ανακατεύεται η Ελλάδα.

β) Η στάση του απέναντι στον συνδικαλισμό. Ο Τζήμερος έχει στηρίξει πάρα πολλές φορές την ατομική ελευθερία του ατόμου. Τι σημαίνει αυτό. Ότι αν εσύ θες να δουλέψεις, να μπορείς να δουλέψεις. Αν εσύ θες να πας σχολή και να παρακολουθήσεις μάθημα, να πας σχολή και να παρακολουθήσεις μάθημα. Δηλαδή κανέναν να μην έχει το δικαίωμα να σου απαγορεύσει να το κάνεις επειδή αποφάσισε να κάνει απεργία. Και έχει ένα δίκιο. Ο Κλεάνθης πιο πάνω έγραψε ότι το δημόσιο ανήκει σε όλους τους πολίτες (διαφωνώ αλλά ας κρατήσουμε αυτή τη βάση). Γιατί τότε να μπορεί κάποιος να κλείνει το μετρό, τις σχολές, τις δημόσιες υπηρεσίες κλπ; Έχεις δικαίωμα να έχεις συνεχή πρόσβαση σε αυτές. Δεν πρέπει να σταματάνε οι κρατικοί μηχανισμοί επειδή έτσι θέλουν κάποιοι. Αυτό προφανώς είναι τελείως φασιστικό για κάποιους που όλη τους τη ζωή έκαναν καταλήψεις. Μάλιστα έχει πει άμεση απόλυση για όποιον σταματάει δημόσιες υπηρεσίες που ανήκουν σε όλους (δεν ανήκουν μόνο σε αυτόν που τις σταματάει) και πρόσληψη άλλων ανθρώπων που θα σέβονται αυτό το δικαίωμα. Επίσης κανονική προσαγωγή και εκδίκαση όσων προκαλούν υλικές ζημιές στο δημόσιο. Για παράδειγμα η αφισοκόλληση είναι παράνομη αν τη κάνεις όπου θέλεις. Υπάρχουν ειδικά μέρη που μπορείς να κολλήσεις αφίσες. Κολλάς αφίσες; Για έλα δω και φάε την τιμωρία σου με βάση τον νόμο. Κάποια στιγμή πρέπει να σοβαρευτούμε σαν χώρα. Σε άλλες χώρες τα περισσότερα από αυτά είναι προφανή, σε εμάς φαίνονται φασιστικά.

Νομίζω πως αυτά τα 2 είναι τα κύρια θέματα που κάνουν τον Τζήμερο "φασίστα".

Στην μεταναστευτική πολιτική δεν συμφωνώ μαζί του, καθώς είναι θέμα όλης της ΕΕ τι θα κάνει με τους πρόσφυγες. Ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει άνιση κατανομή. Χώρες με οικονομικό πρόβλημα δεν έχει νόημα να δεχτούν πρόσφυγες καθώς δεν έχουν λεφτά ούτε για τους ίδιους τους πολίτες, αλλά πολλές χώρες της ΕΕ δεν είναι διαθέσιμες να τους δεχτούν με αποτέλεσμα να μένουν Ελλάδα και να μην ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτούς. Τέλος πάντων, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα αυτό που δεν μπορεί να συζητηθεί εύκολα.

Στο δεύτερο θέμα συμφωνώ μαζί του. Είμαι κατά των καταλήψεων, απεργιών, κλπ. Αν θέλει κάποιος να εκφράσει την δυσαρέσκεια του σε κάποιο θέμα δεν χρειάζεται να κλείνει την υπηρεσία στην οποία έχουν πρόσβαση και οι άλλοι πολίτες. Για την ακρίβεια, δε θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι δικιά του. Είναι όλων.

Αυτό το φαινόμενο πρέπει να σταματήσει:



Άνθρωποι περιμένουν να εξυπηρετηθούν και αυτός φωνάζεις στις εργαζόμενες "ντροπή σου να απεργώ και εσύ να δουλεύεις". "Η κυρία τι είναι... έξω!". Η κυρία ρε σίχαμα είναι πολίτης που πληρώνει καθημερινά φόρους για να μπορεί να κάνει αυτό που πήγε να κάνει εκείνη τη μέρα, να εξυπηρετηθεί από τον δήμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Χημικός και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ ο Τζήμερος σε θέματα διαχείρισης και διαμόρφωσης του κρατικού μηχανισμού υπέρ του πολίτη έχει πολύ τιμιες απόψεις.

Αλλα κάπου εκει βάζει μέσα τις υπερβολές του σε σημείο ακροδεξιο οπότε μόνος του καταφέρνει να τον βγάζουν εκτός ως γραφικό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
@Τζόνυ
Ευχαριστώ για το μεγάλο ποστ. Καταρχάς, θα έπρεπε να ορίσουμε τι εστί φασισμός. Για λόγους ευκολίας, ας δεχτούμε ως «φασισμό» την πολιτική των Δυνάμεων του Άξονα. Ρωτάω λοιπόν, υπάρχει περίπτωη αυτοί οι πραγματικοί φασίστες να συμφωνούσαν με τον Τζήμερο στο μεταναστευτικό; Ο φασίστας αντιπαθεί τον μετανάστη επειδή τον θεωρεί γενετικά κατώτερο, όχι για κάποιο άλλο λόγο. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Τζήμερος δεν είναι φασίστας. Φυσικά, καταλαβαίνω πως δεν έχει νόημα να γράφω αυτά τα πράγματα, αφού έτσι και αλλιώς η λέξη «φασίστας» έχει καταλήξει μια λέξη-φάντασμα, την οποία χρησιμοποιούμε - χωρίς να ορίζουμε - κάθε φορά που θέλουμε να πληγώσουμε την εικόνα κάποιου.

Συμφωνώ, Γιάννη, πως είναι θέμα της ΕΕ το προσφυγικό, αλλά και εσύ πρέπει να δεχτείς πως ο Τζήμερος έχει δίκιο όταν λέει πως δεν είσαι πρόσφυγας όταν έχεις περάσει 2-3 χώρες πριν φτάσεις στην Ελλάδα. Άρα μιλάμε για μεταναστευτικό, όχι για προσφυγικό.
Για τον συνδικαλισμό δεν σχολιάσω. Ο συνδικαλισμός πλέον κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Πριν 100 χρόνια ήταν εξαιρετικά χρήσιμος, και είχε σημαντικές επιτυχίες. Σήμερα, όμως, σάπισε και μετατράπηκε σε στρατό τραμπούκων.

@Μάγος της Χημείας
Έχει κάνει πολλά ο Τζήμερος με τα οποία δεν συμφωνώ, αλλά ακροδεξιό δεν θα τον πω. Όπως έγραψα πιο πάνω, ο ακροδεξιός διαφωνεί ριζικά με την μετανάστευση για λόγους εθνικούς. Ο Τζήμερος δεν είναι έτσι. Μπορεί να διαφωνεί με την άκρατη μετανάστευση, αλλά ο λόγος που το κάνει δεν θεωρείται «ακροδεξιός», και αυτό έχει σημασία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω για τον Τζήμερο. Παρατέθηκε ό,τι ζητήσατε. Και με τον ορισμό που έδωσες obj παραμένει φασίστας. Το ότι δε βγαίνει να στο πει σε απλά ελληνικά δε μας δικαιολογεί να εθελοτυφλούμε. Φαίνεται χαζό από ένα σημείο κι έπειτα.

Χιμέλα, προτείνεις δηλαδή την εξουσία να την έχουν "κάποιοι πλούσιοι"; Άρα χωρίς εκλογές, ελεύθερη συμμετοχή και άλλα τέτοια να φανταστώ. Επειδή πάντως αναφέρθηκε το κόστος, η δημοκρατία έχει οικονομικό κόστος. Δε γίνεται να λειτουργεί ένας πολιτικός αποδοτικά χωρίς ένα κεφάλαιο. Η λύση που λες να διοικούν πλούσιοι για να μην πλουτίσουν άλλο, νομίζω έχει καταρριφθεί από την πραγματικότητα. Οι πλέον κερδοσκόποι είναι ήδη αρκετά πλούσιοι :/ . Άρα δε νομίζω ότι θεραπεύει κάτι αυτό που λες. Ίσα ίσα αν δεν πληρώνονται οι "πολιτικοί" θα αναζητήσουν από αλλού χρήματα προς αντάλλαγμα βέβαια εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων.

Το να υπηρετούν για μία τετραετία μόνο είναι μια καλή και προοδευτική πρόταση. Πρέπει να υπάρχει πλαφόν στις θητείες, 1-2 τετραετίες το πολύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,078 μηνύματα.
Με εκλογές φυσικά. Να μαζεύονται όσοι ενδιαφέρονται, να δημοσιοποιούν τα βιογραφικά τους, αυτά που μπορούν να προσφέρουν και ο κόσμος να τα μελετά και να ψηφίζει ώσπου να βγουν πχ 20 δικηγόροι, 20 ιατροί, 20 καθηγητές, 20 ψυχολόγοι, 20 μηχανικοί κλπ κλπ. Όλοι αυτοί θα πάνε στα αρμόδια υπουργεία και θα πάρουν νέους πτυχιούχους να τους βοηθήσουν στο έργο τους (με διαφανείς τρόπους, όχι διορίζω όποιον μού έρθει). Μετά τα 4 χρόνια γεια σας, οι επόμενοι. Με όριο ηλικίας, όχι πολύ ηλικιωμένοι. Κάπως έτσι φαντάζομαι ένα καλό σύστημα διακυβέρνησης. Σίγουρα αν το σκέφτονταν καλύτερα θα βρίσκονταν καλύτεροι τρόποι απλά σού λέω έτσι πώς το φαντάζομαι χονδρικά εγώ. Και φυσικά θα υπήρχε μια επιτροπή που θα έλεγχε όλους αυτούς τύπου επιτροπή διαφάνειας. (πολλά θέλω ε;;; )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,287 μηνύματα.
Πάμε να δούμε δημοσκόπηση για τον δήμο Αθηναίων!
Πατουλης 27%
Μπακογιάννης(ΝΔ) 20%
Καμινης (ΠΑΣΟΚ) 17%
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Cody

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Το ότι θεωρείσαι "φασίστας" όταν λες ότι πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος, είναι ένα θέμα που πρέπει να ξανα σκεφτούμε...
Να θυμίσω πως υπάρχει νομοθεσία περί των παράνομων μεταναστών.

Επιπλέον, δεν έχω ακούσει τον Τζήμερο να λέει ότι είναι κατά των οικονομικών μεταναστών, λόγο της ανεργίας, αλλά πρόσφατα είπε πως είναι υπέρ της μείωσης των εισακτέων στις τριτοβάθμιες και ειδικά στα κορεσμένα τμήματα (νομική, πληροφορική), καθώς, έτσι και αλλιώς, περισσεύουν στην αγορά (μόνο η Θεσσαλονίκη έχει μιάμιση φορά τους δικηγόρους της Σουηδίας!) Συγκεκριμένα είπε πως για μερικά χρόνια θα τις μείωνε στις 50 θέσεις, δεν σου απαγορεύω να γίνεις δικηγόρος, φρόντισε όμως να είσαι στους καλύτερους.

Έχει διαφορά το "κατά" και το "δεν χρειάζονται".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Είπε κορεσμένο τμήμα την πληροφορική ο Τζήμερος; Πότε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,287 μηνύματα.
Συγνώμη τωρα τσακωνόμαστε για τον Τζήμερο;ένα κόμμα που δεν είναι καν στην Βουλή!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Μάλιστα, το διαβάσαμε και αυτό. Τζήμερος is literally Hitler, riiight. Πάω μια στιγμή να ξεράσω αίμα και έρχομαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

harry akritas

Διάσημο μέλος

Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,099 μηνύματα.
Όταν κάποιος λέει ότι η Δημιουργία Ξανά είναι ακροδεξιό κόμμα είτε δεν γνωρίζει τις θέσεις της είτε δεν ξέρει τι είναι ακροδεξιά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xristaras9

Διάσημο μέλος

Ο xristaras9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2,554 μηνύματα.
Επιτροπή του βρετανικού κοινοβουλίου ζήτησε σήμερα για μία ακόμη φορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ να προσέλθει και να καταθέσει σχετικά με το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων, προειδοποιώντας τον, σε αντίθετη περίπτωση, θα του επιδώσουν "επίσημη κλήση".
Ο βουλευτής προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που ο διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν ανταποκριθεί στην πρόσκληση, η επιτροπή θα μπορούσε να επιδείξει λιγότερο συμβιβαστική στάση.
Το να μην ανταποκριθεί σε μια επίσημη πρόσκληση του κοινοβουλίου θα μπορούσε να οδηγήσει τη Βουλή των Κοινοτήτων να λάβει μέτρα σε βάρος του, ακόμα κι αν απλά αυτή η προοπτική επαρκεί προκειμένου ένας μάρτυρας να ανταποκριθεί και να προσέλθει για εξηγήσεις.
"Κατόπιν πληροφοριών βάσει των οποίων (ο Μάρκ Ζάκερμπεργκ) θα μιλήσει ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Μάιο, θα θέλαμε να έλθει στο Λονδίνο την 24η Μαΐου" σημείωσε ο Ντέμιαν Κόλινς.
ΠΗΓΗ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Το 20% των φορολογουμενων πληρωσε το 80% των φορων. Περαστικα στα γιδια, το 20% που ταϊζει τη Δημοσιαρα.

Είναι ενδεικτικό ότι το 20% των φορολογουμένων δήλωσε το 53% του συνολικού εισοδήματος (το 2015) και κλήθηκε να πληρώσει το 80% των συνολικών φόρων εισοδήματος φυσικών προσώπων. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη στενότητα της φορολογικής βάσης και στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Πηγη: https://www.kathimerini.gr/961915/ga...3iako-adiko-kai-strevlo-to-systhma-forologias
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Επιτέλους, το αυτονόητο (μπορεί να!) γίνει πράξη: https://www.news247.gr/politiki/skepseis-na-metatrapei-se-moyseio-to-polytechneio.6608314.html

Με ή χωρίς ταυτόχρονη κατάργηση του ασύλου? :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Καταστροφη. Θα αναγκασουν τους Αρχιτεκτονες να ερθουν στο ντεμοντε καμπους του Ζωγραφου ενω τωρα μπορουν να ζουν χιπικη ζωη στα Εξαρχεια. Αυτους τους δυσμοιρους δε τους σκεφτεται κανενας;

Με ή χωρίς ταυτόχρονη κατάργηση του ασύλου? :hmm:

Εγω προτεινω να επεκταθει το ασυλο στα μουσεια, να βοηθησουμε τα παιδια που δινουν αγωνα καιγοντας αμαξια αλλων...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 190013

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ένα μουσείο λογικά δεν έχει άσυλο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Λογικά ούτε ένα πανεπιστήμιο θα έπρεπε να έχει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top